you never know what happens



såå såg min mobil ut efter att jonna spamma mig, haha! felicia hjälpte till lite också. men dom fick igen (Y)

/hanna

don´t let me down

som jag har sagt förut, jag har tappat sugen, har inte känt för att blogga den senaste tiden. men har gjort det ändå. men inte igår. men nu sitter jag iaf på golvet framför tv:n med datorn i knät medan pappa masserar mig, haha (a) skönt är´e. nu är ni avundssjuka va? skulle iaf jag va om jag va er.

igår så åkte jag, mamma och pappa in till lkpg en snabbis och kollade på lite möbler och så. när vi kom hem rakade jag bena och så, sen hoppas jag in i duschen, sminkade mig och sen packade jag en liten väska. tog tåget till lkpg med josefine, och sen vidare till felicias lägenhet. fixade lite och senare rullade det in folk. inflyttningsfest hade felicia ju, och trevligt va det. sov där inatt men åkte hem rätt skapligt idag.

idag när jag kom hem packade jag upp väskan sen kom farfar och kenneth hit, fikade lite. när dom hade åkte hem åkte mamma och jag och hämtade syster och simon. vi åkte till motala och hälsade på vår lille kusin mian. liten va han :) mormor och morfar va även där. sen åkte vi till mina andra kusiner, och då helt plötsligt så hade vilmer blivit stor, hihi. sen åkt vi hem.

köpte det till lille mian :)
och sen köpte vi ett par strumpor till

jag och jonna innan folket rulla in.


felicia


jag och josefine i hissen


mian


mian, halvsovande


vilmer


tack så mycket för igår felicia! :)






g r å t  a l d r i g  ö v e r  n å g o n  s o m  i n t e  s k u l l e  g r å t a  ö v e r  d i g


/hannalinneaandersson.blogg.se

 


helt fel

sitter hos felicia just nu, josefine är också här. vi slutade vid 12 idag, gud så skönt! skulle egentligen slutat klockan 4. men den enda lektionen efter lunch är två och en halv timme och det är estitiskt val. josefine och jag valde musik och känner att vi har valt helt fel. vi vill byta till dans men vi vet inte om det går än, men får verkligen hoppas det! dansen va iaf inställd idag men musik och bild hade lektion men pratade med vår mentor så vi fick sluta :)
gick på stan efter att vi hade slutat sen gick vi hit. ska äta ngt snart sen tar vi tåget till mantorp, jag åker hem lite snabbt, packar väskan och åker sedan ner till klämman för att spela match.

nu ska jag dra, ajjöökens.

to young?

vet ni vad jag funderar på? joo, jag funderar på att sluta blogga. jag har inget roligt att skriva längre, kommer inte på något. för varje dag är den andra lik, nästan. helgerna är väl det som skiljer sig. men mån-fre så går jag ju i skolan och sen gör jag inte så mycket mer. och jag har verkligen ingen fantasi och kommer inte heller på något att skriva om...svårt är´e.

jag måste bara säga att jag tycker högklackade skor är skit fint! men man måste kunna gå i dom med. annars ser det förskräckligt ut, tycker jag. jag påstår inte att jag kan gå i det, men jag bara säger vad jag tycker. jag har ett par högklackade ni vet? och dom har jag bara använt en elr två gånger, och det är just för att jag inte känner mig bekväm i det.

sen sak till. är det inte många väldigt små som sminkar sig? jag började inte sminka mig förens jag gick i 7:an tror jag, elr jag sminkade väl mig någon gång i slutet av 6:an men då va det bara mascara. nu börjar ju en del i typ 4:an-5:an? och då använder dom inte bara mascara utan foundation, rouge och ögonskugga och hela kittet? :o jag tycker iaf det är för tidigt! men det är ju deras ensak.  

här kommer två bilder jag tog idag på väg till skolan/stationen och en när jag va på väg hem. orkade inte göra iordning håret imorse.




/hannalinneaandersson.blogg.se


livet är en utmaning som ska besegras

jag har inget att skriva så det får bli tre bilder ist. tagna idag. tog ett linne och jeanslegginsen jag köpte "nyligen" till skolan idag. och gladiatorskorna till det.


jeansleggins, dom jag köpte

/hannalinneaandersson.blogg.se

skönaste!

idag på lunchrasten gick jag, josefine, felicia, alexandra och elin in till stan. josefine och felicia skulle köpa tuggummi. när vi ställer oss vid kassan och felicia ska betala så slår hon i någon burk som skramla som bara den. och gubben i kassan börjar verkligen as garva! och sa typ: fy skäms, inte slå kunderna! och han garvade och garvade och garvade...ni skulle hört hans garv, asså han andades inåt så det lät som värsta jag-vet-inte-vad. så fort vi hörde han garva så började ju vi också as garva. och han kunde verkligen inte sluta garva och så länge han garva så garvade ju vi också, haha! sen när vi skulle gå så satt han fortfarande och garvade och när vi hade gått ut hörde vi honom fortfarande. så sjuuuukt kul, och så sjukt skönt garv! :)

/hanna

i don´t like

jag längtar inte tills imorgon. första lektionen är engelska. och engelska är verkligen inte min starka sida. jag verkligen hatar det ämnet asså, men det kanske beror på att jag inte är så bra på´t.
men imorgon på engelska lektionen så ska vi skriva en "uppsats" om något som vi har gjort under sommarlovet. för det första så har jag inte en aning om vad jag ska skriva om och för det andra så ska jag när jag väl har kommit på det skriva det på engelska. jag säger bara: HJÄLP! haha (a)

/hannalinneaandersson.blogg.se

nytt litet liv här i världen

igårkväll fick jag en liten kusin, en liten pojke blev det. mian ska han heta. har ingen bild på honom än. när jag fick reda på hur "stor" han va så gick jag och kollade hur "stor" jag va när jag föddes och jag va nog rätt liten, 2840 gram vägde jag och va 45,5 cm lång. min syster va inte heller så stor men jag va mindre än henne.

och på tal om det så fick vi en liten plattång av grannen idag. tack :)

/hanna


pinsamt

är hemma från matchen nu och jag säger bara PINSAMT! gick verkligen sämst idag, om jag får säga´t själv. andra halvlek va dock bättre tycker jag. men ändå...bättre tag nästa match, haha.
blir inte längre inlägg än såhär för ska se på film med mamma, ska se "alla älskar alice". ska lägga mig tidigt ikväll med, så jag orkar upp imorgon...inte så pepp på skola. låter ju lite kul, har gått fyra dagar och jag redan klagar x)

/hannalinneaandersson.blogg.se


äntligen!

såå, nu är jag äntligen klar. gud så skönt! slängde faktiskt ut en hel del. men han ändå kvar massa skit som jag aldrig kommer använda, haha!

en hög med tjocktröjor.


rada upp dom lite fint sen, haha. slängde bara två av dom.


lite "klänningar". slängde bara en av dom tror jag.


sen rensade jag ur massa linnen och t-shitar och byxor.

men nu måste jag sätta upp håret och fixa mig lite, ska snart samlas för att sedan spela match mor vreta kloster, (bortamatch).

/hanna

boring

vet ni vad jag ska göra nu? joo, jag ska städa min garderob. usch vad tråkigt. men jag ska rensa ur massa kläder som jag inte vill ha längre. har rätt många sånna kläder men ändå vill jag inte rensa ur dom, haha (a) men idag ska jag slänga ut alla sånna.
wish me luck!

varför?

igårkväll när jag hade gått och lagt mig i sängen kom jag och tänka på en sak.
varför pratar vissa i sömnen? jag gör det ibland och vissa gör det jätteofta och vissa aldrig. en del pratar tydligt medan andra bara sluddrar. hur kan det va så? varför pratar man i sömnen? och varför bara vissa? en del går ju i sömnen med, det gör inte jag. har gjort det en gång bara. om jag har somnat precis elr så, så brukar jag prata i sömnen. jag somnar nästan jämt med tv:n på så när mamma kommer in och ska stänga av den så kan jag tydligen bli jättearg på henne, haha. men är det inte lite läskigt att man liksom kan gå och prata i sömnen? tycker inte ni det?
gud va många frågor det blev nu kände jag, haha. men har ni svaret så skriv vettja.

/hannalinneaandersson.blogg.se

i gotta win myself over you

ärligt så har jag verkligen inget att skriva? jag tycker inte det är kul att bara skriva vad jag gör varje dag, vill liksom skriva om ngt annat men det är svårt att komma på vad man ska skriva om. det blir lite roligare att läsa om man skriver om lite olika saker med, lite hjälp tack :)

åkte hem från felicia så fort vi hade ätit frukost idag, bytte om och satte mig i bilen till motala med syster och mamma. åkte in till stan en snabbis och där träffade vi annelie, emilia, gustav och vilmer. gick och drog wilmer i vagnen och folk bara stirra, haha! och ännu mer blickar blev det när jag och emelie gick iväg själva med wilmer i vagnen, herre gud säger jag bara. lite kul faktiskt. syrran köpte ett par mörka jeansleggings som jag tror vi ska dela på. bild kanske kommer.
sen åkte vi hem till annelie och dom och dit kom även morbror och micka, fikade och sen åkte vi hem.

så såg jag ut idag, osminkad.



vilmer, han är min lille gullegris!


stor börjar han bli.


nu måste jag ner och hjälpa till lite med maten innan mamma och pappa tjatar hål i huvudet på mig.

/hannalinneaandersson.blogg.se

bigg

den största pennan jag har sett såg jag idag. cool va den. ville nästan köpa den, haha. tänk liksom om jag skulle sitta och skriva med den i klassrummet, hur grymt skulle inte det va? dock va det bläckpenna...annars hade jag nog köpt den, mohahah.

ser inte så stor ut. men om man kollar skillnaden mot min hand så ser man att den är rätt stor.
 

josefine och jag idag.


gunde, (en av våra stodfaddrar) på bordet.


nollning i lkpg ikväll, kanske sover hos felicia med josefine, men inte bestämt än.

/hannalinneaandersson.blogg.se


emma green / usain bolt

ligger här i soffan och kollar på friidrotts-vm. höjdhopp är de just nu. emma green hoppar. alla höjdhopperskor (?) är så långa och har så sjukt långa och smala ben :o hela dom är ju smala och vältränade men det kanske inte är så lustigt med tanke på hur mycket dom tränar, haha.
usain bolt, honom diggar jag! han verkar hur skön som helst, såhär härligt katig är han. jag gillar jamaica, don´t ask me why. tycker dom är så söta, hihi. förresten så står det: ich bin ein berlino, på usains tröja nu, störtskön! :) haha. nu ska han springa 200 meters final nu, och ni ska se honom, han kaxar som bara den, förmodligen för att han vet att han kommer vinna ;)

typ död

skola idag med. har dock inte haft några vanliga lektioner än. det börjar imorgon.

jag har varit sjukt trött dom senaste dagarna, alltså sen skolan börja. och idag när vi skulle hem från skolan så va både josefine och jag helt döda. vi orkade inte ens gå till stationen så tog en buss som det va typ femtio grader i så vi började klaga på att det va varmt ist, haha. är det inte det ena så är det de andra ;) är fortfarande trött som jag-vet-inte-vad. och igårkväll, jag somnade vid typ 11 ;o herre gud! förstår ni hur trött jag va? trots att jag somnade så tidigt igår så va jag verkligen helt död imorse, usch. det beror nog på att jag inte är van att gå upp så tidigt. men jag lär ju vänja mig...

3:orna som nollar oss är roliga och jättetrevliga, elr iaf dom vi har :)

får bli en bild på wiktor, mig och felicia sen igår. skulle lagt upp en annan bild från idag men hittar den inte ;s

wiktor, jag, felicia


/hannalinneaandersson.blogg.se

mjööööl

jag säger bara vilken dag!
börjde iaf med att jag gick upp, fixade mig lite och tog tåget till linköping. gick till skolan. första lektionen stod det introduktion. hade iaf en lärare som vi inte sett tidigare. och hon börja prata om hjärtat direkt och visade en bild på en overhead som vi skulle måla av och skriva av allt på. och herre gud, trodde jag skulle dö. det va pilligt och så va det på latin. så hon pratade på latin nästan hela tiden. jag tänkte bara, det här kommer jag aldrig klara av! ;o fort skulle vi måla också, på typ 2 minuter elr ngt. men sen i slutet när hon kom med ett papper och sa att det va prov fattade vi att det bara va ett skämt alltihop. vilken jädrans lättnad asså, haha.
sen lite rast och sen va det bara att ta på sig de vita tröjorna man skulle ha med sig och så skrev 3:ona massa saker på dom. vi gick ut allihoppa, två och två, hand i hand. la oss på marken, rulla runt på gräset/leran, körde irrlänsk julafton, brottning på pressening med såpa, och massa andra lekar. slutatade iaf med att felicia och jag va helt dyngsura och mjöliga. dom hällde först en bytta vatten på oss var, och sen en bytta mjöl. fattar ni hur jäkla mjöliga vi va elr? och håret, fy fan säger jag bara. har tvättat det flera gånger nu och det är fortfarande lite mjöl kvar. blä!
slutade iaf strax innan två medan dom andra klasserna slutatade vid typ tolv.

hade tänkt att lägga in lite bilder, tog dock inga när vi va ute. hade nog varit dyngsur och förstörd då.
tänker lägga upp lite bilder nu då, och jag bjuder verkligen på mig själv idag för jag såg förjävlig ut! HAHA.

hjärtat som jag målade, haha


jag när vi va tillbaka på skolan igen, hade dock tvättat bort rätt mycket mjöl


hahahaha, tvättat mig ännu mer, i think


jag och josefine, x)


min tröja, syns inte vad det står typ. ritade en bh också som ni ser lite svagt ;)


baksidan, skrivit lite på tröjan efter att jag tog kortet har dom gjort men.


nytt smeknamn? ;)
mjölarn står det för er som inte kan läsa.


nu får det räcka, jag är dööötrött och funderar på att lägga mig och vila en stund.

/hanna


första dagen avklarad

jag är hemma nu från min första dag på birgitta som "elev".
va inte så nervös imorse faktiskt. men det kom sen när vi satt i aulan när dom skulle säga vilken klass man hade hamnat i. jägarns va nervös jag va! men jag hade varit nervös i onödan, för jag, josefine och felicia kom i samma klass! så sjukt bra! blev överlycklig. OP1B går vi nu i. och klassen verkar bra. fyra ynkla killar är vi i klassen tror jag. hade inte räknat med så många heller. vi är typ tjugotvå i klassen tror jag, så resten av bunten är ju tjejer för er som är lite tröga, haha. alla verkar trevliga. och lärarna elr säger man mentor(erna?) verkar väl också bra. elr bra och bra vet jag ju inte än men mitt första intryck säger det ;) morgan och inga-lill heter dom iaf. nollningen känner jag kommer bli kul, elr? haha.
gjorde inte särskilt mkt idag iaf.

me today, hade dock håret nersläppt.


nu får det räcka med skrivande. har annat att tänka på.


/hannalinneaandersson.blogg.se

på mammas jobb

sitter på mammas jobb i mjölby just nu, posten asså. åkte ju in till mjölby med pappa och syster, gick in och tog sprutan, (gjorde inte så ont som dom andra faktiskt) sen åkte syster och pappa till körskolan, syrran ska köra en lektion där och jag orkade inte följa med så jag gick hit ist. särskilt kul är det väl inte men whatever..haha.
dom kommer iaf och hämtar mig här sen och då tror jag vi skulle åka till mobilia en snabbis och köpa ngt block till skolan sen åker jag till träningen.

/hannalinneaandersson.blogg.se

en vän som aldrig sviker

jonna började skolan idag, haha. skadeglädje kallas det ;)
iaf så vill jag bara säga att jag älskar dig så sjukt mycket jonna. du betyder så otroligt mycket för mig. och du vet att jag alltid finns där för dig. puss på dig bästa vän!


god morgon

klockan är snart elva och jag är fortfarande trött och skolan börjar imorgon...kommer jag orka gå upp imorgon tror ni? börjar iaf klockan nio imorgon, men sen kommer jag börja tio över åtta elr något sånt tror jag?

idag ska jag in och ta den sista gardasil sprutan.. usch, jag vill inte. i vanliga fall så tycker jag inte det är så farligt att ta en spruta, dom känns ju typ inte. många säger ju att stelkramp gjorde så ont men jag kommer inte ens ihåg den så förmodligen gjorde den inte så ont på mig. men gardasil gör faktiskt lite ont, enligt mig. efter dom andra två som jag har tagit har jag t o m varit öm i armen efter, omkring själva "stickstället" dårå. mespropp tycker säkert ni, men vänta ni barra, haha.

tog lite bilder igår, igen. lite skillnad på mina ögon. när jag är ute elr står "i" ett fönster så är dom klarblåa men sen om jag står vid en spegel elr så, så är dom inte alls lika klartblåa. på bild blir dom knappt blåa, lite läskigt faktiskt. har dock redigerat bilderna lite men jag har inte ändrat ögonfärgen elr vad man säger. och så är jag osminkad (a)

vid spegel


vid fönster


lite skillnad kanske, hihi.

/hannalinneaandersson.blogg.se

usch och fy och blä

sitter här och har börjat fundera lite på skolan. för min del börjar den om två dagar, alltså på tisdag. visst, det ska bli kul att börja på en ny skola och så men samtidigt känns det väldigt läskigt. ska gå omvårdnad på birgitta, som jag kanske har nämt någon gång förut? som tur är så ska felicia och josefine gå det med, men vi vet inte om vi kommer i samma klass än. kan inget annat än att hoppas det. får reda på det på tisdag i skolan tror jag. det ska iaf bli skönt att slippa vifolka men samtidigt så kommer jag nog sakna det lite. men får hoppas att birgitta blir bättre. träffa lite nytt folk och så lär jag väl göra förhoppningsvis, och det gillar jag. berättar nog mer om det på tisdag. då har jag nog en del att berätta antar jag, haha.

nu kom syster upp med en milkshake till mig så ska mumsa i mig det nu.

/hannalinneaandersson.blogg.se

intressant?

okej, jag är hemma nu. blev inte alls länge hos vickan.

jag vet inte vad det är med mig ibland. i morse vaknade jag bredvid felicia och då är det ju klart att man är glad, för med henne går det ju inte att ha tråkigt. men sen dess att hon åkte hem har jag varit typ tjurig, verkligen inte på humör asså. och mamma och pappa tjatar typ hål i huvudet på mig snart tror jag. även om jag vet att dom vill mitt bästa så blir jag tjurig på dom. dom tjatar om att jag ska ta medicinen och massa annat, orkar inte ta upp allt, haha. okej, medicinen kan inte va så svår att ta, som dom hela tiden säger. men jag glömmer alltid bort det. jag tog medicinen bättre när jag va liten. men en annan anldedning till att jag inte tar medicinen är för att jag tycker inte att jag behöver ta den. om jag skulle känna av att jag skulle behöva ta den den så skulle jag ju förmodligen inte glömma bort att ta den? och jag lovade mamma och pappa att om jag fick ta navelpiercing så skulle jag ta medicinen varje dag. det har hänt förut att jag har lovat att ta medicinen om jag får vissa saker eller så. därför får jag typ "skuldkänslor". men jag ska bli bättre, och ni får gärna påminna mig om ni skulle vela (a)

intressant inlägg?
svar: nej.

jag bara va sugen på att skriva av mig lite och då blev det som det blev.

puss på er

bättre sent än aldrig

kom på nu att jag skulle ta kort på skjortan och linnet jag köpte härom dagen,

så ser det ut.


köpte ett par vanliga svarta leggins från gina med. hittar inte mina andra, så kan det gå.

nu ska jag nog åka till victoria, felicia är där också.
see you,

patetiskt!

så jävla patetiskt! blir så irriterad.
jag säger tyvärr inte mer.


felicia, lillsjön/nykil

felicia kom till mig igårkväll. vi tog mopparna och åkte till lillsjön. världens drag kan jag ju inte påstå att det va, haha! va iaf där och sen åkte vi till typ nykil och snackade med lite folk. kom hem strax innan tre, tvättade bort sminket och sen gick vi och la oss direkt. idag vaknade vi vid elva, åt frukost och satte oss framför tv:n. nu åkte hon hem precis. fårse vad jag hittar på idag.

/hanna


efterlängtat

nu är jag hemma från matchen och det blev vinst med 1-0, en väldigt efterlängtad vinst! första halvlek spelade jag libro, vilket jag inte brukar, brukar spela höger elr vänster back. andra halvlek spelade jag innermitt, svårt att spela där när man aldrig har gjort det förut. hade ingen aning om vart jag skulle va, haha.

blir inte längre inlägg än så, orkar inte.

pusss

det är annorlunda, men det kan fortfarade va bra. elr hur?

idag har jag faktiskt inte haft lust med att uppdatera men å andra sidan så har jag inte haft något att skriva om. det har jag inte nu heller men ändå så skriver jag nu? alltså är det här ett väldigt onödigt och ointressant inlägg. igår kväll såg jag på film med mamma och pappa, såg "det blir aldrig som man tänkt sig". skit bra, enligt mig! skrattade i princip hela tiden, haha. så den tycker jag ni ska se. sen tog jag lite bilder, och jag va nog inte seriös på en enda bild, men det måste man ju inte va jämt, elr hur? kanske slänger in några sen. fårse.
är iaf första fotbollsmatchen på länge ikväll, elr klockan sex spelar vi, mot zeros, hemma. wish us luck ;)

det får bli några bilder på mina ögon:

haha! :)






/hannalinneaandersson.blogg.se


om det verkligen betyder något så anstränger man sig

nu är jag hemma. gick på stan först som planerat. köpte en lite "bonnig" skjorta och ett linne att ha under den tillsammans med syster. (bild kommer kanske imorgon) ibland är det rätt bra att ha en syster faktiskt, trots att det kan va jobbigt, haha. bra att kunna låna kläder av varandra och så ju. provade även ett par baggie-jeans, dom va rätt snygga bakifrån men för pösiga framifrån. sen åt vi på steve´s, faktiskt lite besviken på kycklingspetten..men men.
(gjorde en sån där frisyr på syrran idag igen som jag gjorde häromdagen, duktigt va?)

gjorde bara en fläta i luggen idag.


jeansen, inte överdrivet snygga men ändå, haha.


nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på tv elr ngt.

pussss

i know you enough to know that

nu är klockan strax efter tolv och jag har inte gjort något mer än kollat på wildfire som vanligt. jag har inte tänkt att göra så mycket idag heller faktiskt. åker till linköping och går på stan en stund med familjen sen, ska även äta på steve´s. gott är det där, att det är! mumsigt ställe det där asså. sen åker vi väl hem och då får jag se vad jag hittar på, inget bestämt än. 

är faktiskt lite hungrig så funderar på att gå ner och göra lite mat snart. vet bara inte vad jag ska göra för något. brukar göra korv och pommes men kan ju inte göra det hela tiden. ska gå och höra med dom andra familjemedlemarna om dom ska ha något att äta med, haha. 

/hanna 


julia dahl

jag kan inte fatta att du verkligen åker, att du åker till mora, i fyra år. det är lång tid men jag hoppas att vi ses om du kommer hem på helgerna. min lilla partypingla, jag lovar att jag ska festa åt dig tills du kommer hem, men är du kommer hem så ska vi festa tillsammans. du och jag barra! du är jämt så fruktansvärt glad och det smittar av sig. jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dig. du är liksom en del av mig och kommer alltid att vara. har minnen med dig som jag aldrig kommer glömma. och jag vet att du kommer lyckas bra i Mora. jag kommer sitta spikad framför tv:n när du kör skid-sm. lycka till i Mora nu, jag kommer tänka på dig hela tiden. jag kommer sakna dig och din humor.

jag älskar dig och jag kommer alltid göra det julia,
eller ska jag säga GretaGris? :)


<3


fokusera på det som gör dig lycklig

har sett två avsnitt av wildfire och två avsnitt av the hills och ätit pannkakor sen sist jag uppdaterade. haha, det är inte många som hinner med så mycket på några timmar, så där har ni något att sträva efter, att bli lika bra som mig. ska iaf snart ta på mig träningskläderna och sen sätta mig vid tv:n och kolla på ett till avsnitt av the hills, inte inspelat den här gången. så direkt när det är slut så åker jag till träningen. smart va? jaa, jag vet, jag är smart :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

godmorgon

nu har jag ätit frukost och duschat. har rätt mycket bilder som jag har tänkt att lägga in idag förstår ni, från söderkping, hemma och från avslutnings"festen".

i söderköping åkte vi till ett litet outlet, dom hade grymt fula kläder, haha! fast det va faktiskt rätt kul att kolla på. sen gick vi inne i söderköping och kollade lite bara, fanns ingenting men ändå. gick även upp till berget till det där tornet och sen gick vi ner igen och gick in på smultronstället och åt glass. jag tog en med två kuler och mjukglass, åt dock inte så mkt, haha. sen åkte vi hem.

här hemma så åt jag lite sen hoppade jag in i duschen och efter det sminkade jag mig och gjorde iordning mig lite. gjorde även en frisyr på min syrra som jag hade sett i en tidning. sen kom josefine och jonna till mig och vi åkte till victoria och sen gick vi därifrån till julia som jag skrev i inlägget innan. va där ett tag och körde lekar och lite. jag fick va med på irrländsk julafton, förlorade dock, haha. sen vidare till öjebro, inget vidare drag direkt. men va där ett tag iaf, sen kom polisen och då drog dom mesta, så efter att dom hade åkt så åkte jag och några mer in till mantorp och va där. kom hem vid 3 och då gick jag och la mig direkt i princip.

här kommer lite bilder då:

från söderköping

alla glassar


min glass


uppe på berget


hemma

frisyren på syster uppifrån


lite mer från sidan


hos julia

på väg till julia


lekar


några av folket



present till julia från oss tjejer.
ett örngott med en bild på oss tejer i mitten



och en tröja.
framsidan, också bilder på oss.



baksidan.


nu ska jag kolla på två avsnitt av wildfire som jag har spelat in.

/hannalinneaandersson.blogg.se

bråttom

såhär ser jag ut just nu,


hinner inte skriva alls mkt för josefine kommer och hämtar mig på moppen snart och då åker vi till victoria, dit dom andra tjejerna kommer (tror jag) och sen ska vi gå därifrån till julia på avslutnins"fest". hon flyttar till mora på fredag för att gå skidgymnasium där i 4 år. kommer sakna henne något grymt! julia/jullanpullan/gretagris, som jämt livar upp stämningen och som alltid är glad. du får ha det bäääst! jag älskar dig. sen kanske vi åker till öjebro och det kommer förmodligen lite mer folk dit.

men nu kom hon, mer uppdatering ikväll elr imorgon.
/hanna

söderköping idag

orkade inte sätta på datorn igår när jag kom hem från ronja, kom hem vid 1 någon gång. hade iaf jätteroligt hos henne trots att jag va as trött, fast jag va ju inte den enda, haha! dom hade kattungar igen, fast dom här va bara typ 5 dagar gamla. skit små, dock inte så söta men dom va mysiga.

en av kattungarna. sov i min hand :)


samma kattunge fast vaken den här gången, haha


måste äta frukost sen ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag sminka mig lite och klä på mig kläder för att vi (familjen + simon) ska åka till söderköping. ska äta glass på smultronstället och kolla lite där hade vi tänkt oss.

/hannalinneaandersson.blogg.se

målat naglarna

har faktiskt varit duktig och målat mina naglar nu. det va ett tag sen sist kände jag och nu börjar mina naglar bli lite långa faktiskt så gjorde fransk manikyr.

så blev det.


nu ska jag ner och fika med mamma och pappa,
puss


en sida jag inte visste om dig

victoria, säger:

vet att du vill ha mih

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

ojoj, du känner mig visst för väl

victoria, säger:

ja gör la det, kan hela din utsida och insidda

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

ojoj, här är vi perversa :O

victoria, säger:

sa inte att ja inte var det ;;)

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

hjälp, vi kanske måste säga upp vår vänskap..

victoria, säger:

och starta ngt annat ? ;;)

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

som vad? (A)

victoria, säger:

förslag ? :

victoria, säger:
;)

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

du får komma med förslag :O

victoria, säger:

förhållande är för ingående va

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

jaa

victoria, säger:

vi kanske kan ha ett kkförhållande?

hannalinneaandersson.blogg.se säger:

jaa :D

victoria, säger:

yesssssss

victoria, det här va en sida jag inte visste om dig. så nu vet ni att hon kan överraska en.
haha, pussssss victoria.


varför veta det sämsta, när man kan tro det bästa.

vaknade av att pappa körde med någon grej ute i trädgården som lät typ som om att hela världen skulle rasa elr något, haha.
satte mig precis vid datorn, har sett wildfire och det är fortfarande lika bra och kommer alltid vara, typ. mamma har börjat se på det med och tycker också att det är bra.
idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle åkt och badat om det va fint väder men nu är det ju inte så fint väder så blev inte att åka någongstans. ikväll blir det iaf fotbollsträning och efter det åker jag till ronja.

/hannalinneaandersson.blogg.se


här hör ni, haha

victoria klagar på att jag gör för korta inlägg. men vafan, bättre ett kort inlägg än inget alls? klagar hela tiden gör hon, att hon gör! och jag får stå ut med att hon klagar, dag ut och dag in. lid med mig tack. hon har ju också tagit navelpiercing, någon dag efter mig och felicia. och hon frågade om det gjorde ont, och vi sa att det inte gjorde så jätte ont men att det kändes. men sen när hon hade tagit så klagade hon på oss för att hon tyckte det gjorde ont och för att vi hade sagt att det inte gjorde så ont och så. men vafan, vi har väl olika känsel?
men vet ni en sak?
jag har sagt det förut men trots att hon klagar & går mig på nerverna ibland så älskar jag henne så förbannat mycket. jag behöver henne, hon är liksom min andra halva.
puss på dig victoria :)


solade med plåster på idag ju, och lite färg har jag ju faktiskt fått? (a)


/hanna


varamon

kom precis ut ur duschen och hade tänkt att skriva ett litet inlägg nu.
hann inte uppdatera i morse. pappa väckte mig, jag åt frukost och sen åkte vi (mamma, pappa, syster & simon) till varamon. emilia kom dit också, så har varit där hela dagen i princip. har dock inte solat så mycket idag heller, jag kan inte bara sitta still och glo. blir så fruktansvärt rastlös, haha. men när emilia kom så underhöll hon mig lite, tur det.

grävde ner emilia lite.


här sitter hon och typ gräver elr ngt.


tog inte mer bilder än så idag.

ikväll ska jag nog va med victoria och felicia, kanske åker till pilkällarn och myser. men inget bestämt än.

/hannalinneaandersson.blogg.se

ge inte upp

nu är jag hemma och åter igen vid datorn. har inte blivit några ordentliga inlägg dom senaste dagarna känner jag, men det ska jag ändra på.
sov ju hos fillan i lkpg inatt så tog tåget hem vid halv 11, packade badgrejer och åkte till motala med syster och mamma. åkte till kusinerna för att hämta gustav men tog med lilla vilmer ist och åkte till varamon. söt är han, tjock också (a) så jag har inte solat ngt idag, har suttit elr gått runt med vilmer i skuggan.



jag älskar den lille pöjken asså. så goo är han, kan mysa ihjäl mig med honom.




jonte kastar sten x)
jonte hittade en rätt stor sten

det va lite bilder från lagunen igår.

nu ska jag ner och äta,

/hannalinneaandersson.blogg.se

navelpiercingen

jag kom på att jag skulle lägga upp en bild på navelpiercingen så här kommer två styckna,


rosa är den.

puuussss

lagunen

blir ett litet inlägg nu.
linus ringde förut och frågade om vi skulle åka och bada någonstans med han och jonte så vi fyra åkte till lagunen. har bilder men har inte lagt in dom på datorn än, gör det sen, elr imorgon. jag ska nämligen följa med felicia hem till sin lägenhet igen, sover där, haha. kanske blir något inlägg när jag är där, men det vet jag inte än det märks.
sms:a gärna :) för sms det gillar jag, att jag gör.

/hannalinneaandersson.blogg.se


whatever doesn't kill you only makes you stronger

sitter här med felicia egemter mig. hon har sovit här, mys! känner att jag inte har varit så duktig på att uppdatera men så blir det när jag har annat för mig. vi ska väl snart hoppa in i duschen och sen vet jag inte vad vi hittar på. fint väder är det. kan fan inte va ute, dör ju av värme, haha! elr i skuggen går det ju att va men där får man ju inte så mycket färg vilket jag skulle behöva nu.nu ska jag inte klaga på värmen, för värme tycker vi om, right? :)  men jag ska iaf steka pannkakor sen. ikväll kommer det några hit, så fårse vad jag hittar på, om ngn vill göra ngt så säg till.

hörs sen, puss

navelpiercing

vet ni vad det va jag skulle säga? nej, inte så lätt för er kanske. men i tisdags när jag va i stan, då tog felicia och jag hål i naveln. så nu har vi gjort det. gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra. kan lägga upp en bild ikväll kanske. rosa är den iaf.

puss


med felicia

blir inget långt inlägg, känner inte för det.
va iaf på skänninge marken igår, va väl inte överdrivet kul kanske men man träffade ju iaf lite folk och det är ju alltid trevligt. sen åkt felicia och jag hem till henne, duschade och fixade lite sen gick vi och la oss. idag när vi vaknde gick vi upp och åt frukost sen tog vi tåget till mig. har varit ute nästan hela tiden, dock i skuggen för det va så sjukt varmt i solen, haha. nu sitter vi iaf här, ska snart laga lite mat och ikväll blir det fotbollsträning.

/hannalinneaandersson.blogg.se


felicia/skänninge marken

jag känner att jag va väldigt tråkig igår, men vet ni? jag tänker inte va roligare idag, haha. jag sa ju att ni skulle få reda på en sak idag, men det blir nog imorgon elr kanske efter skänninge marken. spännande va?

felicia kommer iaf hit snart/sen, vi ska va och sen fixar vi väl oss lite och åker sedan till skänninge marken, men det blir nog vid 5 någon gång. ska gå med, felicia, victoria, julia och frida (?) elr jag tror det iaf, haha. sen åker felicia och jag hem till hennes lägenhet i linköping och sover där. hon är själv hemma, hihi.

jag hade lite kul igår, tog massa kort, haha!
bjussar på en här:



/hannalinneaandersson.blogg.se

mer imorgon

nu är jag hemma, köpte inget. ni får reda på mer imorgon, haha! blir faktiskt inte längre inlägg än såhär för nu ska jag se på allsång på skansen.

puss

linköping

ska till linköping och gå på stan med syster och mamma sen. har iaf bara satt upp håret i en toffs och slängt på lite mascara och lite rouge.

så såhär ser jag ut,

har ju regigerat bilden som ni ser, elr bara exponerigen. skit samma, haha.

/hannalinneaandersson.blogg.se

godmorgon

klockan är tio över tio och jag är redan uppe och har ätit frukost faktiskt.
jag har grymt svårt att sova på nätterna, jag vet inte varför (?) vaknar typ varje timme, och i morse vaknade jag vid sex och va as pigg men låg kvar och somnade om. jag sover mycket bättre på morgonen, så har det inte varit förut juu. störande är det faktiskt, och jobbigt.
iaf så gör jag inte så mycket just nu, lyssnar på musik och halvsover i soffan typ, haha. lyssnar iaf på michael jackson - we are the world just nu, och den låten är så jävla bra, enligt mig. wildfire börjar om 40 minuter, längtar!

/hannalinneaandersson.blogg.se

om det verkligen betyder något, så anstränger man sig.

hemma från träningen nu, elr har varit det ett tag men ändå. faktiskt rätt kul träning trots att vi bara va 7 stycken. sprang ett varv i spåret, och jag har inte tränat på hela sommaren, elr sen fotbollen "sluta". och min kondition är verkligen sämst men det gick ändå rätt bra att springa tycker jag.
nu ska jag se på tv, ser ngn film, spännande är det!

/hannalinneaandersson.blogg.se

mjölby/träning

kom hem från mjölby nyss. åkte dit med mamma. spelade minigolf, gick sämst för mig men wtf, haha! sen åt jag på donken tjock som jag är och sen gick vi och kollade på store4 en kortis. nu är jag iaf hemma, kollar på the hills. ikväll är det första fotbollsträningen sen uppehållet. så har tagit på mig kläderna så det bara är att åka ner och träna sen.

träningskläderna på, bara skorna som saknas


/hannalinneaandersson.blogg.se

egentligen

nu är wildfire slut, och jag vill bara se mer!
egentligen så borde jag inte tycka om det programet eftersom det handlar om hästar. jag har aldrig tyckt om hästar. dom luktar äckligt + att dom är stora och farliga, haha. men jag har ändrat mig lite, okej, jag tycker fortfarande att dom luktar äckligt, är stora och farliga men det ser så sjukt mysigt ut att rida. man ser ju folk som rider ute på åkrar och så, guuud så mysigt det ser ut! jag vill kunna rida, på "riktigt". sitta på en häst är ju inte så svårt. men jag är så förbannat rädd när jag sitter där uppe, elr bara när det går foooort. man har ju liksom nästan inget att hålla i typ. scary, hihi.
hästar kanske inte är så illa trots allt?

väldigt onödigt inlägg men så blir det ibland.

/hannalinneaandersson.blogg.se

jag såg dig, jag dog, våra blickar möttes och hela jag log

hinner inte skriva mycket, för wildfire börjar alldeles strax och det kan jag ju inte missa! började se på det förra veckan och fastnade för det, grymt bra är det. ni borde se´t. det går mån-fre klockan 11.00-11.50 på kanal 5. så nu ska jag lägga ifrån mig datorn, slänga på mig en filt och sen gosa ner mig i soffan och kolla på det.

puss

tennis

mamma och jag åkte ner och spelade tennis med syrran och hennes kompis sen. spelade i lite mer än 1 timme tror jag. bäst va jag, inte! usch vad dålig jag va, haha. men blev faktiskt lite bättre i slutet. nya tennismästaren är jag kanske? skulle inte tro så.
iaf så kom jag ut ur duschen nyss, kollar lite på "vad blir det för mat", jag kan verkligen inte med han, per morberg. han är så äcklig. förlåt men han är det.

/hannalinneaandersson.blogg.se

bara för att det är jag

är hemma nu igen, har ju varit hos mormor och morfar och fikat. jag åkte i pyjamasbyxorna sen iaf, haha!

nu ska iaf syrran ner till klämman och spela tennis med en kompis, så kanske ska ner med mamma och möta dom sen. jag har bara spelat tennis typ 1 gång och det va ju inte särskilt seriöst. fattar typ inte ens vad man ska göra (?) haha. men jag är rätt sugen på att spela så hoppas vi åker ner dit och gör det en stund sen.

/hannalinneaandersson.blogg.se


after all you're the one who can put a smile on my face.

sitter här med pyjamasen fortfarande. har inte okrat byta om. men ska till mormor och morfar sen och då byter jag väl om tills dess, haha. elr jag kanske ska åka i pyjamas? nejva, skulle inte tro det. jag fortfarande trött och klockan är ett ;o men så är det ibland. nu ska jag snart gå in och kolla på tv, har fortfarande inte sett klart på alla program som jag spelade in härom dagen.

trevligt va det igår iaf, tack alla! :)


just det!

glömde skriva tack till victoria för att du fixade min design.
taaaack så mycket snuttan! :)

ready

såhär ser jag ut just nu



orkade inte platta håret idag så lät det självtorka och så satte jag upp det med några spännen bara. är i princip färdig för att åka, ska bara äta. funderar på att lägga på lite ljus ögonskugga med, fårse hur det blir med den saken. lite läppglans elr ngt slänger jag nog på, på läpparna sen med.

ska ner och äta,
puss


the way you make me feel

just nu  pratar jag i telefon med jonna, hon har kommit hem! :) fast hon åker imorgon igen och är borta till onsdag...har solat liite idag och sen har jag klippt gräset för jag orkade inte ligga still. snart ska jag hoppa i badet och sen ska jag väl börja fixa mig inför kvällen för ikväll är det fest som gäller! förfest hos ronja med dom bästa innan vi drar vidare, yeah!

/hannalinneaandersson.blogg.se

RSS 2.0