victoria gästbloggar

hej hannas läsare, jag victoria gunnarsson har precis fixat hennes blogg. men var dock tvungen att ta bort hennes senaste inlägg, ber om ursäkt för det men hennes design funkade inte så var tvungen att ta bort det. nu har hon fått designen så som hon vill, så mitt arbete här är klart.
design gjord av : victoria.

godnatt hannas läsare!

inte bra

usch vad jag har varit dålig på att uppdatera nu. har faktiskt inte hunnit.
igår va jag med victoria, felicia och sen åkte vi och hämtade julia och vi drog till donken på mopparna. sen åkte vi hem till rikard där lite fler folk va. trevligt hade vi. kom hem strax innan tre så gick inte upp så tidigt idag. tog iaf tåget in till linköping med victoria och felicia vid kvart över ett. felicia gick hem och victoria och jag gick på stan. jag köpte ingenting, haha. nu är jag iaf hemma. är trött så in i bomben.

jag & victoriaälskling


jag älskar dig,


ikväll ska victoria och jag bada, fast hos var och en. det bestämde vi, cp som vi är. fårse om jag orkar bada, men vore faktiskt rätt skönt.

nu ska jag snart se klart på wildfire eftersom jag inte hann det förut, och så hoppas jag att victoria fixar min design, för det har hon lovat, hihi. börjar bli lite trött på min nu, och lite kul med förändring är det ju alltid.

/hannalinneaandersson.blogg.se

i´m stronger than this

mamma kom in till mig vid åtta imorse, hon frågade om jag ville gå veta rundan med henne. herre gud, vad tänkte hon med? tror hon att jag vill gå upp klockan åtta och ut och gå med henne då? nej, så fel hon hade. så jag vände mig om och somade om.
jag läste iaf ut den där boken som hette "vem är utan skuld" och då sa jag det till mamma för att jag tyckte att jag hade varit jätteduktig (a) men vet ni vad hon har gjort nu? joo, hon har lånat tre böcker på biblioteket som hon tycker att jag ska läsa. jag skulle aldrig sagt att jag hade läst ut den andra asså, haha. TRE böcker, asså det kommer ju räcka för mig i minst två år framöver, typ.



igår bestämde jag att det här skulle bli en tv dag för mig, om det inte blev fint väder förstås, men det blev det ju inte. jag har faktiskt spelat in lite program som jag kan kolla på. t ex wildfire, the hills och americas best dance crew. så jag ska börja kolla på det nu, för sen kommer syster hem och då ska väl hon ha datorn elr tv:n.


/hannalinneaandersson.blogg.se


ingen bulle för mig

idag är jag faktiskt väldigt glad. och just nu känner jag att livet leker! och victoria kommer hem ikväll så jag ska nog träffa henne, ännu bättre!
ojoj, hannutt is happyutt (a)

och vet ni vad jag bestämde för ngn vecka sedan? joo, att jag inte ska ha bulle i håret på sommarlovet. så påminn mig gärna om ni ser mig ha det, för ibland tänker jag inte på det. haha, ni tycker säkert jag är cp nu men då får ni göra det, för vet ni vad? jag bryr mig inte, hihi :) anledningen till att jag inte ska ha bulle är för att mitt hår blir så fruktansvärt slitet! inte bra. så framöver så får det bli en toffs om jag ska ha håret uppsatt.


/hannalinneaandersson.blogg.se


-

igårkväll när jag kom hem orkade jag inte sätta på datorn och blogga. så jag gick och la mig i sängen direkt, fy f*n vad jag frös när jag kom hem, det va sjukt kallt att åka hem!
iaf så gick vi lite inne i vadstena, åt glass gjorde vi med. sen träffade vi emma tilly och hennes kille, sen kom hans kompisar så då spelade emma, victoria, felicia och jag minigolf. emma och jag kom på delad sistaplats, haha! sen åkte vi tillbaka till victorias stuga, gick ner till vattnet och badade näckutt, ojoj. vi simmade ut till en flotte som va typ 2 mil ut till.

jag och felicia keekar glass


haha,


mina älsklingar


felicia, emma, victoria


emma, felicia, jag.
jag vet inte vad jag gör, haha.



love


fiiint vare


diiiiit ut simmade vi, ;o




idag va jag tvungen att gå upp klockan åtta, tog på mig kläder och åt frukost sen skjutsade mamma in mig till tandläkaren i lkpg, skulle bara byta gummisnoddar. det gick på typ 5 min så kändes rätt onödigt att åka in. iaf så tidigt (a) nu har jag faktiskt tänk att gå ut, ska bara slänga in ngt inlägg på victorias blogg, victoriaisabells.blogg.se, jag bloggar nämligen åt henne nu när hon är borta. så läs den med vettja :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

jonna snart, vadstena ikväll

jonna kommer till mig snart/sen. hon åker nämligen bort imorgon och kommer inte hem förens på lördag så ska säga hejdå och lite.

sen lite senare tar felicia och jag moppen till vadstena, anledningen till att vi tar moppen är för att den sista bussen hem gick redan klockan 20.40 och det tyckte vi va lite tidigt. så vi ställer mopparna hos vickan i hennes stuga, sen skjutsar hennes pappa in oss tre, alltså victoria, felicia och mig. ska gå i vadstena och kolla lite ikväll förstår ni.
mobilen är med så sms:a gärna :)


inget långt inlägg

förflyttade mig just från tv:n till köket. sitter här i sovtröjan och trosor, haha. har inte orkat ta på mig kläder än. nu kom pappa och syster hem så måste börja steka pannkakor, det va drf jag gick ner till köket. ska steka åt pappa och mamma och så stekar jag väl några till mig som jag kan äta idag.

såhär ser jag ut just nu iaf, vetifan vad jag gör för min.


/hannalinneaandersson.blogg.se

hemma ikv ist

åker inte till linus ikväll, fillan kunde inte så då orkade inte jag heller, haha. så det blir att va hemma och ta det lugnt bara. är faktiskt ganska trött. men nu ska jag kolla på slutet av Lotta på Liseberg.

puss

hanna + felicia = smarta

inget tranås idag x) såhär blev det:
* mamma skjutsade in mig till mjölby, (hon skulle jobba).
* felicia och jag tog 12.08 tåget från mjölby till linköping, hon skulle byta kläder.
* tog tåget från linköping, tänkt till tranås. men när vi är i mjölby så märker vi att det inte går till tranås förens en timme senare.
* tog tåget från mjölby till norrköping ist.
* tog spårvagnen i norrköping, tänk till stan men kom åt helvete fel. en kille frågar vart vi ska och vi säger att vi ska till stan. han säger att vi är på fel, men att vi kan hoppa av på nästa och ta en annan spårvagn, (säger vilken)
* vi tar spårvagnen som han sa, men han trodde vi skulle in till centrum så vi kom ännu mer fel. tack ändå! :)
* tar en annan spårvagn tillbaka, men den kör förbi stan och vi får gå en jävla bit!
* äntligen i stan, klockan är då strax efter 4.
* åt på donken + gick på stan.
* åkte lite spårvagn, gick lite, kollade på ngt uppträdande och tog sedan tåget hem.
* kom hem vid 8.
jag har ont i fötterna, att jag har (a) hade mina skor med klack ni vet, haha. fick två tröjor av felicia med, hon sa att hon inte kunde ha dom mer,
tack felicia och tack för dagen! :)

felicia, på tåget.


i väntan på tåget.


i norrköping.


jaag, vet inte hur jag såg ut i ansiktet x)


ikväll åker nog felicia och jag till linus.

/hannalinneaandersson.blogg.se



tranås

har precis duschat, sminkat mig och tagit på mig kläder,
igår bestämde felicia och jag att vi skulle hitta på ngt. så vi bestämde att vi skulle åka någonstans. först sa vi norrköping men nu har vi ändrat oss så vi tar tåget till tranås ist. hoppar på tåget och åker till linköping till felicias lägenhet med henne först, sen tar vi tåget från linköping till tranås.
mobilen är ju med så sms:a gärna :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

ojojoj

gud vad inägg det blir idag!
sitter i felicias farmor och farfars hus just nu. dom är inte här, så det är jag felicia, peder och pernilla här. men dom äter nu så jag fick låna datorn. då tänkte jag att jag kunde va duktig och lägga upp en inlägg. vet inte vad felicia och jag ska hitta på sen, än så länge har vi bara pratat en massa och det är ju alltid trevligt :) vi har kollat på navelpiercingar, haha. jag börjar bli lite nervös faktiskt, känns som att det kommer göra grymt ont (a) men den smällen får jag ta isf! en fråga förresten, är det någon som vet på ett ungefär vad ett navelpiercingsmycke kostar? om du vet det så skulle det va gulligt om du kunde skriva det :)
nu har jag inget mer på hjärtat för tillfället, hihi.

/hannalinneaandersson.blogg.se

åker nu

va tänkt att jag skulle ta tåget till mjölby men ska åka med felicias pappa ist. så han kommer snart och hämtar mig. mkt mer hinner jag inte skriva.

jag just nu.


/hannalinneaandersson.blogg.se


blek

usch, jag känner mig så sjukt blek just nu. jag är typ världen blekfis! känner mig myckt fräschare när jag är lite brun. men det är jag inte nu, och känner mig därför ganska ofräsch. inte kul! vill att solen ska komma fram igen så man kan få sola och bada.

nu måste jag göra iordning mig,

/hannalinneaandersson.blogg.se


det är svårt att förklara när ord inte räcker till

nu är jag hemma igen. haft trevligt. i lördags kom davids syrra elin ut en stund också. vi badade och spelade spel, t ex monopol. det va en evighet sen jag spelade sist.

badet



pappa och mats i båten. ska ut och fiska.


jag gjorde en navelpiercing av pinnar i sanden (a)


HAHA, förlåt david! va tvungen (a) han lånar elins löshår.





ikväll ska jag in till mjölby till felicia. fårse vad vi hittar på. finns på mobilen (mp)

/hannalinneaandersson.blogg.se

Ångra aldrig något som fått dig att le

har kollat på bröllop och jäkelskap med mamma och pappa ikväll, haha!
dag-otto = bäst!

nu ska jag packa lite, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig ;o lär ju inte somna så ni kan gärna va lite sociala på mobilen tycker jag. ska nämligen upp tidigt imorgon. ska åka till davids sommarstuga i drögen vid halv 10 med mamma och pappa, och där är ju david och hans mamma och pappa. sover där så kommer hem på söndag.

blir nog ingen uppdatering imorgon innan jag åker, är nog inte så pigg på det då.

/hannalinneaandersson.blogg.se


saknar!

thailand 2008!
saknar det fruktansvärt mkt.
<3






tack jonna!

nu är jag hemma. som ni förmodligen vet har jag stått på mantorp park från 11 till 3, med jonna. tack för att du följde med mig! :) liite långtråkigt men det gick väl. vakten, Ricko tror jag han hette, va faktiskt riktigt rolig. han kom och pratade med oss typ hela tiden. trodde att han skulle va tjurig och så men icke sa nicke. man va egentligen tvungen att va 18 år för att få stå där, men vi sa att vi va 17, och det gick ju faktiskt. haha, han började prata om vilket gymasie vi gick på, så vi fick ljuga ihop lite, och det gick ju det med, haha!
vi fick såna där band så man kan gå där inne, så vi gick in och kollade. dra åt helvete vad fort det går! ;o det är sjuuukt! och dåligt låter det ju inte heller.

där inne.



/hannalinneaandersson.blogg.se

Mantorp park imorgon

imorgon ska jag stå på Mantorp Park från 11-15. mamma och pappa jobbar så måste stå. fast mamma står från 7-11, så hon hinner stå lite innan hon börjar jobba ;) men jonna ska stå med mig så jag slipper stå själv, taack jonna! :)
så det blir nog ingen uppdatering imorgon innan jag åker.

/hannalinneaandersson.blogg.se

the way you make me feel

jag följe med till norrköping. åkte vid halv 2 och kom hem strax efter 5. på vägen dit läste jag i min bok som jag hade kommit typ 2 sidor i, haha. men jag läste iaf typ 40 sidor, tro´t elr ej men så är det! ;o "vem är utan skuld?"  heter den. faktiskt rätt bra.

i väntan på att få komma in.
ibland undrar jag hur gammal min syster är? :)



victoria och jag pratar om när vi ska ta vår navelpiercing. hoppas det blir rätt snart :)

men vet ni? nu är det america´s best dance crew på tv och det är ju faktiskt bra så jag ska ta och kolla på det,

/hannalinneaandersson.blogg.se


today?

sitter här med datorn i knät och lyssnar på musik. just nu lyssnar jag på
love story - taylor swift, förut lyssnade jag på breathing your love - darin och även skin - ras cricket. idag vet jag inte vad jag ska göra än. funderar på att följa med syster och pappa till norrköping, dom ska till doktorn. inte så kul att följa med till doktorn kanske men jag tycker det är kul att åka bil (?) jaa, jag är mobbad jag vet.


NU KOMMER BILDERNA!

victoria, jag, josefine, jonna










jag la upp bilderna här iaf :) och jag vet att jag ser lite mupp ut på en del bilder men det skiter vi i tycker jag.

/hannalinneaandersson.blogg.se

hos josefine

sitter hos josefine just nu. vi har kollat på heartbreak hotel, bra är den filmen, att den är! dom har precis bakat kladdkaka, så det ska vi väl smaka när den är klar. fårse vad vi hittar på sen. blir nog ingen uppdatering mer ikväll. känner att jag inte orkar det, iaf inte just nu (a) 

just nu spelar felicia och victoria upp lite scener från heartbreak hotel, coola tjejer som dom är ;) jonna sitter här bredvid mig och skrattar åt vickan och fillan, och josefine sitter och läser tidining mitt emot mig.

nu ska jag också ta och kolla på dom mupparna,

/hannalinneaandersson.blogg.se

fått mer bilder från söderköpingsresan

nu har felicia varit snäll och skickat bilderna som hon tog, tack så mycket!
åker alldeles strax åka till josefine så hinner inte lägga in dom nu. men jag lovar att lägga in dom när jag har tid. men jag funderar på att lägga in dom på min bdb då ist. mycket smidigare. men jag kommer skriva vart jag lägger in dom och när.

/hannalinneaandersson.blogg.se

förlåt för dålig uppdatering

har inte haft tid att blogga faktiskt!
vaknde rätt sent idag iaf, kunde inte somna på ett bra tag efter mitt sista inlägg igår, haha.

åkte iaf till lundby med victoria, felicia och josefine idag. det va ju trots allt fint väder! och det tycker vi om. mer sånt väder tack. gick från lundby till donken och tjockade oss sen med (a) sjukt jobbigt att gå dit, enligt mig, men hem gick som en dans på rosor ;) 
nu har jag bara bytt kläder, åker till josefine med jonna, victoria och felicia sen. ska se på film och bara ha det mys.

påväg till donken.


ovanligt att victoria och jag hittade körsbär påväg hem? (a)


mer uppdatering ikväll om jag orkar.

/hannalinneaandersson.blogg.se

the best you ever can imagine

ligger i sängen med datorn i knät och kollar runt lite. min roliga familj har gått och lagt sig. fast dom jobbar ju på dagarna så det kanske beror på det, men ändå (a) tycker det är rätt tråkigt att va vaken själv. har ingen att prata med, och det är oftast på kvällarna jag är social med min familj. då tycker dom oftast jag är jobbig när jag pratar konstant, för då är ju dom trötta och tråkiga, haha!

iaf så ska jag väl snart stänga av datorn och försöka sova. jag är verkligen inte trött men har tänkt att försöka gå upp lite tidigare på morgorna (vetifan vad det heter).

bild från söderköping.
josefine, felicia, jag, jonna.


va tvungen att täcka för min mun, vet inte vad jag gjorde, tror jag pratade men såg ut som en jävla anka x)

en till bild på jeansdressen

i´m in love, typ (a)
och vet ni? josefine köpte en sån. snygg kommer hon bli, att hon kommer!

godnatt bloggen,


söderköping/norrköping/linköping

ojoj, vilken dag! :)
jag, jonna, josefine & vickan tog tåget från mantorp mot norrköping, felicia hoppade på i linköping. i norrköping tog vi bussen till söderköping. dom åt på ngt ställe sen gick vi till smultronstället. var dock så lång kö dit så tog en glass på stället bredvid. gick upp på berget och satt och åt och kollade på utsikten. tog bussen tillbaka till norrköping och gick på stan. hittade en jeansdress som jag ville ha, men hade inte pengar x) blev ett jävla åkande med spårvagn, haha. sen tog vi iaf tåget till linköping, sen en buss och gick på ikano och jag åt även på donken. sen bussen tillbaka till stationen och jag, vickan och jonna tog tåget hem. så nu är jag hemma!
en lång men rolig dag :)

såå såg jag ut idag


victoria, josefinefelicia, victoriajonna, felciia, josefine, victoriavictoria, jag, josefine, jonnajonna, josefinevictoria, feliciai söderköpingmin glassfrån bergetjonna, felicia, victoria, josefinejonnafeliciafelicia, victoriaväntan på spårvagnjeansdressenvärsta steeekarn, va tvungen att ta kort (a)

jag och josefine va tvugna att köpta "festglas" , haha! har tyvärr inget kort på det nu, men det kommer. ska be dom andra skicka bilderna till mig sen och om jag orkar så ska jag ladda upp dom med.

/hannalinneaandersson.blogg.se

söta!

är hemma nu, sitter och kliar som ett jävla as i ögona och snorar som jag vet inte vad. kanske inte så lustigt. josefine och jag tog iaf mopparna till ronja. och vet ni? ronja hade två kattungar, gud så söta! det är drf det kliar i mina ögon och så, tål ju inte pälsdjur men va tvungen att mysa med dom iaf (a) gick inte att motstå frestelsen ;) trevlig kväll iaf.

det går inte att ladda upp bilder ;s det här va den enda som gick. så ni får nöjja er med den.


imorgon blir det söderköping med dom bästa! :) najjs bajjs säger jag bara,
nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova så jag orkar med morgondagen.

godnatt!

/hannalinneaandersson.blogg.se

stan med jonna

tog tåget in med jonna idag och gick på stan. köpte en bikini, en bikiniunderdel och ett par solglasögon.
en kille som va sånhär telefongrej, (comviq och sånt ni vet) typ 20 år va han, kom iaf fram till jonna och mig och började prata och så. as skön och snäll va han! fick en tidning av honom sen innan vi gick (a)

mee today.


jonna läser tidningen vi fick av han. (väntar på tåget)


jonna, (väntar på tåget)


detta köpte jag dåva. det får duuga.


lite kläder jag provade x))

diggar färgen på tröjan (a)


rosa chinos (a) fanns inte i min storlek.


aprikosa (?) chinos. fanns inte i min storlek.


tack för dagen jonna, jag älskar dig!



ikväll ska jag nog va med ronja och josefine tror jag. har inte bestämt ngt än, men förmodligen blir det så. vet inte vart vi ska va heller isf. men det får ni reda på senare kanske.

/hannalinneaandersson.blogg.se

anton okkos

victoria och jag gick, som planerat, till linus sen. anton kom dit också, najjs. pratade, kolla på tv och så.
tack för kvällen :)

sminkade mig inte elr ngt,
mig, uppifrån och ner




körsbär hittade vi på väg till linus med (a)


- om man ska hitta en ekorre, måste man tänka som en ekorre (;


hannalinneaandersson.blogg.se

you make me fly, you get me high.

tar moppen till victoria snart/sen. sen går vi till linus. det va ett tag sen man såg den pöjken. inte så konstigt kanske, han har ju varit i sin stuuuga. vet inte vad vi tre hittar på, film elr ngt kanske :)
måste iaf hoppa in i duchen nu,

/hannalinneaandersson.blogg.se


ryan sheckler

he´s hot!




så jäkla söt!hans kropp är inte helt fel heller ;oryan och hans lillebror shane :)ryan och hans kompis tony

hanna tycker han är snygg! visst är han? :)

/hannalinneaanderss.blogg.se

trött på att va hemma

just nu hatar jag att va hemma. jag är så sjukt rastlös. finns ju absolut ingenting att göra här. jag vill åka bort, typ en vecka.
jag sa igår att vickans och min plan sprack. och det gjorde den. pratade med henne i telefon igårkväll, vi fick ryck och sa att vi skulle åka till någon camping och bo i en stuga. vi la på och jag började genast leta stugor på campingar. hittade tillsut en. inte för dyr heller. jag ringde henne och vi började planera massa, kom på att vi kunde ta med oss två styckna till eftersom det va 4 sängar i den stugan. så vi frågar och så. sen när jag skulle kolla lite mer detalj om bokning och så så står det att man måste va över 20 år annars måste föräldrarna finnas på plats. så det va bara att stryka det från listan. arg var jag, att jag va! är fortfarande lite arg faktiskt.
men jag har bestämt att jag ska hitta någonstans att åka till. jag tänker inte bara sitta hemma och glo. det är det trååkigaste jag vet, elr visst, det kan va skönt ibland men jag har varit hemma förmycket nu känner jag, hihi.

/hannalinneaandersson.blogg.se


-

fan victoria, nu sprack vår plan! :'( jag är så jävla deprimerad och arg just nu!
skriver mer när jag är på bättre humör.

stan

varit i stan med syster, mamma och pappa idag. när vi satte oss i bilen märkte emelie och jag att vi hade typ precis lika dana kläder på oss ;o hon hade lånat ett av mina linnen, typ samma färg som jag hade på linnet som jag hade på mig, sen hade båda ljusa jeans och vita tygskor. haha, alla bara glodde ;o inte nog med det, hittade lika dana skor också, och gick i dom. men tillslut fick vi nog så emelie hittade ett linne och en väst som hon tog på sig ist. asså ni skulle sett blickarna, lite kul ändå faktiskt :)

köpte barra ett par skor och en väska.


kommer nog aldrig att använda dom här skorna ;o brukar inte ha klack (a)

 

jeansen och skorna


haha


syster prövar kjol och jag prövar hennes solbrillor


typ precis lika dana kläder ;o


cp-syskon :)




sääämst kvalité på bilden, men såhär såg jag ut när jag kom hem. gick med skorna på stan en stund faktiskt.


/hannalinneaandersson.blogg.se


yeah :)

nu är jag hemma igen. bra har vi haft det. vi kom dit lite senare än vad vi trodde igår men så är det om min mamma ska med ngn stans, haha. på vägen dit var jag iaf kartläsare, och jag va så sjuuukt duktig (Y) körde inte fel en enda gång, och det tack vare mig ;)
hallååå, okej, jag visste att vi skulle till valdemarsvik och att mamma hade sagt att vi hade varit på cup där flera gånger men inte fan kopplar det i hannas huvud och säger att det är nisse cupen? :o men när vi kommer dit och ser alla planer, då jävlar kopplar det. såg den där planen när det blev straffar om första och andra plats och Lizen (?) sätter den avgörande straffen och vi VINNER! fy faaan vilken känsla!
GUD VAD JAG SAKNAR NISSE CUPEN!

slutpratat om det nu, dom hade iaf bästa platsen med husvagnen. och mamma och jag tälta i vårt lilla tält i förtältet, HAHA (för att det skulle bli lite mörkt). började iaf sätta upp tältet och blåsa upp luftmadrassen straxt efter 12 igårkväll. och gud vad kul vi hade x)
idag så har vi typ bara legat på stranden. Ett par med två barn hade värsta föreställningen där nere i vattnet, underhållning på hög nivå (Y) dom skvätte vatten på varandra och blev osams så det bara smäller om det x) nu orkar jag inte skriva mer,
nu kommer det massa biiilder:




vilmervilmeremilia och gustavcp barn :Doch ännu ett cp barn :Dsötpöl ;)gustav körde båååt ;)peter och gustavpeter, gustav, mamma, vilmervilmer hos mig (a)emilia tar ett kvällsdoppfrån tältet x)vilmer ligger i tältethaha, min lille pösmunk (a)

det va allt jag hade.

/hannalinneaandersson.blogg.se

stressigt

gaaaah, jag hinner inte skriva mkt. jag måste nämligen paaacka. mamma och jag ska åka till valdemarsvik och hälsa på mina småkusiner och deras föräääldrar, dom campar nämligen på valdemarsviks camping. ujujuj! kommer hem imorgon kväll. ngt är feel på mig :D

victoria på msn: ronjas mobil nummer? :)
jag: på tal om (det vi sancka om) elr vadååååå :O
victoria: har du hennes mobil? :)
jag: nej, jag tror hon har den, haha! :D
victoria: numret pucko :D
jag: haha, nu va jag rolig!
victoria: jaa det va du :)

just because i´m having fuuuuun (Y)

och min syster är så j*vla töööntig och det vet hon om, tur det :) hon är omogen okkos, men det är inget ovanligt! :)
nu måååste jag verkliiiigen packaa, för nu är mamma och klipper sig och när hon kommer hem så ska vi åka och jag skulle packa typ lite saaaker till henne med, inte bara till mig själv ;o ojojoj, hur fan ska det gåååå? :D

wish me luuuck !

/hannalinneaandersson.blogg.se

hatar rubriker (a)

tack för igår allihopa, speciellt ronja! :)
mamma väckte mig vid 10 idag, och typ en kvart senare kom bitte och hämtade mamma och mig och vi åkte till josefines stuga. där josefine och hennes mamma va. både josefine och jag sov på stranden ett tag. kom hem precis. nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väl att kolla på tv elr ngt. har tyvärr inga bilder från igår elr idag.

/hannalinneaandersson.blogg.se

fest ikväll (Y)

det blir inget långt inlägg nu heller. har kollat på life of ryan idag eftersom jag inte såg det igår. victoria kommer till mig vid klockan 5, då ska vi göra iordning oss. vid 7 kommer josefine hit, ska göra en fläta på henne bara sen tar vi våra kära cyklar och cyklar till ronja för där är det nämligen FEST! :) och hanna är pepp på´t (Y) victoria, jag fårse hur det går med ditt förslag, hihi ;)
i have to go now, byee


GRATTIS MAMMA!

idag fyller mamma år :)
GRATTIS, jag älskar dig <3


inget långt inlägg

min kväll har spenderats med victoria. vi plockade bigarååååer idag ist, mums! :) fyllde mitt paraply med bigaråer, haha. träffade även på en liten igelkott, en söt liten kotte ;)






/hannalinneaandersson.blogg.se

ice age 2


jag måste bara säga det, igen: sidd är bäääst! :)

(sidd) - Ta mig i svansen och däng mig i backen, du har hittat en till mammut!
(ellie) - Var då? Vänta nu, jag trodde mammutar va utdöda. Vad tittar ni på mig för?
(manny) - Inte vet jag, för att du är en mammut kanske?.
(ellie) - Jag? Tss, larva dig inte, jag är ingen mammut, jag är en pungråtta!
(manny) - Visst, kul! Och jag är en stork och det här är min kompis grävlingen och min andra kompis kackerlacka.
(sidd) - Varför ska jag va kackerlacka? Han kan väl lika gärna va kackerlackan?!
(crasch och eddie) - Är den där nissen taskig mot dig syrran?
(manny, sidd och "tigern") - Syrran? :o
(ellie) - Preics, det här är mina brorser, (pekar) pungråtta, pungråtta, pungråtta.
(manny) - Aha, vi har visst hittat historiens första bimbo!

(manny) - Jaha, tror ni att hon är den rätte för mig?
(sidd) - Ohja, hon är en kul tjej och du är en trist kille, en perfekt duo! :)

(sidd) - Alla djur känner rädsla, det är det som skiljer oss från t ex, stenar, stenar känner ingen rädsla. (kastar en sten i vattnet) Dom sjunker.
("tigern") - Vad är du ute efter?
(sidd) - Det kanske förvånar dig men jag har också fått uppleva rädsla.
("tigern") - Nehe, du? (ironiiiisk)
(sidd) - Joodå, visst, trotts att det låter orimligt har sengångare naturliga fiender som gärna vill skada, eller rent av döda!
("tigern") - Undra varför.. (bästa kommentaren)
(sidd) - Det är mest avundssjuka, men poängen.....

(sidd) - Åhhh, värsta mammutpjuttajen asså! Usch vad äckligt!

(sidd) - Han är enastående ensamstående

ÄLSKAR ICE AGE! :D

my day, typ.

promenaden med victoria ska vi nog ta senare tror jag. har iaf hämtat min cykel nu. mamma och jag åkte och plockade jordgubbar efter det med. guuud så tråkigt! och varmt va det med. plockade bara 4 liter, orkade inte mer. jag plockade väl kanske typ ½ liter av dom, haha! hade lite jordgubbskrig med mamma med.
sen när vi kom hem stekte jag pannkakor också, duktigt va? (a) och sen typ direkt efter va vi bjudna till grannen på fika så vi gick dit, mamma och jag. deras unge som är 9 månader bara satt och glodde på mig hela tiden, typ som att hon hade sett ett spöke elr ngt ;o HAHA!
nu sitter syrran och jag här och diggar musik och sjunger tillsammans, aahguud så bra vi är på att sjunga ;)



stekte en stoooor pannkaka till mamma med (a)


jobbig, jobbigare, hanna (enligt mamma och pappa just nu, haha)
mamma och pappa tycker jag är jobbig (?) dom tycker jag tjatar om piercing hela tiden. nu har jag börjat skriva på typ alla papper dom har att jag ska ta navelpiercing, jag ger mig inte!


/hannalinneaandersson.blogg.se

idag?

vet inte riktigt vad jag ska göra idag (?) elr victoria pratade ju om att vi skulle gå idag ist, fårse hur det blir med den saken, jag är inte så pepp på att gå just nu om jag ska va ärlig, hihi. mamma och jag ska väl åka och hämta min cykel hos jessica sen i lördags med. och eftersom jag spelade in LIFE OF RYAN igår så kanske jag tar och kollar på det.

såhär ser jag ut just nu, och lär väl göra resten av dagen. osminkad, håret i en bulle och allmänt trött, haha.
 

och mamma tycker jag är senil :o
jag tog ut moppen imorse, sen gick jag in och hämtade pengar och gick ut till moppen igen och hittar inte moppenyckeln. paniiik fick jag, haha. så jag gick runt och leta i huset ett jävla tag men sen hittade jag faktiskt nyckeln, den låg på bänken där jag hade hämtat mina pengar. sen gick jag ut och satte mig på moppen och då ropar mamma från ett fönster:
- hittar du moppen? vet du vart du ställde den sist elr behöver du hjälp att leta?
tack för den mamma x) okej att jag har glömt bort vart jag har lagt saker elr att jag har glömt påsar med kläder elr saker i som jag har köpt och glömt i t ex ett omklädningsrum på stan men jag är ändå inte senil, så är det bara :)


/hannalinneaandersson.blogg.se

-

life of ryan va repris från igår till typ klockan 3 :o så jag kollade lite på det vid 3 men sen har jag spelat in resten för att micka och anders kom hit och fikade så har suttit och pratat med dom sen dess. och dom är kvar än. ska faktiskt ta ochh va lite social med dom igen. skulle gått en promenad med victoria ikväll men vi tar det imorgon bitti elr ngt ist :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

idag igen

har typ precis ätit frukost + att jag har tjatat på mamma om navelpiercing ytterligare en gång men har även tjatat på pappa för en gång skull, haha (a) fast nu ska jag upp till tv:n och förbereda mig inför LIFE OF RYAN ;)

/hannalinneaandersson.blogg.se


min lördagskväll...

...tillbringades med ronja, jessica, felicia och victoria vid ronjas och jessicas å stuga :) jag tog cykel och cyklade dit strax efter 9. satt ute och pratade och mobbade felicia lite, haha. pop corn krig hade vi med, coola som vi är ;) åkte iaf bil hem med vickan och hennes mamma. hämtar cykeln imorgon tror jag.
här kommer lite bilder:

jag på väg


tog lite kort medan jag cykla


fick tyvärr inte köra så fort jag kan, fick nämligen bara köra i 70 "/


börjar närma mig


ojoj, snart framme. lerigt va det inte, nej nej.


jessica, victoria, ronja.


såhär såg det ut på golvet efter pop corn kriget :)


det va allt för mig,

/hannalinneaandersson.blogg.se

tv-nörd

vet ni vad jag har gjort från halv två ungefär tills nu? joo, kollat på tv. life of ryan har varit hela tiden. grymt bra om jag får säga´t själv! ryans lillebror är ju bara för söt. och tony är ju rätt snygg (a) och vet ni vad det bästa är? det är från 12.25 (?) till 18.10 imorgon med :') på MTV. mamma har faktiskt också kollat på det idag med mig. dock det är reklam 24/7, rätt irriterande.

/ hannalinneaandersson.blogg.se


usch

usch på vädret säger jag bara! riktigt j*ävla pissväder är det. det regnar en massa och är lite småkyligt ute. och vad ska man göra när det är sånt här´nt väder? vill ju inte direkt va ute och bli dyngsur. film skulle inte sitta fel nu, men för det första så har vi typ inga filmer ;o dom enda vi har är typ ice age och sunes jul och för det andra så är det inte så kul att kolla på film själv (a) sitta och garva till ice age elr sunes jul själv är liksom inte lika kul som att sitta och garva med ngn.




och jag tjatar och tjatar och tjatar på mamma om navelpiercing men det är i princip som att prata med en vägg. hon är verkligen anti mor det! jobbigt läge. och pappa är ingen idé att tjata på längre för han är emot allt sånt, (tatueringar och pirecingar och sånt). men jag ger inte upp, haha. egentligen borde jag nog göra det för mamma kommer inte ge sig, det kan jag sätta ngt på.
jag fortsätter iaf leta navelpiercingar och har hittat några till fina. och jag tänkte att ni skulle få se dom :)

den fast vit




nu ska jag in och tjata lite på mamma igen, haha! sen ska jag måla naglarna, frask manikyr, om jag orkar.

hannalinneaandersson.blogg.se

i  t r i e d  i n  a l l  c a s e s

klockren!

jonna kom till mig en stund förut innan jag åkte till victoria. mötte bea och sofie som jag stannade och pratade med rätt länge, länge sen vi sågs känns det som. iaf så gick victoria och jag en liten runda. och på väg hem så stannade vi och plockade körsbär. och kul hade vi, att vi hade!

"jag är körsbärskvinnan, frukta mig inte."
"stå inte i häcken och häcka"
"ja nu är det såhär att du har fått svamp i underlivet, och nej inga kantareller som växer där nere. NEJ, svamp i underlivet, inga jävla kantareller."


så klockrena! :) vår humor asså. fan vad vi garvade. och bara för att vi älskar körsbär så tog jag med mig en gren hem,  med körsbär på asså, haha.

här har vi då min kära körsbärsgren :) gud vilket tjat det blev om körsbär ;o


vet ni vad jag ska göra nu? joo, nu förstår ni ska jag ner och sätta mig och va social och äta mina körsbääär :')

/hannalinneaandersson.blogg.se


haha, jag är mobbad

igårkväll gick jag och la mig rätt tidigt för jag hade tänkt att jag skulle vakna lite tidigare idag. men jag kunde verkligen inte somna ;o låg i sängen i mer än två timmar och försökte sova men tillslut hämtade jag papper och penna och började rita. HAHA! vad gör man inte när man har tråkigt? x) allvarligt, det är ngt fel på mig asså.
här kommer iaf några bilder:





jag vet att bilderna är lite cp och skit men who cares, typ. gjorde fler men orkar inte ladda upp dom nu. jag kanske borde sattsa på en karriär som konstnär? IRONI till tusen, hihi. jag har inte målat noga heller men jag gjorde det ju bara för att försöka underhålla mig själv liksom. är jag inte lättroad? :)



nu ska jag äta och sen kommer nog pia och gogga och fikar så då fikar jag väl lite med dom och ikväll blir det nog promenad med victoria, nice!

/hannalinneaandersson.blogg.se

GRATTIS PAPPA!

idag fyller pappa år :)
GRATTIS, jag älskar dig <3

yes! :)

nu är jag hemma. och vet ni vad jag fick med mig hem från stan? joo, den där svarta addidas tröjan som jag visade i inlägget innan, wiieee :) syrran och jag ska dock dela på den. köpte ett vanligt linne från gina med. typ rosa-oranget (?)
det va allt jag hade att säga, haha!

/hannalinneaandersson.blogg.se

I want

åh, jag vill ha den här tröjan!

den vita är också snygg.

090609

mamma, pappa och syrran åker till norrköping vid halv tre, (syrran ska till doktorn) så då släpper dom av mig och jonna i lkpg så vi kan gå på stan medan dom är i norrköping. blir inte så lång stund på stan men ändå.

såhär ser jag ut just nu, ska bara byta kläder sen innan vi åker.
sämst kvalité på bilden men aja.



jag har börjat redigera massa bilder nu och tycker faktiskt det är kul.
så hä kommer två stycken:


det är jag när jonna och jag åkte till bruket och bada en gång. så det är duktiga jonna som har tagit bilderna.

/hannalinneaandersson.blogg.se

now they´re gone

nu har felicia och jonna åkt hem. trevligt har vi haft det. vi har gått runt lite i mantorp med varsitt paraply eftersom det regnade och sen har vi typ bara pratat.
här kommer bilder från idag, enjoy :)

fillan tyckte jag skulle gå ut såhär, haha! tycker ni också det kanske? xD


fillan skulle dra upp min cykel uppför en trappa,




finally uppe ;)


flisan som cyklar och jag som sitter bakom. våra ben x)


jag går


felicia och jonna på promenad <3


jonnaälsling och jag


jonna, jag, felicia.
HAHA! ibland får man allt bjussa på sig själv x)




såå, det får räcka. känner att bilderna på mig inte var dom finaste men som sagt va, ibland måste man bjussa på sig själv och idag va en sån dag ;) HAHA!

nu har jonna kommit tillbaka så ska va social med henne :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

cykeltur

jag cyklade och hämtade felicia på stationen förut så vi cyklade/gick hem. sen har vi kollat på tv och lite. kom in precis, har cyklat runt lite. skjutsade varandra, tog nämligen bara en cykel. cyklade runt typ hela mantorp x) jonna kommer hit snart med. fårse vad vi hittar på. bilder från cykelresan kommer sen :)

/hanna


-

usch, jag har inte sovit ett skit inatt. elr jag somnade vid 5-6 typ, för då tog jag en panodil. nu ska jag snart äta frukost, fast jag är inte hungrig ;o jag brukar jämt va as hungrig. men inte idag. iaf, sen kommer felicia till mig och vi ska nog va med jonna också tror jag :) trevlans.
nu ska jag ta och dra mig,

/hannalinneaandersson.blogg.se

HAHA!

nu är jag hemma. och vi har sett ice age 3 nu. och jag tycker att den va bra. vissa stunder garvade jag så mycket att jag tjöt, haha! 
såhär såg jag iaf ut när jag hade släppt ut håret. syrran kalla det affro, hihi. 
 
 
nu ska vi se på allsång på skansen, spelade nämligen in det. sen ska jag ta och äta lite, mums (a)

/hannalinneaandersson.blogg.se

ready to go

nu är jag klar för att åka på bio.
såhär ser jag ut just nu:

elr jag ska inte ha håret så, haha. jag släpper bara ner det sen. orkar inte göra iordning det. tog iaf mina "nya" jeans och den här rosa randiga tröjan. och så ska jag faktiskt ta mina vita tygskor som jag bara har använt en gång men som jag har haft jag vet inte hur länge.
hoppas bion är svenskt tal bara, sidd är mkt roligare då :)
i have to go now, bye.

you are my heaven on earth

jag sa ju igår att jag skulle hjälpa mamma att baka? men det blev inte så. när jag hade vaknat och ätit frukost och skulle ut och klippa gräset så började mamma baka. så hon bakade medan jag klippte gräset. men jag har ju faktiskt varit duktig iaf, elr hur? :) sen har jag inte gjort ett skit. ikväll blir det bio med mamma, syster och simon tror jag. ice age 3 isf. jag älskar 1:an och 2:an så hoppas 3:an är lika bra! sidd (?) är ju bara för bra. det är han som gör filmerna bra, haha. 
nu ska jag gå ner och kolla vad mamma och pappa har för sig.

/hannalinneaandersson.blogg.se

o n c e  o r  t w i c e  w a s  e n o u g h . .


alltid lika svårt med rubrik (a)

har precis varit ute och gått med bästa victoria. tittade förbi leo en stund med barra. alltid lika trevligt att gå med victoria. men hon åker till västervik imorgon och stannar där till kanske lördag elr ngt, inte bra! kommer sakna henne så in i den. men som tur va finns ju mobilen (Y)
idag har jag inte gjort ett skit. bakat havrefran med chokladkräm har jag faktiskt gjort och imorgon ska jag baka ngt mer med mamma tror jag.
men nu ska jag kolla på tv faktiskt, har inget mer att skriva om heller för den delen så det får bli ajjökens för idag :)

/hannalinneaanderssonblogg.se

always

dom bästa

felicia nilsson & victoria gunnarsson,
ni betyder så sjukt mycket för mig. ni finns alltid där för mig när jag behöver er och det är så jävla skönt att veta att jag har er. jag kommer alltid finnas här för er, det vet ni! när jag är nere och tjurig så är det ni som alltid lyckas få mig glad igen. ni är allt för mig. tänk på allt vi har gjort tillsammans. fan va kul vi har haft! och tänk alla minnen tillsammans, fler ska det bli. även om vi är osams elr tjaffsar lite ibland så blir vi alltid sams igen. ni stöttar mig i ALLA lägen. ni är helt underbara.
jag älskar er så oerhört mycket!
ALLTID VI! <3


borta bra men hemma bäst va det va ;)

jaa, rubriken säger väl allt? (a) haha
nej då, men det har väl varit trevligt i stockholm. men jag kände inte alls många. rangvald va där, han är norsk. så jävla skön asså! drog skämt hela tiden typ, bra är dom med. havremoppe med smackstartsov, HAHA! sov inte i tält sen iaf, det va för kallt :o så vi fick sova inne. skönt! idag har jag ridit också, och det här dååå, pappa red också, och mamma. sov hela vägen hem från stockholm, ojojoj så skönt.
lite bilder, inte så bra men ändå

farfar ;)


line dance
chrisse, pia, mamma

några som dansadesamma-line dance  farfar, haha

ena hästenden här hästen red jaghästarna, ett föl med jugogga riderfölet äter lite vamamma och gogga som rider, fölet och victoria

victoria är hemma nu så ska snart ut och gå med henne. saknad är hon!
jonna är också hemma tror jag, hon är också saknad.

/hannalinneaandersson.blogg.se

stockholm snart

tack för igår alla!
blev inte mkt sömn inatt, mindre än 5 timmar. va tvungen att gå upp vid halv 8 idag. ska nämligen åka till stockholm med mamma och pappa vid 9-halv 10. ska fira Carina (farfars sambo elr något sånt) som har fyllt 60. ska sova i tält med, HAHA! i stockholm, med mamma och pappa. ni hör ju själva, naerå det ska nog gå bra. kommer hem imorgon någon gång. måste packa det sista nu,
hannalinneaandersson.blogg.se


linköping/fest

tar 11.14 tåget in med julia, ska gå på stan en stund. felicia också kanske. sen vid halv 5 kommer josefine och julia hit, vi ska göra iordning oss tsm sen tar vi cyklarna till ronja, elr snarare jessica tror jag. grilla lite med tjejerna först sen kommer väl killarna och det blir fest! :)

/hannalinneaandersson.blogg.se


snabbt inlägg

idag hinner inte skriva alls mkt. kom hem precis, har varit i lagunen med mamma idag. åkte dit vid halv 11. nu ska jag hoppa in i duschen sen åker mamma, pappa och jag till lkpg och kollar på stan en sväng. pappa skulle kolla på något så jag kan lika gärna följa med som att sitta hemma och glo.
igår blev det iaf lagunen med mamma, josefine, julia och felicia. kom hem vid halv 4-4 (?). pratade hos mig en stund sen åkte julia och josefine hem och jag och felicia drog till nisse där leo och fadi va. badade i nisses damm och kollade på film och lite. kom hem vid halv 2 och då gick jag och la mig typ direkt. tack så mycket för dagen allihoppa! :)
har tyvärr inga bilder elr ngt. men nu måste jag duscha,

/hannalinneaandersson.blogg.se


RSS 2.0