valborg

idag är det valborg förstår ni. skolan va väl typ som vanligt idag, orkar inte ta det nu liksom. josefine är nämligen här och vi ska snart äta och sen åker vi till ronja med lite annat fölk. ska sova där inatt, i tält. men nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra valborg allesammans :)


tredje inlägget för dagen..

och dessutom ännu onödigare än dom andra, haha! har iaf tränat nu + att jag satte på lösnaglarna, blev inte så bra "/ orkade inte göra´t noga. men på är dom iaf. väntar på att josefine ska ringa, fast hon skulle ut och köra lite först, hoppas hon inte kör ihjäl sig barra, hihi. ska fixa lite inför imorgon nu, sen ska jag kolla på tv as usual.
GODNATT! :)

<3


vad vore jag utan er? ingenting. ni är så förbannat bra.
jag älskar er!

vet ni? jag börjar få väldigt oont i nacken av att sitta här ute med datorn. + att det är jobbigt att behöva kisa med ögonen vilket gör det hela ännu jobbigare. så jag tänkte såhär att jag ska nog ta och gå in och kanske slänga i mig ngt i magen innan jag kollar på tv . ni vet, jag gillar mat (a) elr kanske inte just mat men jag gillar att gå och småäta på lite onyttiga saker, mums! :) jag vet att det inte är bra, men what the fuck? who cares liksom ;) haha.
jag tänkte på det här med, jag har börjat blogga typ as mkt fast att det är inte sådär överdrivet många som läser min blogg och ändå bloggar jag. men det är ju mig vi pratar om. hihi.

nej, nu ska jag ta och gå in och äta! hejdå igen :)

gud så skönt

inga läxor elr prov tills imorgon, jag säger bara: fyfan va skönt! fast det känns ganska konstiugt, är ju van att ha as mkt. gjorde muntliga NP i spanskan idag med, och fy säger jag bara. 5 minuter kändes som en egivhet! men nu är det gjort och det är skönt att slippa oroa sig över det mer. sista lektionen idag hade vi so-prov som jag inte hade pluggat ihjäl mig på kan jag ju säga. men det är skönt att ha gjort det med.

jag känner att jag har varit ganska tjurig idag, icke bra. jag vet egentligen inte varför. jag har faktiskt sovit rätt bra inatt :) jag knarkade astmamedicin innan jag skulle gå och lägga mig igår så det va nog drf jag sov bra. men jag har mina dagar då jag är tjurig förstår ni och idag va en av dom.
just nu sitter jag iaf ute i solen och förstöker få lite färg, elr iaf frisk luft. men vid fem ska jag iaf in och kolla på gilmore gilrs som jag har spelat in  för att jag ville sitta ute en stund. så det ska jag se på. sen blir det fotbollsträning och efter det ska jag nog sätta dit lösnaglar, slash care typ ;) haha! nu har jag inget mer att säga för mig.
PUSS


ett inlägg till ;o

gud vad jag bloggar nu känner jag. men så blir det när man inte har ngt att göra, elr egentligen har jag det men kan det är så att jag bloggar för att slippa plugga? (a) joo, det kan nog stämma. ibland är det faktiskt kul att blogga, även fast jag inte har ngt vettigt att skriva om så kan jag babbla på. som t ex nu, nu har jag egentligen inget vettigt att skriva men bloggar iaf. och vet ni? nu börjar jag få svårt att andas igen. jobbigt är det, extremt jobbig. det blir jobbigare frammåt kvällen, speciellt på natten men det är jobbigt på dagen också. och som jag skrev i tidigare inlägg så får jag svårare att andas pga pollen eftersom jag är pollenalergisk. inte kul. slash care, haha!

so-prov imorgon och det kommer gå alldeles utmärkt (Y) nej, det kommer det inte, jar har bara kollat igenom det 1 ynkla liten gång. och klockan 9 börjar ANDRA AVENYN, me like! ser på handboll på tv just nu med, GUIF - SÄV. blev typ bråk förut :o väldigt ovanligt i handboll så det va lite kul. nae, usch, nu måste jag gå ner och ta astmamedicinen. vi hörs imorgon i guess.

nu drar jag till med en muppbild på mig bara för att jag tkr att jag har för lite bilder i min blogg. observera ordet bara, haha, det är nog bara jag, victoria, jonna och josefine som fattar :)

/ hannabara bara ♥


världsmästare

skolan rullade på som vanligt idag, förmiddagen seg men eftermiddagen går snabbt, klassföreståndartid och idrott. orienterade idag, fast jag och david gick. har inte sovit ett skit inatt pga min astma som försämras av pollen. så hade svårt att andas så satt upp inatt men det går ju fan inte att sova då :o iaf så va det jobbigt att andas när jag bara satt ner typ så det va drf jag inte sprang på idrotten idag. skit samma.

åkte hem och duschade, sen tog jag en bit kladdkaka och grädde och sen även lite tacochips och cremefresch (?), jag är världsmästare på att äta! bra va? nej, inte direkt. men gott är det. satte mig och kollade på gilmore girls och nu sitter jag här. so-prov imorgon, om jag skulle ta mig i kragen och börja plugga lite på det kanske? men vi fårse hur det blir med den saken. jag ska iaf inte sitta här mer och nörda nu.

kiss and bye / hannabara ;)

GRATTIS BÄSTA VICTORIA!

idag fyller väldens bästa victoria isabell gunnarsson år. grattis till henne! :)

skolan idag va rätt slapp:
fysik, och det kan man verkligen kalla slappt.
so, rätt segt men
spanska, fick reda på NP i läsförståelse, fick iaf VG, känns skönt, trodde inte jag skulle på G ens.
lunch
svenska, rätt rolig lektion idag faktiskt.
slut. i vanliga fall har vi bild efter svenskan men slapp den idag så jag gick hem :)

just nu ser jag på Gilmore girls, bra är det! att det är. senare är det fotbollsträning. och imorgon på idrotten ska vi orientera och jag verkligen hatar det! tkr inte om att springa själv i en skog. om typ två veckor ska vi åka till motala och orientera i en skog. jag kan verkligen inte orientera, och den dagen måste vi springa själva + att det är i en skog som är helt okänd. jag kommer ju springa vilse asså ;s

Länkan, hört det ordet förut? det hade iaf inte jag förens idag, då fick jag höra det, elr aa, på sms. länkan är tydligen lägenhet, haha! så säger dom tydligen där uppe i boden, mobbade som dom är :D

nu måste jag fortsätta se på tv, spännande är det. puss

helgen

jag har inte haft tid att blogga förstår ni. men här kommer en kort sammanfattning av helgen typ:

fredag: skolan, sen på kvällen till emelie med tejerna.

lördag: match i motala mot zeros klockan tre, första seriematchen, förlorade med 1-2, surt! sen när vi kom hem hade ett par som vi känner från jönköping kommit till oss, som sov här. åkte iaf in till några på kvällen. badade jacuzzi (stavning?) hos jonte med jonte, linus, anton, julia och sen jag. sen fick vi typ damp? sprang runt i mantorp i bara "badkläder", kul som fan! :D haha! sen lite senare kom även lite mer folk som badade :) kom hem vid halv tre och duschade och gick och la mig.
tack för kvällen allihopa! :)

söndag: nu har gästerna, elr vad man säger, åkt hem. ska ringa jonna snart, vi ska nog hitta på ngt idag. ikväll ska jag iaf se på tv.

puss

GRATTIS LEO

idag är det leos dag, 16 år :) grattis till honom.

FEL FEL FEL FEL, jag har skrivit fel mobilnr, det är 073-2183727,
jag hade fått med en 8:a för mkt. förlåt (a)

matte NP idag kändes som att det gick bättre än provomgången men det kommer säkert gå åt skogen bara för att jag säger så. resten av dagen rulla på.

gött väder är det också, att det är! när jag kom hem satte jag mig och kollade lite på musiken. och just nu håller jag på att måla naglarna, hihi. inte så noga men lite färg ska dom allt ha, elr jag gör fransk manikyr. vid halv sju kommer jonna och victoria hit, vi ska ut och gå en sväng, skönt. sen blir det nog att bara ta det lugnt.
imorgon är det spanska NP och jag är inte direkt så pepp på det. men men.
nu ska jag ta och måla klart mina naglar innan dom kommer, pusshej

jag är klar med svenskan :o

asså är jag inte duktig, jag är klar med svenskan! :o gud så skönt!

hemkunskapen idag gick det väldigt bra på, haha. jag och ronja skulle laga raggmunk och det blev jättebra, dom blev as fina och så men ronja bara skrattade åt dom, förstår inte vad det va som va fel på dom asså? :o HAHA! i spanskan har vi börjat med muntligt NP nu med, jag har dock inte gjort det än. men det blir väl min tur ngn gång med så.
och jag är arg, vi har sovmorgon imorgon egentligen men bara för att vi har NP i matte så börjar vi 8.20, alltså så missar vi våran sovmorgon. fy!

har ni tänkt på en sak? jag pratar rätt mkt om skolan i min blogg, typ om läxor och skit. men det kan bero på att plugga är det enda jag gör efter skolan typ, förutom att träna men det är bara två gånger i veckan. just nu har vi för mkt i skolan tkr jag.
jag har typ inte gjort iordning mig på evigheter känns det som, asså till skolan går jag typ bara upp och äter frukost och så, förut har jag fixat mig men det orkar jag inte längre, rätt skönt faktiskt.

nu ska jag faktiskt ta och kolla på musiken lite innan jag kollar på tv, har inte börjat kolla på musiken än, feels goood, naat! men det får gå som det går. puss och godnatt :)

nytt mobilnr

jag har nu fått nytt mobilnr: 073-21883727
"gratis" sms med så bomba mig med sms! :D

jag är duktig asså

veeet niiii? jag är klar med bokreccensionen :D WIIIIEE! så jävla skönt. skrev klart den nyss. nu har jag "bara" berättelsen kvar elr vad man säger att det är. josefine har faktiskt ringt mig, hon är också duktig. duktigare än mig faktiskt. hon har gjort klart allt i svenskan, pluggis som hon är. haha, nejdå. bara för att hon är så duktig så får hon va med på bild på min blogg. vilken ära asså, HAHA!

söt är hon.

men nu har jag inte tid att skriva mer, jonna kommer till mig snart och vi ska ut och gå. ni vet, jag har ju pluggat så duktigt så jag har tid med sånt. (nej, egentligen är det ju inte så men det kan man ju låtsas som, elr?) haha, jag har kul, att jag har. men nu måååste jag dra. ajöökens för idag :)


inte riktigt min grejj liksom

matte är inte riktigt min grejj om man säger så. gjorde provomgång på NP i matte härromdagen som vi fick rätta idag. åååhh herre gud säger jag bara, så himla dåligt det gick för mig! asså det är fan skandal. skäms på mig barra. på torsdag gäller det, då är det inte längre provomgång, då är det på riktigt, och just nu känns inte det så bra med tanke på hur det gick på provomgången, haha!

en till sak om skolan, svenskan ska va inne på fredag, shiet. jag kommer aldrig hinna tills dess. har glömt bort allt om min deckare som jag läste, och jag ska skriva en bokreccension om den vilket inte alls går bra. + att min egen deckare, som jag ska skriva själv, ska va inne på fredag. har faktiskt börjat *stolt*, men just nu sitter jag fast, och vet ni? en del i min klass har skrivit 14 dataskriva A4 :o det är ju inte mänskligt! jag har skrivit 2 handskriva och tkr det är mkt :o men det är bara att kämpa på, typ.

Josefine, ring mig när du ser det här så äru gullig. need tooooo ask you some things but you don´t answer when I call. hihi, duktig jag är på engelska va? INTE! men kul är det och det är ju huvudsaken elr hur? :)

nej, nuve måste jag faktiskt försöka plugga, elr så ser jag på tv, jag gör nog det jag känner för. och ni får gissa vad det blir, kul va? :D lite frågetävling typ, buvsigt va? i know, i´m busig av mig (;
// hannalinneaandersson.blogg.se


skriver medan det är reklam

haha, jag fick göra so-provet idag ;o fattar ni? shiiiieet, asså jag hade inte ens läst igenom det men nu är det varefall gjort. rätt skönt faktiskt även fast det inte gick bra. slutade lejte  täjdigare från sista lektionen idag och tåg tåget in till mjölby. åkte och tog andra gardasil sprutan, ajaj ;) hihi. hämtade även mi ID-kort som jag tog för ett bra tag sen men som jag inte har haft tid att hämta.

och nu sitter jag och funderar på om jag ska träna ikväll elr inte. har ont i foten pga min klantighet, HAHA! kan bara skratta åt det nu asså + att jag inte har någon lust och att jag borde skriva lite på min svenska (vilket jag förmodligen inte kmr göra trots att jag stannar hemma isf).
men nu har gilmore gilrs börjat igen så ska kolla på det!
PUSS


home

nu är jag hemma. trevligt har det vart :)
och duktig som jag är så har jag fört över bilderna sen sist. och nu har lille bebis fått ett namn, Vilmer, observera att han stavas med enkel V, hihi. trodde han skulle stavas med W men icke sa nicke. Vilmer med enkel V ska´re va.
här kommer lite bilder på Vilmer:



nu får det räcka med bilder.

imorgon är det skola igen och jag sörjer redan typ. den här veckan kommer inte bli kul:
måndag: so-prov idag, på tis elr ons. ta spruta med. kanske träning också.
tisdag: so-prov?
onsdag: so-prov? träning
torsdag: nationellt prov i matte, engelska-läxa
fredag: svenskainlämning, musik-prov, nationellt prov i spanska
blä på skolan just nu asså.
jag tkr att man inte borde ha prov elr läxor, liksom att man får göra allt i skolan och det man inte hinner där får man göra hemma som typ läxa elr prov. skulle va mkt bättre + att man skulle va lite mer seriös på lektionerna och jobba mer då.

ikväll ska jag kolla på wipeout, kul är det! jag borde plugga på so:n eftersom jag inte vet om jag får provet imorgon, på tisdag elr onsdag men jag orkar inte :o tänk om jag får det imorgon, vad gör jag då? har inte pluggat något jue. aja, det märks då.

jag tkr jag har skrivit ett väldigt långt inlägg nu. shiet asså. nu borde jag sluta innan mina fingrar dör av skrivkramp typ.
BTW, gustavs citat: han ramlade inte, han bara slog ihäl sig! haha, söt han är. vi pratade om en som han kände som hade hoppat studsmatta och brutit armen och massa. 

ha en fortsatt bra dag, heeejdå :)

motala, here i come ;)

brillorna är nu inköpta :) kolla på brillorna och inte mig på bilden. i sommar josefine, fan va vi ska glasssaaa! ;)
yeah ;)
nu ska jag snart åka och kolla på p93 match, sen far jag till motala till mina kusiner, så jag får träffa lille plutten igen, wilmer tror jag namnet blir, och emilia och gustav. sover där, vet inte när jag kommer hem på söndag men det märks.
ha en bra lördag och sändag allihoppa för det ska jag! :)
pussss

fredag

idag är det fredag förstår ni och det gillar hanna för då är det helg som väntar.
idag fick jag veta hur det gick i spanska NP i hörförståelsen som vi gjorde i onsdags, jag fick iaf vg så jag är nöjd. sen rulla dagen på. efter skolan åkte josefine och jag och solade, sen när jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här.
ikväll ska jag va med Linus, David och förhoppningsvis Josefine :)

och förövrigt så är josefine i stan nu och om det finns ska hon köpa ett par solglasögon till mig, yeah! rosa och fina, haha ;) mina som jag köpte i thailand gick sönder för någon vecka sen..men nu känner jag inte för att skriva mer, och dessutom har jag inget mer att skriva om?
// hannalinneaandersson.blogg.se

håltimme

nu har vi håltimme så jag tog moppen och åkte hem, tog den till skolan idag eftersom vi hade sovmorgon. börjar om 1h och 10 min. den här dagen brukar gå väldigt snabbt, förutom kören sista timmen som suger kuk, ursäkta men den gör verkligen det! fysik har vi först, och den är inte så värst seriös, mest prat och så.
men nu ta jag va duktig flicka och ta hand om lite kläder som ligger utanför rummet as usual sen drar jag tillbaka till skolan när jag har tröttnat på att va hemma, typ. haha. see you, puss.

jag är dödligt rädd för grodor

jag sitter just nu och pratar i telefon med jonna och hon är pepp på träning men det är inte jag för att jag har ju inte träningsvärk. samtidigt som jag pratar med jonna så kollar jag på america´s funniest home videos.

spanska nationella hade vi idag med och det gick inte bra. fick reda på att jag har kommit in på mitt gymnasieval, preliminärt. jag gjorde faktiskt klart hemkunskapen igår så jag lämnde in den idag, duktig som är jag, haha. men nu har jag inget mer att skriva om, ikväll blir det fotbollsträning som ni förmodligen vet. tjaarååh

tillbaka till skolan

ja ni, idag började skolan igen efter att ha haft påsklov. och vi kör på med läxor och prov med en gång. blä på´t! so-provet är iaf flyttat till nästa vecka. nationellt prov i spanska imorgon, hörförståelse, och kommer det gå bra för hanna? svar: nej! men det är väl bara att göra sitt bästa. engelska-läxa har vi med tills tosdag, asså jag tycker att vi någon gång kan skippa alla dessa jävla engelska-läxor som vi hela tiden har. och en sak som jag tycker är fuskig, 9c har typ aldrig läxor och skit, och så slipper dom typ jämt bild-lektionerna, varför kan inte alla ha lika mycket läxor och sånt?

hade fys på idrotten idag, och jag har absolut inte träningsvärk sen matchen igår, nej nej! usch, jag bara känner vilken dålig kondition jag har :o fy skäms på mig barra. iaf efter skolan satte jag mig och pluggade den förbannade hemkunskapen (som jag fortfarande inte är klar med) sen vid 7 kom jonna hit så vi gick veta rundan och pratade :) trevligt! men nu ska jag snart kolla på ANDRA AVENYN men innan det ska jag kolla lite till på hemkunskapen.
hejdå för idag :)

gött mos

då var första träningsmatchen avklarad. mot mai:s 94:or tror jag. vann med 3-2. gött! bra spelat allihoppa :)
asså domaren, man ska inte klaga men shiet, han va fan både blind och döv.
nu väntar tv:n på mig ;) tjao

I'm moving on and I'm gonna get stronger now

sov länge idag, skönt vill jag lova. har varit ute i princip hela dagen tills nu. skönt. älska sol asså.

på tisdag börjar skolan igen, längtar inte!
bostaden i hemkunskapen ska va klar på onsdag, jag har inte ens börjat än.
svenskan har jag inte heller börjat med än, ska skriva en deckare, inte min starka sida kan jag ju säga, usch. och en typ bokreccension till en deckare som jag har läst ska jag skriva med, inte börjat med den heller. men jag tror att svenskan ska va klar 16.
och so-prov på tisdag tror jag, fast muntligt i en grupp på 4 st typ, och vi vet inte vilken grupp det blir så jag tänker inte plugga. har annat att plugga. 
och någon sa att vi har musik-prov på fredag? jag fick för mig att det va fredag efter det. någon som vet?

men nu ska jag inte va så negativ. ikväll är dt ju Gossip girl, Wipeout och Parlamentet :)
ha en bra dag, pusss

påskafton

har sovit fem och en halv timme i natt, så om jag är tjurig så kan dt bero på dt (a) vid tolv så åkte jag till mormor och morfar i fornåsa  med släkten idag och fick äntligen träffa lilla plutten :) så liten han va ;o liten trodde jag ju att han skulle va men inte så liten, hihi. så pluttig och söt asså. sov i min famn gjorde han med. och hans miner, gud så söta! jag vill också ha en bebis (a) längtar tills jag får träffa lilla plutten nästa gång igen. bilder på honom tog jag med med hanna är för slå för att lägga upp dom nu, tar dt någon annan dag.
nej, slutpratat om dt nu.

kom hem strax efter 6. ikväll blir dt till ronjas stuga vid ån med några girls, me like! skulle först till lagunen egentligen men ändrade planer vad dt här. men dt gör ju inget, trevligt ska dt bli iaf. får ta lagunen någon annan gång? :)

och ni, vet ni en sak? jag verkligen älskar vädret just nu, bara kunna sitta ute och sola, gud så skönt! dock har jag inte gjort dt idag trotts att dt har varit fint väder, har ju haft emilia, gustav och lillplutten att ta hand om, och dt är ju inte helt fel dt heller. men nu måste jag fixa lite innan jag ska åka, ska va hos ronja vid typ halv åtta - åtta. så jag får säga ajjökens för idag, pusshej!

onödigt inlägg

köpte några små klädesplagg till lill-kusinen idag. en t-shirt, en body och ett par mjukisbyxor, elr vad säger man? aa, som ni ser på bilden här nedanför. imorgon ska vi äntligen få träffa honom :) längtar, hålla en liten bebis, dt är så mysigt (a)
 

nu ska jag snart åka, ska skjutsa syster på moppen till sya, haha. sen åker jag till victoria med några tjejer, ska grilla och mysa antar jag :) ska hämta syster sen med, jag får va chaffis ikväll, typ ;) men dt ska nog gå, hoho. men nu måste jag fixa dt sista innan jag åker, vi hörs, ha en bra kväll. puss på er!
 


nu är jag hemma igen.

nu är jag hemma igen, kom hem vid halv ett i natt och då hade jag ingen lust att sätta mig här utan gick direkt och la mig. har iaf haft dt kanoners :) vissa dagar var tom solen framme och dt gillar jag. mycket snö var dt också, 1 meter ungefär, dt gillar jag också. alla dagar har sett i princip lika dana ut men här kommer en sammanfattning av dagarna:

Torsdag: kom till farmor och kurt vid 4. packade upp, hälsade på hundarna och tog dt lungt resten av dagen.

Fredag: vaknade vid 06.40 och kunde inte somna om, tog med mig mamma och gick en sväng med micko. åt frukost och vid 9 åkte vi till Mellantjärn. pimplade och grejja. kom hem vid 4, gick 5 km rundan med zita och micko och sen cyklade jag 1 mil på träningscykeln. (duschade och grejja gjorde jag också, men orkar inte ta allt i detalj)

Lördag: vid 10 åkte vi till Umtjärn, Micko följde med. kom hem vid 5, gick 5 km rundan med Zita, fick gå mer än halva spåret själva eftersom vi släpper lös Zita och den här gången hittade hon en fågel och stack tydligen hem med den så när vi kom hem stod hon i sin bur, haha. sen cyklade jag iaf 1 mil.

Söndag: åkte till Umtjärn vid 10 idag med och kom hem vid samma tid som igår. gick 5 km rundan med Zita och Micko. Cyklade 1 mil.

Måndag: åkte till Mellantjärn vid 10 och kom hem vid 4, Micko var med. 5 km rundan, cykla 1 mil.
sen hade jag pratat med mattias och han undra om vi inte skulle träffas och dt tackar man ju inte nej till :) han sa att han skulle ringa när han hade duschat så jag gick runt i pyjamas och väntade på att han skulle ringa, men tror ni att han ringde? nej, han kom med skotern ;o så jag fick slänga på mig kläder fort som tusan, haha. vi pratade och kollade på tv. älskar dialekten dom har där uppe asså. kul hade vi iaf :) när han hade åkt hem gick jag och la mig direkt typ.

Tisdag: åkte till Umtjärn idag vid 10 och kom hem vid 5, Micko var med idag också. gick 5 km rundan med mamma. cyklade 1 mil.

Onsdag: åkte till Umtjärn vid 10 idag med och åkte hem vid halv 5, det är 1,5 mil dit så dt tar ungefär 45-50 min dit med skoter. mamma, jag, emelie, farmor och Micko satt i stugan typ hela dagen för dt var så kallt ute men Kurt och pappa fiskade. gick 5 km rundan, Zita stack igen men kom hem några minuter efter att vi kom hem.

Torsdag: packade och fixade lite sen åkte mamma, pappa, jag och emelie ut med skotrarna och kollade lite. vid halv 5 åkte vi mot luleå och vid halv åtta gick flyget. dom som satt bakom oss pratade engelska typ hela tiden, fast dom var svenska, elr dt blev mer svengelska, rätt roande faktiskt, haha. - I think Arlanda is the biggest ställe. - Did you take our flygtandborste? haha! kom hem vid halv ett iaf och då blev dt bums i säng.

här kommer lite bilder, enjoy:
hon har svårt att va normal ;)på promenadpå promenadpå mellantjärnpå mellantjärnnär man är rastlös så kan man bygga en sånhär, elr iaf hanna ;)på fisklösträsk emelie muppar sigpå promenadkurt och farmor i kälken längst fram och pappa och emelie närmastdet var förmodligen sista gången vi såg zita, 12 år är hon. min lilla bumsilumsa. <3den här satt inne i verkstaden där vi hämtade en isborr, haha :)

nu måste jag packa upp lite, fast först ska jag nog följa med mamma till mobilia och handla. bye

överbelastad

jag saknar din energi. KOM HEM !

nu är victoria igång igen.

vi har haft toppen väder hemma i mantorp. idag är det halvdåligt men igår och i förgår var det som sommar. man kunde ligga ute i bikini och sola. och vem gjorde det? hannas vän victoria. stek som fjäen (H) hoppas hanna också har det bra fast det är nog mycket kallare där. lite avundsjuk är jag men det är nog hon med. kan jag lova att hon är. att hon är.
och jag saknar hanna väldigt mycket. jag saknar lite gnutta energi i min tillvaro, och det fyller hanna ut perfekt. men när hon kommer hem ska jag kidnappa henne och sen hoppas jag att det blir en favorit i repris chill kväll hemma hos linus och david. men hanna, jag älskar dig det vet du


/ victoria

uppdatering från en vän

hanna tyckte att jag skulle uppdatera henns blogg lite nu när hon är borta. så det får jag göra. och hon ska veta att jag tar det här på fullaste allvar för klockan är 01.14 om jag kom precis hem ifrån stockholm. det har varit underbart och bäst var brolle helt klart. där missa du något hanna. men jag har bestämmt att alla vi ska på hans konsert i sommar eller höst. så du får igen det då.
nu ska jag sova, jag saknar dig hanna !

/ victoria

victoria är duktig

hannas blogg var ful innan, bara ett vanligt tema.
så jag fixade iordning den lite snabbt nu så den ser vettig ut,
hon får gärna komma med förslag när hon är hemma,
jag kommer i alla fall sakna henne så in i helvete.
och hon ska veta att jag älskar henne grym mycket vad
som än händer.

/ en vän vid namn victoria.

ny blogg

nu är dt så att jag har skaffat en ny blogg, elr victoria fixade en åt mig igen (a) tack bby. var trött på blogspot.com så jag bytte till blogg.se. orkar inte fixa designen nu, får bli en annan dag.
imorgon bär dt av till farmor och kurt iaf och kommer hem på torsdag-natt om en vecka, så dt blig nog inget inlägg under den tiden jag är borta. har annat för mig som t ex åka skoter och bara ha dt skönt i snön :) kommer sakna er där hemma, ni vet vilka ni är.
men nu måste jag börja packa och senare kommer felicia och hämtar mig och vi åker till fotbollsträningen. it sounds nice, i think.
puss på er
/hanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0