my day

då va den här dagen avklarad med, typ. åkte till bruket och badade med jonna en stund idag. sen åkte vi till klämman och kollade på en match där och sen hem igen och sen tillbaka till klämman, men då var det vår tur att spela. matchresultatet blev 1-1. det har varit sjukt varmt idag asså! men nu ska jag INTE klaga, värme sitter aldrig fel, och inte sol heller för den delen. sol, det älskar vi! duktig har jag varit idag med tkr jag, jag har faktiskt tagit typ en bild, HAHA! men bättre än inget, right? :)

nu blir jag arg, det är cp igen, får inte över bilderna som jag tog idag :@ dom va iaf på jonna när hon badade.

/hannalinneaandersson.blogg.se

har inte haft tid att blogga

förlåt för att jag inte bloggade ngt igår, men jag hade inte tid. på förmiddagen låg jag ute i solen och så hjälpte jag pappa att bära plattor och så, sen vid 2 åkte familjen till vadstena och kollade på bal. sjukt fina klänningar har dom! iaf en del, elr aa, dom flesta. sen vidare till motala och fira micka, så det va ju inte bara vi utan även massa annat folk, haha. simon, emelie och jag cyklade ner till varamon och träffade josefine och rikard. sen tillbaka och när vi åkte hem skjutsade dom mig till ronjas åstuga och där va det några stycken. badade gjorde jag. sen åkte vi hem till ronja och va där en kort stund sen åkte jag med jonna på moppen hem.


Varamon igårkväll.



Vilmer pluttis, stor börjar han bli.



jonna, du är bäst, jag älskar dig!


nu ska jag ut och sätta mig i solen sen vid kvart i fyra är det samling, fotbollsmatch mot mjölby södra klockan 17.00, hemma.
/hannalinneaandersson.blogg.se

kommer ni ihåg?

ni vet, jag josefine, jonna och victoria cyklade till donken en kväll. och jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från den "resan", jag har fått en nu, haha. den fick jag av jonna och jag tror att victoria har dom andra. men ni kan ju iaf få se den bilden som jag fick:

(josefine, jonna, jag. victoria tar kortet) 

hihi, tripp, trapp, trull ju :) fast det lutar så jag står längre ner om jag minns rätt.

fysikprovet idag, asså åt skogen med det. jag satt igårkväll och tränade på instuderingsfrågorna, och när jag äntligen hade lärt mig alla (nästan) så sket jag i det. men typ ingen av instuderingsuppgifterna kom på provet :o och tror ni jag kunde mkt elr? nej, inte ett skit typ. nu är det iaf helg och det känns såååå skönt. inga läxor elr ngt till nästa vecka. utan läxor och sånt är skolan mycket roligare. fint väder ska det bli i helgen har jag hört med, det gillar vi. funderar på att ta och gå ut och sätta mig en stund, tänker iaf inte sitta kvar här.
/hannalinneaandersson.blogg.se

plugg = trökigt

i onsdags hade vi so prov, idag hade vi nationellt i kemi och imorgon har vi fysik prov. inte rowligt. började kolla på det precis nyss, gjorde instuderingsuppgifterna iaf. mer orkar jag inte, det finns ju faktiskt roligare saker att göra, right? men sen är det iaf slut på prov, i think.

fick reda på betygen i matte idag med, jag blev sänkt för typ ett tag sen, men hon höjde mig till VG igen. lite glad är jag allt. fick faktiskt vg på nationella i matte :o
imorgon har vi sovmorgon, grymt skönt! har inte det på fredagar i vanliga fall men dom som är klara med en sak i spanskan fick ta sovmorgon ist, inte helt fel det inte :) elr hemmastudier som vi nu skulle kalla det. haha.

what about Brian har jag börjat kolla på med, det är faktiskt bra. det verkar vara ist för gilmore girls? jag vet inte varför det är slut om det nu är det. funderar på att ta och sätta mig framför tv:n en liten stund nu.
/hannalinneaandersson.blogg.se

pain

usch och fy och blä vad det gör ont i tänderna! kan typ inte ens bita ihop, gör så grymt ont. igår kände jag typ ingenting förens sent på kvällen. men nu, nu jävlar gör det ont, hihi. men det är bara att bita ihop, HAHA! min humor asså x)

och jonna kom förbi mig igår kväll för att se hur jag så ut och så och sen säger hon:
- gå inte ut nu om det börjar åska, det träffar dig lättare då eftersom du har tandställning. (jonna)
- nee? ;o fan va läskigt! (jag)

fast hon skämtade tydgligen bara. skratta åt det gjorde vi med, haha!

har bestämt mig för att träna ikväll iaf, rätt länge sen känns det som. sista dagen med pencilin är det idag, skönt! men nu väntar yoghurten på mig, hejdå :)

tandställningen på plats

jaa, då va tandställningen ditsatt. haha, känner mig grymt ful men det är bara att vänja sig. här kommer en bild, inte den bästa men min vänner ville att jag skulle lägga upp en när jag kom hem.

det gjorde iaf inte ont att sätta dit den. men däremot börjar det spänna lite i tänderna nu och det kommer ju bli värre veckan framöver sa hon.

men nu måste jag faktiskt plugga lite, josefine och victoria kanske kommer hit en stund sen för att kolla på mig, haha!
vi hörs,
/hannalinneaandersson.blogg.se

koort

jag hinner inte skriva mkt nu asså. slutade iaf skolan tidigare idag, 14.10 faktiskt. slapp en lektion. gick hem, satte mig i solen med so böckerna. gick in och duscha, åt och sen nu håller jag på att måla naglarna, har bara målat ena handen, rosa blir det. vid 17 så åker jag till motala och kollar på när mitt lag spelar match, får ju inte va med eftersom jag fortfarande äter pencilin. matchen är iaf 18.30.
och imorgon har jag förmodligen fått min tanställning när jag skriver ett inlägg, om jag nu gör det. men nu måste jag måla andra handen innan vi ska åka. puss

nu är jag hemma

kom hem vid halv fyra idag. fikade och lite sen åkte jag och kollade på fotboll med josefine, victoria och jonna.
har iaf haft det bra i S:t Anna.
här kommer en jättekort sammanfattning av dagara.

fredag: kom dit vid 12 och vid 4 kom emilia, gustav, vilmer, annelie och peter och även gunilla och bertil. gick ner till ladan och spelade pingis och fotboll med ungarna och lite. spelade även pingismatch mot annelie, haha. pingis är faktiskt kul.
sen tog vi det väl bara lugnt och så.

lördag: gick upp rätt tidigt, åt frukost och greja. sen satt vi ute i solen och lite, va även nere i ladan och spelade igen. kvällen spenderades framför tv:n.

söndag: gick upp tidigt, packade ihop sakerna och åt frukost. klippte gräset med en åkgräsklippare med emilia och gustav i en vagn bakom, hihi. åkte hem strax efter 1 och kom hem vid halv fyra, som sagt va.

här kommer lite bilder, en del är på hus, andra är på gustav, emilia elr vilmer och en del är från ladan.

huset som jag sov i visst målar jag fint? ;)duktig som jag är ;)
den här bilden får avsluta, har spenderat helgen med dom här ungarna mest :)


hoppas ni är nöjda.
/ hannalinneaandersson.blogg.se

hejdå

snart bär det av. och som sagt va, bomba mig med sms!
ni får ha det bra, vi hörs på söndag (förmodligen).
pusssss och kraaam
/hannalinneaandersson.blogg.se

bestämt

åker imorgon, mormor och morfar kommer och hämtar mig runt halv 10 imorgon bitti. blir nog inget inlägg imorgon, ska väl sova så länge som möjligt och sen packa ner det sista bara. nu ska jag fika, tjock as i am ;)
/hannalinneaandersson.blogg.se

man lever bara en gång

det gör man ju, elr hur? ;) vaknade relativt sent idag, kollade på två avsnitt av gilmore girls som jag hade missat. sen skulle mamma och pappa åka till mobilia så fick ett lite ryck snabbt och sa att jag skulle följa med. jag jag tog bara på mig en jacka och åkte. jag åkte i pyjamasbyxor + att jag va osminkad och hade morgonfrilla! :o men som sagt va, man lever bara en gång, haha. när jag kom hem klippte jag gräset. gud vad duktig jag har blivit på det då, hihi (a) nu ska jag snart äta.

vet inte riktigt hur det blir för mig förstår ni. antingen så får jag åka till momor och morfar och sova där inatt om jag inte har ngn skjuts till dom imorgon. för imorgon ska nämligen jag följa med dom till S:t Anna. ni vet dom där kusinerna som jag har talat om förut som heter emilia, gustav och vilmer, joo, dom ska också dit, deras föräldrar också förståss och sen även emilias och deras farmor och farfar. så dit ska jag iaf. elr jag har inte riktigt bestämt mig än men förmodligen blir det så. och då blir jag där tills söndag ngn gång. så underhåll mig på mobilen tack! :) men jag får la ta och skriva ett inlägg sen när jag vet hur det blir. men om det blir att jag åker dit så blir det inget inlägg förens på söndag om jag orkar.

mupp

den här muppen på bilden nedanför pratar jag med i telefon just nu. hon tjatar på mig, hon vill att jag ska åka och träffa ett par styckna, dom "styckna" är victoria, frida, linus, jonte och david, jag tror iaf att det är dom (?) nu säger hon att hon kommer till mig om en halvtimme, så jag antar att jag måste följa med. det är inget fel på folket jag ska träffa bara det att jag är så jäfflans trött, drf jag egentligen inte är så sugen på att åka (a)

i have to go now,
/hannalinneaandersson.blogg.se

tandställning vare här


i thought wrong. jag kommer få tandställning, och redan på tisdag faktiskt. sätter bara dit rälsen på dom "övre" tänderna då. scary (a) men det ska bli skönt att bli av med gluggen :)

jag vill bara säga att jag är så fruktansvärt glad att jag har så jävla bra kompisar som stöttar mig och som alltid finns där! ni är guld värda. jag älskar er <3
/hannalinneaandersson.blogg.se

-

I just want to say thank you!


tandställning eller inte


imorgon klockan 14.00 ska jag till tandregleringen i linköping. dock bara prata, jag får nämligen reda på om jag ska få tandställning elr inte. spännande ;o är lite nervös faktiskt. jag vill ha tandställning för jag verkligen HATAR mina framtänder som ser ut som kanintänder med en stor glugg emellan. usch på´t barra. men om jag skulle på tandställning var det för att jag hade överbett. men eftersom jag vill ha tandställning så tror jag inte att jag kommer få det. men det märks.

matteprov imorgon som jag har nämt förut, men jag orkar faktiskt inte plugga till det. borde det för jag kan inte, jag typ blandar ihop olika saker (?) :o gilmore girls om en stund :)
/hannalinneaandersson.blogg.se


smart som jag är (Y)

eftersom jag har haft ont i huvudet och varit snorig i en vecka nu så fick jag en tid 10.30 på vårdcentralen idag. gick dit med victoria och jonna för jag ville inte gå själv, läskigt ju (a) när jag kom in så sa hon att jag skulle komma klockan halv 11 och vad tror ni klockan va när jag kom dit? joo, 09.30, HAHA! jag kan fan inte klockan asså (a) gick iaf tillbaka vid HALV ELVA sen, själv också :o duktigt va? :) fick då reda på att jag hade bihålinflamation. så nu ska jag äta pencilin i 10 dagar, 6 tabletter om dagen :o kommer aldrig komma ihåg, ska nämligen äta 2 vid frukost, 2 vid middag och 2 vid kvällsmat. jag kommer ju inte ens ihåg mina "vanliga" mediciner.  skit samma :)

blir ingen träning ikväll, får inte träna när man äter pencilin :s fuck! matteprov på onsdag, ska kolla lite på det nu, fattar dock inget, men ska försöka hinna kolla på det lite innan gilmore girls.
/ hannalinneaandersson.blogg.se

skandal typ

ae, usch asså. matchen gick fan i mig lika dåligt som förra. förlorade med 2-4. 
ska kolla på tv nu, bye. 

fotbollmatch

fotbollsmatch på klämman klockan 16.00 mot Vreta kloster.
matchen ska bli bättre än förra, elr? ;)
(fast går inte att bli sämre än då, HAHA)

<3

att ni alltid finns där och stöttar mig betyder så jävla mycket för mig!
ni ställer alltid upp på mig, vad som än har hänt.
när jag är nere så gör ni mig glad. 
ni är helt underbara vänner.
vänner föralltid,
lova mig?

(jonna, jag, victoria)



ni två betyder allt för mig! <3



(gammal bild på mig och jonna)


hade ingen bild på bara mig och victoria.


inte riktigt enligt planerna

kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. först bestämde jonna och jag oss för att åka till mobilia med mopparna och köpa glass men ändrade oss och åkte till donken ist. åt en glass där och sen hem igen. strax efter tio kom leo, nisse, fred, gy, markus och jesper hit. kollade på melodifestivalen och lite. dom sista åkte precis hem nu. så nu är det bara pappa och jag i huset. fast han sover ju. ska nog snart gå och lägga mig jag också.
tack för en trevlig kväll allihoppa! :)  puss och godnatt.

yes, i do

sleeping to dream about you.

(ni ser själva vad jag tkr om bilden?)

älskar vädret!

vädret är helt underbart! kanske inte just nu men förut idag. soligt och varmt. så jag satt ute i solen ett tag. sen klippte jag gräset. och efter det belönade jag mig med lite glass och chokladsås, haha (a) mkt chokladsås ska´re va :)
när jag hade fått nog i solen gick jag in och började städa mitt rum. gick även in i min systers rum där det va rätt stökigt så jag städade hennes rum med och så kände jag att när jag ändå va igång kan jag ju lika gärna städa hela huset. så det gjorde jag. duktigt va? :) nu är jag iaf klar och sitter framför tv:n och kollar på AMERICA´S BEST DANCE CREW, as bra! dom är så grymt bra på att dansa asså! :o skulle också vilja kunna dansa så asså.
ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, förmodligen ta det lugnt framför tv:n, rätt skönt det med ibland.
nu ska jag fortsätta kolla.
/hannalinneaandersson.blogg.se

kungen är här och fixar min blogg

hejsan, nu är jag här och fixar igen.
kan ta ett tag och få allt i perfekt ordning.
så va tålmodiga.
 
/ www.victoriaisabell.blogg.se

snart ska jag ta och fara iväg

me right now:

har inte gjort iordning mig så värst mkt, haha. men vafan, dom har väl sett mig förr? (a) drar iaf till linus med victoria snart, jonte is already där. fårse vad vi hitter på för skoj ;)
ha en trevlig fredagskväll! puss

ledsen fast samtidigt så jävla glad

mitt älskade armband gick sönder igår :o jag bara satt i soffan och plötsligt så va det trasigt :( men kanske ska lämna in det till en klockgrej som förhoppningsvis kan laga det. håller tummarna (Y) så fick iaf ta ett annat armband nu, klarar mig inte utan (a)

det här armbandet har jag just nu


och för ett tag sen gick ju mitt fotband av men vet ni? ronja hade ett till som jag fick :') så jävla glad är jag! tack så jättemycket ronja! fast jag ska fan betala henne. är så sjukt glad att jag har ett bara. det andra som jag bytte tråd på blev inte så jättebra faktiskt, blev inte så bra med den tråden. blått den här gången iaf. jag älskar fotband. ett måste.

fotbandet som jag ska sätta på mig snart.


igår tappade jag även mitt hjärta som sitter på mitt halsband under torktumlaren. men som tur va hittade jag det sen.
nu ska pappa skjutsa in mig till mjölby så jag kan hämta moppen, den har ju varit på lagning, hihi :$
ikväll ska jag nog va med linus och victoria tror jag. elr det är iaf vad jag vet än så länge, kanske blir några fler. det märks.

/hannalinneaandersson.blogg.se


min humor :)

370HSSV 0773H
Can u crack the code?
No?
OK. Turn phone upside down and read it again.

HAHA (a)


inget långt inlägg

så, har precis sett på gilmore girls. och "balen" är avklarad nu med, skönt. tog inga bilder men josefine tog några så ska be henne skicka dom till mig. och då lägger jag upp dom här förstås. inlägget blir inte längre än så för jag har sjukt ont i huvudet just nu. känns som det ska sprängas. så ska lägga mig i soffan och kolla på tv.
/hannalinneaandersson.blogg.se

missat ngt?

jag tror, elr snarare vet att  ni har missat ngt... jag vet vad ni har missat. vet ni vad det är ni har missat? lite besviken faktiskt. jag heter hanna LINNÈA andersson, säger det er ngt? nej, tänkte väl det. ni har ingen koll. jag har ju namnsdag idag. det är ju linnéa. och jonna också faktiskt, grattis på jonna och mig! :)

dom här två ungarna,


och vilmer och..


deras mor och far var här precis alldeles nyss. de hälsade på en kortis för dom hade varit i närheten faktiskt. 
PUSS 

here i am ;o

tro det elr ej, men jag lyckades iaf orientera mig hem, elr snarare ut ur skogen. säger inget mer än att jag är besviken på mig själv. tog lite bilder så jag skulle känna mig lite duktig iaf (a)
bowlingbowlingbowlingvandring till orienteringenpromenadeni skogentipspromenadtipspromenadtipspromenad
det va dom bilderna jag tog. inte så värst bra men det duger väl åt er? ;)

bowlingen gick väl inte så bra för mig, förlorade, hihi. men inte tjuter jag för det inte (;
blir ingen träning för mig ikäll heller, känner mig fortfarande inte bra.
imorgon är det dans/bal. wish me luck. ska ta fram lite grejer till imorgon, t ex klänningen och hitta ett par skor osv.
see you.
/hannalinneaandersson

maybe the last time?

is this the last time you will hear from me? i don´t hope so (a)
haha, nu är det såhär att jag ska till skolan nu och bowla först och sen orientera. så vi fårse om jag orienterar bort mig, det märks. måste iaf dra nu.
PUSS på er allihoppa!
see you maybe ;)

it´s coming back..

jag har mått bra fram till klockan typ 4-5 någon gång. då började huvudvärken komma tillbaka och det började göra ont i kroppen igen. varför mår man alltid sämre på kvällen när man är sjuk? för så är det iaf för mig. på morgonen känner jag nästan ingenting men på kvällen blir det alltid värre. why? och jag känner att jag inte kommer orka springa runt och orientera om jag mår såhär imorgon, fast jag är illa tvungen, typ.
that´s it.


längtar

yes, då va NP i no gjort. gick as bra för mig! har nog aldrig gått bättre faktiskt. slutade kvart i två med, ville hellre varit kvar i skolan men nej, ingen lektion för min klass. så det va bara att ta och cykla hem på sin kära cykel. ont i rumpan gjorde det inte heller, nejnej. och jag längtar tills imorgon. orientering i motala, äntligen! har längtat så länge. bowling innan, mindre kul. men det får väl gå. tkr vi kunde ha orientering hela dagen ist! men icke sa nicke.


nej, förlåt, jag va "lite" ironisk nu. nu ska jag ta och va lite seriös. NP i no gick sjukt dåligt! :o jag är seriös! skrev inte ens på alla frågor, trots att jag chansade på i princip alla. fattar ni hur dåligt det gickoch jag längtar verkligen inte till imorgon. USCH. jag vill inte. jag vill inte. jag vill inte. mobilen ska jag ha med iaf! ifall man springer bort. nej usch, kan inte tänka så för då blir jag bara ännu mer nervös. men bowla ska vi med och det är ju alltid kul :) och slutade tidigt  idag med, wiiieeee! och jag kan tala om för er att jag hade grymt ont i rumpan idag (a)

i know you like it! :)
trots att hon har sina dagar då hon är sur så har hon sina dagar då hon är...


...glad! idag va en sån dag. hon kom in i klassrummet med ett leende på läpparna. första lektionen t om ;o hon som brukar va lite morgontrött sådär, inte idag inte :)

puss på dig vännen :)

/ hannalinneaandersson.blogg.se

blä på´t barra

har bara legat i soffan och kollat på tv och sovit hela dagen. mår fasiket sämre än vad jag gjorde imorse. har ont i hela kroppen nu, som man kan ha när man har feber. det är jobbigt och gör ont att bara sitta upp, elr röra sig över huvud taget. jobbigt äre. men nu ska jag inte klaga. det finns folk som har det 1000 gånger värre! om inte mer. så sitter jag och klagar här på att jag inte mår bra, nej det får jag ju inte göra! (a)
sitter och lyssnar på Jason Mraz - sleeping to dream och Milow - Ayo Technology, bra är dom. blir iaf ingen träning för mig ikväll. och ikväll ska jag sova tidigt! och imorgon har vi NP i no i två timmar på morgonen, wisch me luck, i´ll need that. 

slänger in en bild på mig sen förra veckan. sminkade mig faktiskt en elr två gånger till skolan den veckan. jag hade ork då.
 

/ hannalinneaandersson.blogg.se

GRATTIS SYSTER OCH RONJA!

idag fyller min syster 17 år, GRATTIS! jag älskar dig <3

och även ronja fyller, fast hon fyller 16, GRATTIS!  jag älskar dig!
hittade ingen bild på henne :o

lååång dag, mycket cykel

förlåt om jag inte bloggade ngt igår men jag hade verkligen inte tid! dagen började med att mamma och jag åkte till stan och gick där en stund innan fotbollsmatchen. köpte en födelsedagspresent till syster. matchen gick åt helvete rent ut sagt. mer behöver jag inte säga. sen hem och fixa sig lite snabbt och sedan cykeln till klämman och kolla på fotbollsmatch med jonna, victoria och josefine. sen åkte vi till macken och sen cyklade vi till mig. bytte mobil bara sen cyklade vi till josefine och victoria hem för hon skulle äta. sen kom hon och vi fick för oss att cykla till donken i mjölby! :) och det gjorde vi, duktigt va? gud så hurtiga vi är! moa och rebecka va på donken när vi kom, skjutsade även dom till stationen typ när vi skulle hem, duktigt va? :) cyklade hem straxt efter 10 iaf och va i mantorp vid 11, fan va vi cykla på! åkte och träffa lite folk i mantorp. sen skjutsade leo mig på cykeln och vi träffa lite folk igen. sen åkte vi hem till leo några stycken, dock hade victoria dissat mig så va ensam tjej hos leo. va där hela kvällen, och när dom andra hade åkt hem kollade vi lite på YES MAN, skulle iaf sovit hos leo men min mamma fick damp på mig så jag fick cykla hem vid straxt efter 4. när jag kom hem va jag inte alls trött. gick och la mig vid halv 5 iaf. vaknade vid halv 11 idag.
nu sitter jag framför tv:n och ska kolla på gosspi girl som jag spelade in igår eftersom jag inte kunde se det då. har jätteont i halsen och är snorig..inte kul. men nu ska jag kolla, PUSS

tog inga bilder igår eftersom jag bytte till en as gammal mobil men victoria har några som hon får skicka till mig ngn gång. och så har vi STUDIEDAG idag, gud så skönt!

snäll flicka (a)

hemma nu, elr kom hem för ett tag sen. mamma och jag klippte typ hälften var hos mormor och morfar, så lite gjorde jag ju. oh sen när jag kom hem så var jag ännu duktigare, klippte hela gräset här hemma :) sitter iaf vid tv:n nu och min syster är jobbig, jävligt jobbig! men sånt ät livet ;)

det luktar bebis om min tröja :'D kanske är för att jag hade den här tröjan på min när jag bar lille vilmer igår. bebis luktar så gott (a) tänker aldrig tvätta den här tröjan mer, hihi. joorå, men jag vill inte ju.

här kommer den enda bilden jag tog igår, syster och vilmer :)

kort inlägg

tog bara 1 ynkla liten bild igår och det va på vilmer och emelie. blev dock ingen bra bild men jag kanske lägger upp den senare idag om jag har tid och ork. trevlig kväll igår tycker jag. vilmer är så söööt! snäll liten plutt är det. gick och bar på´n rätt länge igår faktiskt, mysigt! åhh fötterna va så lena (a) somna hos mig gjorde han också.

men nu ska mamma och jag dra till mormor och morfar och klippa gräset. jag tror inte jag orkar det så mamma får nog göra det men jag ska iaf följa med. vi hörs sen (förmodligen)
/ hannalinneaandersson.blogg.se

fredag

är hemma från skolan nu, skönt. dagen började med uppsatts, spanska NP. skulle skriva om en semester, på spanska jue ;o tkr det va svårt. elr asså jag visste ju vad jag ville skriva men kom inte på orden och på spanska. efter det svenska och sen musik. fick reda på musikprovet som vi gjorde för ett tag sen. fick mvg fast jag trodde att jag skulle på typ ig! josefine och jag och några mer tjejer sa att vi skulle söka till idol om vi fick mvg på provet, haha! josefine fick också mvg, så idol nästa för josefine och mig? ;) sen luch och efter det fysik. slapp as usual. sen sista lektionen idrott, dans.
vid 6, halv 7 kommer släkten, ska fira min syster som fyller 17 år på måndag. grattis i förskott syster :)

blir rätt många småungar, hihi. emilia, gustav, vilmer, alfons och bianca, elr aa, 5 st. men det ska nog gå, förhoppningsvis. ska hjälpa mamma med lite grejer nu.
ha en bra fredags eftermmiddag/kväll!
PUSS

äntligen

nu funkar det äntligen att dra över bilder från mobilen till datorn så har faktiskt gjort det nu. så här kommer lite bilder på saker som jag har sagt att det skulle komma bilder på, hoppas ni blir nöjda:

(gustav och emilia i mina glasögon.)  (emilia som står på mig.) (emilia och 
gustav snyggar sig)



(jag och josefine på "skämtfotot")   


(mina lösnaglar, lite bättre bild tkr jag)



jag tror jag har bestämt mig, den här klänningen är min systers som jag pratade om. har nog den på "balen" elr dansen elr vad jag nu ska kalla det.
(framifrån, för dom som inte ser det xD)


(och bakifrån)


åhh, jag blir arg. har suttit här i snarten halvtimme och försökt hitta dom där två jävla bilderna på den ljusblåa klänningen men hittar dom inte! :o får fan damp!

NU, äntligen har jag fått över bilderna, fick skicka över dom till pappas mobil och grejja, jobbigt (a) men nu är dom över.

den här blir förmodligen skolavslutningsklänningen.
(framifrån)


(och bakifrån)


idag har jag ju iaf vart i skolan, på elevens val kom det en som har varit nazist. han pratade om hans uppväxt och så. faktiskt väldigt intressant och "kul". han va lite rolig. när jag kom hem iaf så hjälpte jag till att städa huset *stolt*.

nu orkar jag inte skriva mer elr så. är inte på humör längre och det beror på att det dampar så fort jag ska dra över bilder och grejja!

/hannalinneaandersson.blogg.se

skola snart

ja ni, klockan är bara kvart i 9 och jag är redan klar. har inte sminkat mig elr ngt, bara satt upp håret i en bulle och tagit på mig kläder. så sähär ser jag ut just nu:
 
det är ju torsdag så det är drf jag inte har åkt till skolan än, vi har ju sovmorgon till halv 10. men normalt sätt så skulle jag inte ha haft tid att sitta här innan men jag vaknade vid tio i åtta av att hanverkarna lever och har sig. kunde inte somna om så gick ner och åt frukost och sen tog jag på mig kläder. fick bli det linnet som jag köpte tsm med min syster och sedan mjukisbyxor till det och en svart tjocktröja över sen med. orkar inte ha jeans elr ngt, skönast med mjukisbyxor.
 
vi har håltimme idag med men mamma ska skjutsa mig till skolan och drf kommer jag inte åka hem på håltimmen, brukar ju ta moppen till skolan och så åka hem på håltimmen men inte idag. blir väl att gå runt i den "stora" skolan och glo. mamma ska skjutsa mig vid 20 över iaf. innan dess ska jag fixa lite småsaker barra.
och om jag ska hinna de så måste jag dra nu. vi hörs förmodligen efter skolan.
ha en fin dag :)
/ hannalinneaandersson.blogg.se

du vet väl att..

du vet väl att hela universums existens hänger på en sytråd och om du inte äter en jude innan alah blir en gås med snea öron faller molnen ner från en rosa helikopter med fågelvingar och då måste du äta tapetklister varje dag tills vattnet försvinnit och en flaggstångstillverkare har ätit en tändsticksask med kniv och sked till mellanmål...Tråden är skör och snaran är snart åtdragen, tänk på det du, ditt lilla yngel!

en flygande dinosaurie trampade på mig nyss så känner mig lite...tilltryckt.

de här två "texterna" fick jag på sms i morse av min syster. fick dock fler men orkar inte skriva alla. hon kan allt om hon vill, elr ngt? x) cp, det kan hon va, att hon kan!
(bild på henne och mig från nyår)

puss på dig syster, jag älskar dig ditt cp :)

nu ska jag ta och kolla på lite tv elr läsa lite andra bloggar, me like liksom :)
/ hannabara

hjälp tack :)

nu är jag hemma från tränigen. rätt slapp (inget ovanligt).

som jag har nämnt tidigare så har vi orientering i motala på onsdag som jag är mkt nervös inför! men dagen efter, alltså på torsdagen, då har alla nior dansuppvisning, "bal" som vissa kallar den. det är nästan så att man önskar att man sprang vilse i skogen i motala så man slipper va med på "balen", vad tkr ni om det? :) jag börjar iaf få lite typ panik. jag vet inte om jag ska ha den rosa klänningen (kanske kommer bild på den ngn gång) som min syster hade på sin skolavslutning förra året, om jag ska ha den på "balen" elr om jag ska ha den på skolavslutningen och då ha den ljusblå klänningen på balen ist för på skolalvutningen? vad tror ni? usch, jag har beslutsångest! och skor vet jag inte vad jag ska ha för några på dansen, måste ju ha några man kan dansa i men ändå vill jag ha lite klack, men det är såhär att jag kan inte gå så bra i hög klack ;o (a) vi fårse.
PUSS :)

nothing to write about

jag har inte mkt tid för att skriva ett inlägg och dessutom inget att skriva om? skolan har jag vart i idag förstår ni. sen har jag sett på gilmore girls och fixat mitt fotband! :D duktig är jag, så nu är det helt. duktig är jag, elr hur? gult och svart är det. jag klarar mig typ inte utan det, hihi ;o

tog två snabba bilder på min skolavslutningsklänning. orkade inte ta på mig den, hinner inte heller för den delen.
(upptill)


(nertill)

jag måste faktiskt dra på träning nu.
hejdå :)

min dag (skola/stan)

min dag idag har varit väldigt bra. den började med att jag gick upp och åt frukost och tog på mig kläder sen vidare till skolan, gör inte iordning mig så ofta längre, nästan aldrig faktiskt. började med NP i matte, coh det gick som det gick sen so en stund. fick reda på so-provet, vg- inte så bra men vafan, tordde faktiskt jag skulle få g så jag är ändå rätt nöjd (a) efter det lunchrast och den klassföreståndartid, slappt så in i den, hade inget att plugga på så flöt mest omkring. sista lektionen idrott, orientering, sprang med sofie den här gången. det gick väl hyffsat. men jag är grymt nervös inför orienteringen i motala, vill inte ens tänka på det.
sen blev det iaf bussen hem, kom hem och duschade, kom ut ur duschen vid fem över halv fyra och fick damprycket och ringde josefine och victoria som skulle in till lkpg och gå på stan och sa att jag hängde med. (victoria tjatade på mig igår men jag bestämde att jag inte skulle med men ångra mig) slängde på mig kläder as snabbt och tog sedan 15.54 tåget in, fattar ni att jag hann? :o helt sjukt, stolt faktiskt (a) jag köpte en skolavslutningsklänning. ljusblå dock..ville helst haft i vit med den fanns ju inte i min storlek. men det fick duga. och vet ni? jag har sett en riktig häxa! asså hon såg verkligen ut som en, läskigt! :o tog iaf 19.28 tåget hem och nu är jag hemma, har precis ätit och nu är jag trött så in i den.
blir ingen bild på ngt idag, har fortfarande inte kunnat få in dom på datorn "/
det här får räcka för idag :)
PUSSSS

jag har tänkt på en sak

det handlar om hanverkare förstår ni. vi har haft rätt många hanverkare hemma och jag tror inte en enda har kommit i rätt tid. alla har kommit någon halvtimme senare elr ibland inte alls för att dom har glömt bort. varför är dom jämt, elr iaf oftast sena och så? :o idag skulle det kommit två st olika, en kl 7 och den andra halv 8, men när jag gick till skolan vid 5 i 8 hade det fortfarande inte kommit någon. men vid 8 kom det faktiskt en. men asså jag förstår inte varför. tänk om det skulle va så med alla jobb, det skulle ju inte funka. rätt ointressant för er att veta det och så men vafan, jag stör mig på det. fast sist det va en hanverkare här, förutom idag då, då va det en kille som faktiskt va rätt snygg :) asså han va nog inte så gammal och jag vet vad han hette, but I´ll not tell you :) hihi. imorgon kommer dom två olika hanverkarna som kom idag, fårse om dom är i tid då, vilket jag inte tror, haha.

jag var bara tvungen att skriva det här, jävligt ointressant men jag vill ha svar på min fråga och den är ju varför nästan inga hanverkare kan komma i tid?. CP som jag är så ska jag packa det sista innan träninge, chao!

i´m sorry

jag har faktiskt varit duktig och tagit kort på hur iaf josefine och jag spg ut idag på "skämtfotot" men fortfarande går det inte att dra över bilder från mobilen till datorn :@ jag börjar faktiskt bli arg! men jag ska skicka bilderna till ngn annan som kan dra över dom till datorn och sedan skicka dom till mig och då lovar jag att jag ska lägga upp dom här :) josefine och jag ändrade oss idag, skulle vart fotobllsklädda barra men det blev schackspelare (?) isf, hade en ruktig skjorta istoppad i chinos med hängslen och ridstrumper uppdragna till typ knäna, haha.
på bildlektionen idag så pratade vi om vår klassresa, om det nu blir ngn, men det ska det fan i mig bli och det ska bli bra!  :) säger inget mer om det nu, vet inte alls mkt just nu faktiskt. elr jag tror vi ska tälta men det är inte säkert och vi vet inte vart.

victoria va här en stund förut, kopierade lite papper barra, men jag tänkte så alla vet. hon hade ju nämnts två gånger i min blogg förut påpekade hon idag och så tänkte jag trejde gången gillt, elr? så här får ni hennes blogg: http://victoriaisabell.blogg.se/ bra är den bloggen och hon bloggar faktiskt rätt mkt nu, bra tjejen!
ikväll är det fotbollsträning och sen ta´t lugnt, i guess. har inga läxor elr prov elr ngt :o sjukt läskigt, typ. känns märkligt. har typ inget att göra, är ju van att när jag kommer hem från skolan blir det en massa plugg och sen ibland träning. men det är grymt skönt utan.

och vet ni? jag har missat nästan hela gilmore girls nu pga att jag sitter här och skriver ett blogginlägg, usch :( och förut så va jag snäll mot min syster också, jag bakade chokladbollar till henne, elr hon skulle bjuda sin klass imorgon och bad mig. och då är ju jag så snäll och ställer upp (efter rätt mkt tjat, haha). men blev lite arg faktiskt, gjorde två sattser och det skulle bli 32 st chokladbollar men det blev bara 28, but life goes on, hihi. nu ska jag fortsätta att äta lite chips (tjock som jag är) sen ska jag faktiskt kolla på gilmore girls, går inte att missa ett helt program jue, fast har spelat in det men ändå. vi hörs, pusshej :)

wipeout = bra, kommentarerna = bäst

wipeout är så jävla bra! någon mer som ser på det? :) kommentarerna till han som va brandmann då, så jävla bra :') "där klämde han brandslangen", "har han eld i baken?", "där brännde han chansen", "där rök den chansen", "undra om han har lågskor", HAHA! grymt kuliga kommentarer. det är liksom dom som gör att programmet blir så bra. 
fatta vad kul det skulle va och va med i det programmet, fast samtidigt sjukt jobbigt. det skulle va en upplevelse liksom ;)  tkr ni jag snackar gojja nu elr? men det är såhär att jag ska faktiskt stänga av datorn för idag nu. ska koncentrera mig på bara tv:n ist, hihi.
GODNATT :)

enjoy :)

saknar thailand 2008 sjukt mkt asså! kommer några bilder därifrån nu, enjoy.

jag, mamma, syster.


snorkling.


lille thailändaren som soppade stolarna :)


vattenskoter


grottorna


maya bay, stavning? xD


stranden, bjussar på bilden.

nu får det räcka för idag, måste fortsätta kolla nu.
heeejs :)

slash care liksom, haha

kollade på lite gamla bilder på datorn medans det är paus och hittade den här bilden på mitt ben och blåmärket. jag diggar det blåmärket asså. coolt är det, elr snarare va men vafan. det är ju som ett H. fick dtet blåmärket när jag slod i mål i handboll tror jag. syns dock inte så tydligt på bilden som det gjorde i verkligeheten.

nu börjar det igen, kanske slänger in ngt inlägg i nästa paus igen, men kan inte lova ngt.

mantorp - smedby

aa, som ni vet så skulle jag spela match idag mot smedby. började klockan 16.00. i halvlek ledde dom iaf med 3-0. men efter halvlek kom vi igen och gjorde 3 relativt snabba mål. 3-3 stod det då alltså. sen fick dom in ett skitmål och slutresultatet blev: 3-4. surt. jag tkr iaf att vi kämpa på bra i andra halvlek :)
 
imorgon i skolan ska va ta "skämtfoto" som det nu kallas, klassvis. vår klass ska ha tema sport, ganska tråkigt om jag får säga själv. och vet ni vad jag kollar på nu? joo, världens hårigaste person. usch att man kan se ut så egentligen, tkr så synd om dom som är så fruktansvärt håriga! tänk er själva hur hemsk det skulle va. men dom verkar ju ha lärt sig at leva med det och så och det är ju bra. hur fan kan det bli så egentligen? :o läskigt. men nu är det såhär att det fortfarande inte går att ladda över några bilder :s och om 4 minuter börjar GOSSIP GIRL, vilket är ett måste att se på. och efter det är det WIPEOUT och det måste man ju också se, det är lite småkul faktiskt, jag älskar kommentarerna :D i have tooo gooo nooow, bye :)

citat

gustav säger till mig:
- du ska spela fotboll! :)
- ska du spela fotboll?
- nej, DU ska spela, annars skjuter jag på dig!
gud så rädd jag blev då ;o haha! fast både emilia och gustav har börjat spela fotboll faktiskt :) och bara för att jag inte spelade fotboll med honom när han ville de så sa han:
- hanna är en skitkorv, hanna är en skitunge. DU ska sparka boll!
haha, söt är han :)


sen satt jag och skrev lite på ett papper och gustav frågar:
- vad gör du?
(inget svar, är inne i det jag skriver)
- vad gööör du?
(fortfarande inget svar)
- vad gööööör du för ngt?!
- jag skriver.
- vad skriver du för ngt?
- att du är en skitrackare
- gör du det på riktigt?
det gjorde jag dock inte ;D frågvis är han, att han är! (:


sen sätter vi oss på trappen och han kollar på mig och säger:
- du har blod där. (och pekar lite över läppen)
- vart?
- där! (pekar)
(jag fattar att det kan va lite jordgubb eftersom jag åt en precis innan typ)
- aha, det kan va en jordbugge, åt det precis förstår du. (börjar gnugga)
- det är inte borta!
(jag gnuggar ännu mer)
- det är fortfarande inte boorta
( jag fortsätter att gnugga)
- det är borta.
- okej
- få se. det är inte borta.
- du sa nyss att det va borta, haha?
- men det är inte borta!
haha, den ungen kan man inte lita på ;)


spelar lite fotboll och han säger:
- ska jag skjuta min högsta höjdis? den går nästan upp till himlen. nästan.





 


det är bäst att passa på

nu förstår ni är mamma, emilia och gustav och kollar på hästarna och gungar igen. jag orkade inte följa med, slö som jag är.

dom här två är ju som sagt va på mallis nu, tänkte, en fin bild på dom gör väl inget, haha ;)


och det är den här tjejen som jag pratade om igår som heter victoria gunnarsson, hon som tjatade på mig i början att jag skulle blogga och nu är det tvärtom.


och det här är min syster emelie som älskar att vara med på bild. (thailand 2008)

och det här är felicia och jag i vintras. (hittade lika dana mössor här som vi hade på oss)


det här är dom två ungarna som är här just nu, dom har kommit tillbaka nu.


jag och gustav


nu måste jag ut till ungarna igen.
puss




wiiiiiiiieee

jag tänkte på det här med elektricitet, som jag inte ens kunde stava till utan va tvungen att kolla upp det. hur fan kan allting fungera som det gör? t ex mobilen eller datorn, tänk att man kan kommunicera via en telefon elr via en dator. det är sjukt om man väl tänker efter. läskigt jue. men en sjukt bra grej, hihi.
en sak till, jag säger wiiieee väldigt ofta tydligen. alla stör sig på när jag säger det typ :( jag missbrukar verkligen det "ordet".

vet ni vrf jag lägger in det här inlägget egentligen? joo, för jag ska slå personligt rekord i hur många inlägg jag har lagt upp per dag, har som högst lagt upp tre men snart är siffran ändrad till fyra. och så var jag precis nyss inne hos gustav och emilia och skulle kolla om dom sov och det gjorde dom. gustav låg med båda armarna under huvudet och snarkade så sött :)

det enda jag ville va att du inte skulle gå bakom min rygg.

ljug inte, sanningen kommer fram, jag lovar dig.
hellre sårad av sanningen än lycklig av lögn, elr hur?

så tänk på vad ni säger och gör. tänk efter innan, liksom.


jag vill bara säga er att jag är så jävla glad. egentligen har jag ingen "riktig" anledning till varför jag är det men glad det är jag. kanske för att jag har världens bästa kompisar? :) för det har jag. dom är hur bra som helst. fast mitt humör kan ändras jävligt snabbt må jag säga, så va med, snart kanske jag blir as arg och bara vill slå sönder allting? nae va, hoppas inte det (a)

nu ska hannabara hoppa i säng tror jag. om hon ska orka ta hand om ungarna och spela match imorgon så är det nog bäst att hon sover nu. så jag får säga godnatt nu, har sagt det förut, elr hejdå för dagen men nu menar jag verkligen godnatt och hejdå för dagen, hihi. så idag blir det inget mer inlägg. jag har ju faktiskt varit sjukt duktig och lagt in snart fyra, och en del relativt långa, inlägg idag. elr om det är duktigt det vet jag inte men jag tkr iaf det. för jag har ju en kompis som heter victoria gunnarsson och som tjatade som fan på mig ett tag att jag skulle blogga men nu är det tvärtom.
AJA, NU SKA JAG SOVA! GODNATT OCH SOV GOTT :)

bättre sent än aldrig

tog precis en bild på lösnaglarna som jag satte dit häromdagen. ville dock inte visa ansiktet, är fortfarande dö trött så ser typ drogad ut så nej, ingen bild på ansiktet nu inte. och ni får nöja er med den bilden som ni får här nedan för jag orkar inte ta ngn bättre.

går fortfarande inte att ladda upp några bilder. tog en bild på ett av linnena iaf och här kommer den:

inte heller den bästa bilden men vafan, who cares, typ? ;) bara ett vanligt linne.

gustav och emilia är ju som sagt va här, vi va ute och gick en stund förut (mamma va också med), gungade och kollade/matade hästarna. badat har ungarna gjort också. men just nu sitter de och leker.
gustavs fråga till emilia:
- tkr du fult är fint?
HAHA, vafan är det för fråga då? söt är han.
och emilia tkr mina solgasögon är fula ;o hon är säkert bara avundssjuk, hahah ;)

avis är jag, att jag är! linus och david är på mallis och glassar nu. gud så skönt det skulle va. men nu ska jag inte klaga på fina lilla sverige, typ, hihi.
nu ska jag ner och ta ngt och äta, hejdå för idag :)

cp

tänkte att jag skulle va duktig och lägga över lite bilder men det är ngt som är cp så kan inte dra över några bilder. fårse om det funkar imorgon. jag vet inte vad som är fel, men ngt är det. trött som ett as är jag med, ungarna tar död på mig, typ. haha. men det blir iaf inga bilder idag.
trevlig kväll :)

igår/idag

trevlig kväll/natt hos felicia igår. vi gick och åt på steve´s, gott! älskar den maten. sen vidare till hennes lägenhet igen. där kollade vi på tv och hade det trevligt. vi sov iaf alla vi fyra i dubbelsängen. trångt vill jag lova, och victoria låg på mig hela natten typ så tillsut la jag mig på golvet, haha. gick in till stan idag runt klockan 10, där jag mötte syster och mamma. vi gick och kollade lite och sedan åkte vi till ikano. hittade en fin skolavsutningsklänning men den fanns inte i storlek och det skulle inte komma in mer..köpte iaf en bh, ett linne och sen ett linne som jag ska dela med syster. kanske kommer en bild på´t sen, hinner inte lägga in det nu, ska precis äta. när vi kom hem så tog det inte lång tid förens emilia och gustav va här. de ska sova här, imorgon har vi hemmamatch mot smedby klockan 16.00 också. då kommer nog annelie och lille vilmer en stund också :)
men nu ska jag ner och äta, puss

fredag, och ingen skola :)

joo, idag är det röd dag förstår ni. och igår var det valborg. mkt trevlig kväll må jag säga. skulle sovit i tält med jonna men inte blev det så. nej, sov i tält med ludvig och leo ist. dom andra sov i stugan. leo snarkade som en jävla elefant elr ngt ;o haha, lite kul faktiskt. lite kallt blev det allt efter ett tag men varför klaga? ;) aja, tack så mycket för en trevlig kväll alla! :D

kom hem från ronja vid typ 10 idag . gick ut och la mig i solen och låg där ett tag men jag blir så fruktansvärt rastlös! kan inte ligga still länge asså. tvättade iaf bilen sen med, jag vet, jag är duktig (a) men behöver man pengar så gör man, haha. sen la jag mig i solen igen, och somnade faktiskt. vid 4 hoppade jag in i duschen och nu har jag precis gjort iordning mig lite. ikväll drar nämligen jag och jonna till felicia i hennes lägenhet i lkpg. victoria är nog redan där när jonna och jag kommer. vi ska nog ut och äta och ha det mysigt, och speciellt steeeka, elr hur victoria? :) sover där gör vi med. och imorgon kommer mamma och syster och hämtar mig och så drar vi till stan en stund.
ha en trevlig fredagskväll, för det ska jag! :D


RSS 2.0