bäst vare va

visst är jag duktig på att blogga? joo, jag vet! bäst är jag, verkligen. nästan så jag bloggar för ofta...

nejvars, nu ska jag inte va så ironisk. men nu förtiden är det inte så lätt för mig att bara hämta datorn om jag vill ha den förstår ni. för det kan jag inte, jag kan bara slänga på några kläder på axel om jag ska till mitt rum elr så. allt annat som jag vill ha med får mamma hämta åt mig. så hon är min lilla slav, haha. men det är ju faktiskt inte mitt fel. så är det bara. men snart åker mamma och kommer hemm vid halv fyra, hur ska jag klara mig? :o men hon har satt på tv:n åt mig, lagt telefonen bredvid mig, hämtat datorn så den har jag just nu och sen ska jag be henne hämta några tidningar med. haha. sen ska jag nog klara mig. för jag flyttar verkligen inte på mig i onödan. det gör för ont...men toan kan hon ju faktiskt inte hjälpa mig med så dit får jag hoppa själv, buhuu :(

och vet ni? min rullstol ska komma idag vid klockan tre, alltså när mamma inte är hemma. jag är själv hemma då. men han/hon får väl bara gå in i huset, haha! jag orkar inte gå ner, foten sprängs ju då :o men nu ska jag inte klaga för det finns ju faktiskt dom som har det värre!

iaf så ska jag föroppningsvis komma till skolan imorgon, om jag orkar och mår bra.
men nu måste jag dra.
pussss


sååå

hemma igen.

jag har varit och gipsat nu faktiskt. det va fortfarande väldigt svullet men dom gipsa iaf, haha. tog faktiskt några bilder när dom hade tagit bort gipset och bandaget.

det hade blött/(blödigt?) igenom lite, haha.


här är då stygnen och där dom öppnade upp


syns inte alls bra men foten va skapligt blå och så på insidan



på sjukhuset onsdag-lördag

precis när jag hade kommit till akuten


haha, lite svullet


insidan


sööt ;)


haha


snygg är jag, naat


innan gipset



det får räcka. kommer förhoppningsvis till skolan på onsdag iaf :)

puuuussss


blääää

jag ligger i sängen i mitt rum nu. har preics varit uppe på toan och spytt, haha. jag vet, jag är fräääsch.

mamma har ringt om rullstol nu och skulle egentligen fått den imorgonbitti så jag kunde gått till skolan om jag hade mått bra och hade fått gips men nu sa dom att den tidigast kunde komma på torsdag, då tog mamma tag i hårdhandskarna så vi ska få rullstolen imorgon klockan 3, haha. så ingen skola imorgon men förhoppningsvis på onsdag om jag mår bra då.

ska kanske in till sjukhuset vid halv tolv och gipsas, men det är inte säkert. dom ska ringa snart. men jag hoppas på gips. det är bara om det är för svullet som dom inte kan gipsa. så det är bara att hålla tummarna.

nu orkar jag inte skriva mer,
puss

äntligen hemma!

kom hem vid två idag eller ngt, har varit på sjukhuset sen i onsdags.
snubblade på en boll på fotbollsträningen och bröt benet och så gick ett eller två ledband av.
så åkte in till akuten i onsdags kväll, fick reda på att jag va tvungen att opereras. kunde inte opereras i onsdags kväll så fick ligga över natt och skulle blivit operation i torsdags men det blev det inte heller. så fick ligga en natt till. i fredags, igår asså, fick jag reda på vid halv 11 att jag skulle opereras. så opererades vid tolv, dom satte in någon platta och några skruvar. vid strax efter två va operationen klar. hade fått massa morfin och så vilket gjorde att jag mådde illa och va trött, så spydde nästan konstant till klockan fem-halv sex. då fick jag komma upp på mitt rum igen. mådde fortfarande illa då, så spydde lite till, haha. sen somnade jag och sov i nästan 18 timmar. så alltså sov jag där en natt till. är fortfarande inte gipsad...ska förmodligen in på måndag och få gips. har kryckor nu, gör ont så fort jag rör mig men men. får förmodligen rulltstol på tisdag men annars blir det kryckor.

josefine, felicia och alexandra kom och hälsade på mig i torsdags vid lunch, tack så mycket! :)
victoria och micke kom i torsdags och hälsade på dom med, men dom kom vid fem på eftermiddagen ungefär, fick tidningar och lite godis av dom, tack så mycket! :)
pappa, syster, simon och farmor kom igår efter operationen, mådde inte så bra då och sov mesta dels men tack ändå :) farmor har ju kommit till oss nu, ska va i en vecka elr ngt sånt. och så har ju massor skickat sms och så.
så tack till alla som har brytt sig om mig! uppskattar det verkligen även om jag inte har varit så pigg alla gånger...



mer bilder kommer när jag orkar. ska iaf försöka åka till jonna en stund ikväll med tjejerna.



hon missbrukar fett

egentligen så borde jag inte sitta vid datorn nu, speciellt inte sitta och blogga iaf. men det gör jag, och det pga en viss person, personen heter victoria gunnarsson och som själv är väldigt dålig på att blogga...hon tjatar på mig 24/7 och för att bli av med tjatet så är jag ju förstås snäll och bloggar, men slipper jag tjatet då? svar: nej! enligt henne så tycker hon att jag borde blogga 24/7 typ, men det har jag inte tid med. jag har annat att göra, jag har ett liv att leva. vill inte bara sitta och blogga hela dagarna ju, vilket liv skulle det va? okej, jag bloggar inte särskilt mkt och det är jag medveten om men jag har sagt att jag inte kommer blogga så mycket nu faktiskt. men det förstår inte victoria, för hon har ingen hjärna att tänka med. hon färgade ju sitt hår ljusare för att det skulle passa in på hennes personlighet. är man blond på insidan måste man ju va det på yttersidan också. däremot så är inte jag blond på insidan, så jag menar inte att alla som är blondiner är "blonda" på insidan (y) för så är det faktiskt inte. det finns gott om brunetter som är tröga, tror nästan dom är fler än blondinerna? ;)

här har ni den lilla flickan och hennes blogg:
http://victoriaisabells.blogg.se/


PUSSSS

all min längtan vill jag ge

va på fenomen-magasinet idag med klassen dom första två timmarna typ.
ni får verklgen ursäka kvalitén på bilderna för dom är verkligen sämst. men det är det enda jag har så ni får nöja er.

jag imorse


mitt handavtryck ;)


josefine, jag, felicia


jag


felicia och jag


jag och felicia


felicia/jag


jag och josefine


alexandra, jag, josefine, felicia


jag och josefine, (felicia)


blev ett inlägg i form av bilder idag, måste dra nu.

pussss




you don´t care

såå, nu är jag klar. gjorde inte så noga, orkade inte.

så blev det. (osminkad och dan är jag med)


blir det vanliga tåget imorgon iaf, haha.

puussss

the risk that i´m taking

sitter här med min mjukisdräkt och gör inte alls mkt, för jag orkar inte. jag tycker att jag har varit duktig nog idag (a) jag har faktiskt läst från sidan typ 70 till 122 idag (y) jag tycker det är sjukt duktigt av mig eftersom att jag hatar att läsa. jag har tänkt att läsa till sidan typ 140 idag för då har jag läst nästan halva boken. men vi fårse, jag ska försöka iaf. och sen har jag faktiskt gjort näringsläran också, guuud så duktig jag är ibland asså. ibland är blir jag faktiskt lite stolt över mig själv, haha. men nu orkar jag iaf inte göra mer.
har kollat på videofilmer sen emelie och jag va små med emelie och simon. kul är det!

myyys :)


sitter här och funderar på om jag ska trippeltånga håret tills imorgon, hmm...det är frågan det. joo, jag ska nog göra det asså. måste duscha och torka håret innan med juu, fasiket, nu blev det jobbigt. ska ta ett tidigare tåg imorgon med förstår ni, ussssch.

iaf så blir det inte längre inlägg än såhär.

Y o u ' r e  e v e r y t h i n g  I  n e e d  a n d  m o r e

/hannalinneaandersson.blogg.se


god damn you´re beautiful

såå, nu ska det blir ett inlägg har jag tänkt mig.

sitter på altan med mormor, morfar, mamma och pappa just nu, dom va här på fika.
men iaf så har varit på stubbrace i gammalkil med syster och simons familj, simon körde cross dåva. åkte vid halv tolv. och kom hem för kanske en halvtimme sen elr ngt sånt. fint väder var det, vaaarmt! iaf så är jag dötrött nu, även fast jag inte har gjort ngt ansträngande, haha. men så är det ibland. och jag börjar få lite smått panik över svenskaboken, vi ska ha läst ut den om typ två veckor om inte mindre, och jag är typ bara på sidan 60 elr ngt, bläää på att läsa asså! och så har vi prov i vård och omsorg på fredag, och läxa i näringslära och engelska. usch på´t...haha, jag klagar redan, braaaa (y)
iaf så vet jag inte riktigt hur det blir ikväll, skulle se män som hatar kvinnor ikväll egentligen, mamma och pappa säger att jag typ "måste" se den för dom tror att jag kommer tycka den är bra, så jag hade egentligen tänkt att se på den efter maten men sen säger vickan och ronja att några tjejer förmodligen ska till vickan ikväll och ha lite mys. och vickan tjatar ju inte dåligt heller, men sån är hon, det får man leva med ;) iaf så får jag se hur det blir, funderar på att åka till vickan efter filmen elr så skiter jag i den och åker till henne ist, men det märks. orkar inte bestämma det nu.

jag innan jag åkte till stubbracet


nu ska jag nog sätta mig i soffan och kolla på tv elr ngt, är trööött (a)

/hannalinneaandersson.blogg.se

dad is home :)

låång dag, även fast den inte kändes så lång, haha. kom hem vid fem. köpte en svart mjukisdräkt idag, jag har letat efter  det länge och ville egentligen ha ljusrosa men nej, svart blev det. ska ha den hemma och mysa i :)

tog ett tidigare tåg idag, alltså 07.11 för att vi skulle ha idrott i sporthallen vilket vi i vanliga fall inte har. spelade iaf handboll. det tråkiga är att det är så några som är med på idrotten men men. iaf så rullade dagen på. felicia gjorde lite frisyrer på mig innan idrotten börja.

aaaschnygg, naat x)


fiin toffs felicia gjorde på mig ;)



haha!


mästerfotografen själv :)) josefine på bild



innan dansen,

kolla snygga TOFFSAR jag hade, aasööt tjej, HAHA!


just det! pappa kom hem idag. han åkte och fiskade förra fredagen med farfar och farfars bror som dom alltid gör en gång om året. men nu är han iaf hemma :) fisk fick han för en gång skull, haha.

pappa med en gädda


nu ska jag ta moppen och lämna en sak till min syrra som är nere på klämman.

/hannalinneaandersson.blogg.se

I just wanna be treated fair

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut



Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl Om du ser mig i ögonen så säger dom att vi kan bara vara dom vi är så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl Här är din drottning utan krona Likgiltig och trött En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick Och vad säger man till nån som vill börja om igen Då det redan är försent, då man redan är på väg
Jag tvår mina händer i kärlekens namn Du kan vinna allt, du förlorar ibland Men vägen som vi färdas på, den leder, den leder ingenstans Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl Om du ser mig i ögonen
För vi kan bara vara dom vi är så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl ( Känner mig alltför väl Se mig i ögonen ) För vi kan bara vara de vi är så ge mig inga själ, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl
.

f i n l å t a s s å !
.
















you make me smile

sitter just nu i datasalen, ska snart ha datakunskap som vanligt på torsdagar. har haft näringslära innan, i typ tre timmar och 40 minuter elr ngt sånt. gjorde popatisgratäng, någon sås och en slags glass. glassen va as god! mums mums asså, haha. skrev även om fett, förra veckan skrev vi om energi. ska skriva av lärarens anteckningar typ och det går skit fort så hinner inte skriva av en fjärdedel typ :o hon säger att vi måste lära oss någon bättre studieteknik typ, haha.

slutar tjugo två idag och då tar jag väl bussen till stationen, HAHA, jag vet, jag är slö! iaf så tar jag väl tåget så snabbt som möjligt hem, cyklar hem från stationen och sen äter jag väl ngt, sen packar jag fotbollsväskan och åker och spelar match mot derby, borta. och på tal om mat så var det äppelkaka och vaniljsås i skolan idag, elr jaa, soppa också men aja.

men nu ska vi börja verkar det som, fårse om det blir ngt mer inlägg idag, det beror på när jag kommer hem från matchen.

PUSS

it doesn´t seams to make sens

åååh, jag är duktig. jag har snart gjort klart näringsläran till imorgon. fick lite hjälp av josefine med, haha. tack så mycket! nu får det iaf va klart, jag orkar inte mer.

gick in på tv4.se nyss så nu lyssnar jag på lite olika från idol. en del är faktiskt riktigt bra! men en del är ruskigt dåliga, haha.

här har ni några jag tycker är bra:

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1197108&renderingdepartment=2.34558
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206025&renderingdepartment=2.34558
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206162&renderingdepartment=2.34558
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206075&renderingdepartment=2.34558
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206030&renderingdepartment=2.34558

vid bordet: jag, elin, josefine, alexandra (i skolan)


mohaha


ikväll är det träning och efter det hinna hem och försöka se på idol.

puss

du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le

usch, jag hinner verkligen inte med att blogga nu för tiden asså. har lite grejer i skolan som jag måste göra och så har jag massa inspelade program på tv:n som jag inte har hunnit se. jag hade tex spelat in andra avenyn sen förra veckan och det va jag ju tvungen att se idag ifall jag skulle se på det som går ikväll. och sen är det andra program med. och skolan är jag redan trött på typ :o engelska-läxa tills imorgon, näringslära till på torsdag, dans-läxa tills på fredag (dock ingen stor), och sen har vi svenska, fast där läser vi en bok och den ska va utläst om två veckor! :o jag tror alvarligt att jag kommer dö, jag kommer aldrig hinna läsa ut boken tills dess, + att vi ska skriva loggbok till den också.

iaf, slutpratat om det.
pulvermos vad kallt det va imorse, jag frös ihjäl, fast jag lever nu, haha. men gud vad kallt det va! typ minusgrader. har egentligen inget att skriva, som vanligt.
josefine har fått tandställning idag iaf, elr i överkäken dåå, underkäken kommer med tiden ;) fast hon tog ju vita plattor, så det syns inte lika mycket som på mig, haha.

nu är hon också medlem i sj (;


nu måste jag sluta,

/hannalinneaandersson.blogg.se

stressigt

jag hinner inte skriva så mkt för måste plugga lite och sen är det träning.
igår hann jag inte heller blogga, åkte strax efter 11 till motala på dop, vilmer döptes. en kort stund i kyrkan och sen hem till dom. emilia sjöng även i kyrkan. lille mian va ju där också, och jag höll honom, mysigt! kom hem strax innan fem, packade väskan och syrran och jag åkte ner till matchen. matchen va kvart i sex mot LSW, så vi kom lite senare till samligen, haha. vann iaf matchen med 3-1, gött! sen hem och kolla på tv, (syrran hade datorn, drf det inte blev ngt inlägg igår).

detta hade jag på mig på dopet


jaaag


dop-barnet vilmer till vänster och mian till höger


och här är det tvärtom (:


gustav och jag hade kuddkrig ;)


haha


hannalinneaandersson.blogg.se


jag har väntat för länge för att ta fel

nu är jag hemma!
gick upp strax innan klockan 5 imorse, hoppade in i duschen och sen fixade jag mig. vid sex kom josefines mamma och hon och hämtade mig och mamma. stannade och tog en liten frukost"paus" innan vi kom fram. sov nästan två timmar i bilen tror jag. iaf, väl framme så gick vi in på/i ullared. va sjukt mycket folk :o trodde inte det skulle va så mycket för det har det inte varit när jag har varit där förut men men. man kan ju inte alltid ha tur. iaf så gick vi där och trängdes med våra vagnar och så. rätt jobbigt men försökte hålla humöret uppe. och om jag får säga´t själv så tycker jag faktiskt att jag lyckades väldigt bra. mamma och jag va bara osams en gång, applåder! ;) vi brukar jämt bråka när vi går i affärer, haha. men sånt är livet. hittade inte särskilt mycket...lite besviken faktiskt. jag köpte iaf: tre par spets-trosor, en sport-bh, två paket lösnaglar, ett "paket" med typ blommor som man sätter på naglarna, ett rosa nagelack och en lotion, (bild finns om du kollar ner). det va det enda jag köpte. inte ett enda klädesplagg förut trosorna och det men det räknar jag inte som klädesplagg direkt. men köpte lite kläder och leksaker till mian och vilmer.

allt jag köpte, haha!


nagelack och det där man sätter på naglarna, vet inte vad det heter x)


lösnaglarna


ikväll ska vi äta tacos så ska ner och hjälpa till lite med maten nu,
PUSSSS


well, we tried

kom hem för typ femtio minuter sen, lång dag i skolan fast ändå inte så jobbig dag. först idrott, sen data och sen skulle vi haft vård och omsorg men läraren kom inte så efter en kvart så gick vi. åt och sen gick vi till katedral, till min syrra och hämtade mitt tåg/buss kort som jag hade glömt att ta med mig. så hon tog med sig det till skolan snäll som hon är ;) gick på stan en kortis och sen typ gick va bara runt. så vi hade lunchrast i lite mer än två och en halv timme. sen sista lektionen dans. trots att det är en två och en halv timmes lång lektion så gick den relativt snabbt.

felicia skakar vattenflaskan och tycker det är as kul ;)


josefine ville inte va med på kort men när jag är i farten kommer hon inte undan, bäst på att ta kort är jag ;)


jag sitter och roar mig, här är det josefine som är mästerfotografen ;)


just det! imorgon åker jag, mamma, josefine och hennes mamma till ullared! åker vid klockan sex imorgon bitti tror jag, så det blir att lägga sig rätt skapligt ikväll antar jag. men kul ska det bli :)

hannalinneaandersson.blogg.se


datakunskap igen

sitter här i skolan och har datakunskap. kanske inte det roligaste men det går. ska snart börja jobba, inte lika kul. jag är ju inte bäst på datorer om man säger så, haha. men med lite hjälp så funkar det för det mesta. så får hoppas att det gör det idag med. och vår lärare är faktiskt bra. har honom i matte också (för er som vill veta).

nu har jag iaf satt igång och jobba, jobbar med en text, ska fixa den på lite olika sätt som han säger. just nu håller jag på att göra en innehållsförteckning men det blev inte så snyggt så ska be honom om hjälp.

hörs sen kanske. puss så länge

pictures

slänger upp lite bilder nu, har inte orkat lägga upp dom förut men nu hade jag ändå inget att göra så tänkte va lite snäll. även om vissa inte är så lägliga just nu..



bea och jag, jag är alltid lika seriös.


jonnaälskling och jag.


jonna, jag, josefine och bea.


sen "avskedsfesten" hos julia.
josefine, jag och anton


samma här då


skänninge marken.
victoria, frida, jag och julia.


felicias och min hand/ringar


jag, today


avslutar med den här bilden, haha!
aaaschygga ögon ;)


nu ska jag nog äta ngt.

/hannalinneaandersson.blogg.se


det är sant, men ändå en dröm

usch, ibland blir jag bara så jävla sur! ärligt så känns det som att jag vill sköta mitt eget liv! att ingen annan ska lägga sig i eller bry sig. även om jag vet att det förmodligen bara är för mitt eget bästa. just nu vill jag bara åka bort, typ upp till farmor och bo där i en vecka och bara ta det lugnt och leva livet. men så enkelt är det inte, tyvärr. utomland skulle inte heller va helt fel. dra med några kompisar, skulle va grymt kul! men nae, jag ska sitta här hemma och tråka, haha. för det finns faktiskt inget roligt att göra här hemma? skulle inte vara helt fel om någon kunde va lite social på mobilen heller.

jag idag, (det rimmade ju?)


kanske blir ett till inlägg med några bilder.


skola/klippning/träning

nu är jag hemma, äntligen!
skolan som vanligt idag, sen stan en kortis med felicia. provade ett par rätt coola jeansleggins, men köpte dom inte. sitter här och funderar på hur jag ska göra. sen tog jag tåget till mjölby och klippte mig och sen åkte jag med mamma hem.

jag idaaag.


jeanslegginsen


och igen


jag måste dra nu, pussss

kooort

har tagit lite kort på mina skor nu. och så har jag ju redigerat dom lite. hade faktiskt tänkt att bjuda på en bild:



nu börjar idol och det måste man ju se!

/hannalinneaandersson.blogg.se

vad hade du gjort i min sits?

idag blir det nästan bara bilder. har inte lagt upp så mycket bilder, har inte orkat dra över dom till datorn så en del är några dagar sena. men bild på skorna och koftan kommer iaf idag, även om det är sämst kvalité, haha.

skorna, converse. köpta på DNA, 995 kr.


insidan av skorna,


från bikbok, 399 kr


jonna i söndags. jag älskar dig!


min och felicias hand. vi är coola med lika dana ringar.


fina va? ;)


en av mina andra ringar som jag alltid har på mig.


jag i måndags tror jag.


detta hade jag på mig idag.
- t-shirt, från gina.
- chinos, från zara tror jag?
- vita tygskor, vet inte vart jag köpte dom. har typ aldrig använt dom så kände att det va på tiden nu x)


jag, på väg hem idag.


fortfarande på väg hem


och här med


va inte med på idrotten idag, skulle till tandläkaren ist. och det gick väl bra. spännde där nere och bytta gummisnoddar bara. så just nu gör det lite ont men det går över. sen gick jag och bytte storlek i mina skor, conversen.

nu ska jag plugga lite engelska sen ska jag kolla på tv. förresten, ikväll är det IDOL och ANDRA AVENYN! :)
puss så länge.



the smile on your face

nu drar jag på träning, haha! långt inlägg, svar: nej. men jag hinner inte och har inget mer att skriva. har inte gjort så mycket idag mer än att varit i skolan och gjort lite matte.

aja, nu kommer jonna.

w h e n  y o u  s a y  n o t h i n g  a t  a l l

/hannalinneaanddersson.blogg.se

man kan inte förändra folk

igår kom jonna till mig sen. vi bakade bullar, vaniljbullar. jonna kunde inte baka men det gick bra iaf, eftersom jag va med och bakade och jag är ju bäst på det ;) smakade en imorse och den va faktiskt rätt god. när vi va klara med bakandet vi åkte in till mantorp en kortis, jonna åkte hem typ direkt och jag stannade ett tag sen kom även jag hem. så kom jonna till mig igen vid typ tolv, snackade lite och sen åkte hon hem, och jag gick och la mig.

idag är det match, mot mjölby södra, borta. matchen är vid tre tror jag. inte särskilt pepp men ajja. sen blir det nog bara tv:n.

(sa ju att jag skulle lägga upp en bild på skorna och koftan som jag köpte för några dagar sen, det kommer, men jag har inte hunnit ta någon bild än, haha. ha tålamod.)

/hannalinneaandersson.blogg.se

över förväntan

nu har annelie och barnen åkt hem. allt blev inte som vi hade tänkt oss, haha. såhär va det,
pappa va i drögen, mamma åkte vid tio imorse till tranås, skulle komma hem senast klockan halv 2, emelie och simon åkte till lkpg vid 2, och annelie kom med barnen strax efter klockan 1. och då ville hon bara åka till lkpg och köpa ett par skor till vilmer och emilia. emilia skulle följa med henne till lkpg, men hon skulle lämna gustav och vilmer. och hon frågade om det va okej (för mamma skulle ju ändå komma hem om senast tjugo minuter), så jag sa ju att det va okej. så hon åkte, och emelie och simon åkte strax efter att annelie hade åkt. så här va jag, själv med gustav och vilmer. klockan börjar närma sig 2 och mamma hade fortfarande inte kommit, så ringde henne och frågade vart hon va. hon hade fortfarande inte åkt från tranås då, och det skulle ta ett tag innan dom kunde åka därifrån. fick faktiskt lite smått panik då, vilmer är ju trots allt bara 5 månader, och jag är ju inte speciellt van vid att ta hand om barn själv sådär. men det gick faktiskt förvånande bra. han sov ganska mycket, skönt! men den tiden han va vaken va jättesnäll, pjuuuuuh! blev lite gnällig när mamma hade kommit hem, men det va ju tur att hon va hemma då ;) hon kom hem vid klockan tre iaf, så jag va själv med gustav och vilmer rätt länge ändå, enligt mig (a)
när annelie kom tillbaka fikade vi och lite. sen gick vi en sväng och lite. nu är jag själv hemma, pappa kommer hem imorgon, emelie kommer hem imorgon, men mamma kommer hem ikväll/inatt någon gång, så jonna kommer hit sen tror jag :)

mina små älsklingar! <3 


gustav is going cp ;)


hälsade på hästarna, och vilmer tog en tupplur


gustav och hästar


vilmer sover i vagnen och gustav ska mata hästarna.


plutten :)


vilmer sover igen (:




d i s r e s p e c t f u l

/hannalinneaandersson.blogg.se

bajs

anledningen till varför det står bajs i rubriken är för att felicia tyckte det. cool tjej är hon som gillar bajs ;)

ligger här i sängen med felicia. vi har precis ätit frukost men gick och la oss igen.



igår va det skolan som vanligt då, förta lektionen idrott, andra datakunskap, tredje vård och omsorg men skolsköterskan kom och pratade om hälsa och lite. sen lunch, gick till sub way med felicia, josefine och sofia och åt där. fjärde och sista lektionen va estitiskt val. ni vet, pratade om att jag och josefine ville byta till dans ist för musik och vi fick reda på igår att vi fick det. så vi hade dans. va faktiskt riktigt kul, läraren verkar as bra. men det är lite svårt, jag kan inte göra två saker samtidigt, elr iaf inte två olika saker med händerna och fötterna, haha! skit svårt ju ;o så jag använde bara fötterna, händerna får jag försöka använda när jag väl har klarat att fötterna/bena.
efter skolan gick jag på stan med mamma, köpte ett par skor och en kofta. bild kommer när jag har tagit. när vi va klara på stan hämatde vi felicia, hon följde med mig hem. vi åt och fixade oss. sen åkte vi till jessica, skulle bli fest där, men va inte där alls länge utan drog hem, och felicia och jag tog cyklarna och cyklade som idioter för att hinna med tåget elva över tio. och vi hann! victoria och linda kom med tåget elva över elva sen. vi gick runt och pratade med folk och så. kom hem vid två typ.

nu orkar jag inte skriva mer, för vi ska snart se på the hills (inspelat) sen vid typ 1-2 kommer annelie med barnen, alltså emilia, gustav och vilmer. ska ta hand om dom ett tag i guess.

puss och hej

vi kom, vi sågs, vi segrade

är så fruktansvärt trött just nu, haha. men jag är iaf hemma nu, när jag cyklade hem från stationen så är det klart att det ska regna, så va as blöt när jag kom hem...usch! gillar inte värdet just nu asså. hösten är inget att ha. brukar bli lite kallt och ruggigt på morgonen när jag ska cykla till stationen.
orkade ingen mascara idag, så slänge på lite solpuder och lite rouge imorse. och håret satte jag upp med ett spänne bara. orkade inte göra ett skit imorse asså.
dagen va iaf rätt slapp, har bara två lektioner på torsdagar, första är näringslära, den lektionen är ju dock rätt lång, tre och en halv timme. men sen efter lunch så har jag bara datakunskap.

kläderna jag hade idag,


på väg till stationen


och här med



m a n  k a n  i n t e  f ö r ä n d r a  f o l k

men nu börjar jag bli lite hungrig så ska ta något att äta sen ska jag nog kolla på tv,
PUSSSS

in school

sitter i skolan just nu, har datakunskap. sista lektionen för idag är det, en timme är den så slutar tjugo i två, skönt! josefine och felicia hade ju sovmorgon idag så dom slutar klockan fyra.  jag är faktiskt inte avundssjuk, skönare att sluta tidigt än att ha sovmorgon även om det är skönt att ha sovmorgon. men vi hörs kanske efter skolan.

/hannalinneaandersson.blogg.se

du har ändrat dig förr

nu sitter jag här igen. ni vet, jag sa att jag funderade på att sluta blogga för ett tag sen. än har jag inte gjort det, som ni kanske har märkt. har kommit på att det går i perioder, vissa dagar vill jag verkligen inte blogga medan andra dagar så vill jag. egentligen är det lite konstigt, enligt mig. varför är det så? mycket beror nog på vilket humör man är på, brukar inte ha lust att blogga när jag är trött men nu för tiden ärä jag trött hela tiden, haha. men jag har fortfarande inte bestämt om jag ska fortsätta blogga elr inte.

jag på väg till skolan idag.


d o n ´ t  a c t  i n n o c e n t

/hannalinneaandersson.blogg.se 

det kom som en blixt från klar himmel

me today


är hemma från skolan nu, så sitter i soffan och lyssnar på musik. känner att jag börjar bli grymt trött, ovanligt? nej. det är skolan som gör en så trött antar jag.
idag va det tacos i skolan, och då tänkte jag mig som på vifolka, lite köttfärs, några grönsaker, cremefräsch och sånna små chips ni vet? men här fanns det t o m bröd, ni vet sånna runda goda. och mycket grönsaker och olika såser och så. as gott var det! och igår va det kycklingsnitzel, också as gott! så hoppas på att få det mer gånger ;) annars brukar jag inte tycka skolmaten är sådär överdrivet god, brukar inte tycka om den alls men dom två senaste dagarna har jag ätit riktigt mycket faktiskt.

/hannalinneaandersson.blogg.se

RSS 2.0