två veckor, sju månader, jag längtar

idag har jag träffat min saknade jonna! hon kom till mig strax efter tolv sen satt vi och snacka och så. hon hade även med sig en rosa adidas tröja till mig, sån där tjock ni vet, som jag har i svart. hade beställt en av henne, haha (a) tack jonna! :) ni kan få se bild sen.
hon åkte hem en snabbis sen kom hon tillbaka och då hade victoria kommit till mig också. vi snackade lite sen gick vi ut och rastade mig i min rullstol lite, haha. sen in och snacka lite igen och sen åkte dom. för dom tränar ju nu...så jag har kollat på handboll på tv, sverige-danmark ju.

härom natten drömde jag att jag hade tagit bort gipset, så när jag vaknade va jag tvungen att känna om det var borta men det va det inte :( mitt kära gips satt fortfarande kvar...jag börjar tröttna på det. men om två veckor åker det och jag längtar! att jag gör! gud vad skönt det ska bli.
och inte nog med att jag vill att det ska bort, jag vill träna! jaa, ni läste rätt, jag vill träna! det är inte ofta jag vill träna men jag saknar det faktiskt och jag känner att min kondition kommer va sämst, och jag menar verkligen sämst, sämre än vad den va innan. för det kommer ta ungefär 7 månader för mig att bli frisk, kommer aldrig bli helst frisk men så gott som.

bjussar på en bild


men nu börjar "mammas pojkar" och det är ett måste att se.

/hannalinneaandersson.blogg.se

mina bästa är äntligen hemma!

igår kom victoria hem som jag skrev, hon kom till mig, men det blev ingen promenad. blev att ligga och snacka och lite ist :) hon hade med sig två presenter med, en armband och popcorn i olika färger, haha! :D tack så mycket!

och nu är jonna hemma också! kan ju inte bli bättre :)
så nu är mina bästa äntligen hemma, har saknat dom där sms:en som vi skickar 24/7 typ, som liksom alltid är sociala när ingen annan är det. nu behöver jag inte känna mig så ensam, haha ;)

har precis badat iaf, nu får vi se hur det blir idag.

/hannalinneaandersson.blogg.se

she´s coming home! :'D

idag har jag varit i stan med syster och simon. så kom hem nyss, åkte vid typ tolv. och jag hade min cp-sko på mig, haha! den är verkligen skitful...men om jag har den så kan jag gå mer på foten och blir därför inte så jobbigt att hoppa ;) gipset har faktiskt gått sönder vid hälen, typ ett hål. men what ever ;)
lockade håret lite snabbt innan vi åkte, inte alls noga! så ni kan få se någon/några bilder på det innan jag ska kolla på tv.

haha, glad som alltid (y)


såå blev det


ajja


blev inte så bra men skulle ju trots allt bara gå på stan.

och vet ni vad jag kom på nu? joo, victoria kommer hem idag! wiiihooooo :'D  jag är så jävla glad! har saknat henne så fruktansvärt mkt. ska nog ut och gå när hon kommer hem tror jag.

/hannalinneaandersson.blogg.se


jag är bäst!

hemma från bowligen nu, elr käka på donken efter med mamma och syster, ibland får man va tjock! :) iaf så va jag bäst på bowligen, inte. haha! men jag är ju faktiskt lite handikappad, tänk på det. felicia och jag tog en bana och syster och mamma en. så körde vi en serie, den serien fick jag 51 "poäng". haha, jag vet! men jag stod ju faktiskt bara still och kasta klotet och då är det ju inte så lätt (a) sen körde vi en serie till men då va vi fyra på samma bana. då fick jag typ 56 "poäng" tror jag. lite bättre (Y) jag tycker iaf jag va duktig.

nu ska jag ut och gå med mamma, elr ut och rulla kanske jag ska säga.
pussss


flizan och jag

sitter här med fliiiizan nu. hon har ju sovit här inatt, mys!
vi tar bussen in till mjölby vid klockan ett. ska förhoppningsvis bowla om det inte är så mycket folk. med syster och mamma också isf. nu vet jag inte vad vi ska göra. vänta på att vi ska åka antar jag, haha.

nu har fliizan och jag haft lite roligt med webcamen, haha! och vi är så snälla idag så vi bjussar på några bilder.

<3


någon som vill ha oss i present? ;)


hihi


syster kom in i bilden också :)


söta tjejer ;D


haha!


HAHA!


HAHAHAH!


jag är verkligen generös idag!

nu ska vi dra, puss

haha

felicia skrattar ihäj sig åt den här "låten", haha!




roligt klipp, haha.


kort

är snart klar, har sminkat mig lite och satt upp håret. ska dock inte ha flätan, utan bara en toffs. ska bara ta på mig kläder och sen fixa det sista sen är jag klar. ska ju snart sitta i seket...usch! jag vill inte.

jag just nu
'

puss

trodde inte man kunde sakna någon så mycket som jag saknar er

åhhh, jag saknar mina älsklingar för mkt! jag klarar mig inte utan er. ni är bäääst! utan er är jag verkligen ingenting, ni är liksom allt för mig. ni får mig alltid på bra humör. ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig, det går inte att beskriva. hoppas ni har det bra, jag längtar grymt mkt tills ni kommer hem. vill att ni ska komma hem nu...

jag älskar er jonna och victoria! <3

btw, victoria ska ringa mig idag tror jag :'D

internet är cp och dom bästa är borta

vårt internet har inte funkat och inte datorn heller. vet inte vad det va/är för fel på det. för ibland funkar det och ibland inte, irriterande! men för tillfället funkar det (Y)

har varit i motala idag med familjen och simon. gått på stan, köpte en t-shirt tillsammans med syrran. det enda jag köpte faktiskt, hade bestämt innan att jag inte skulle köpa ngt, konstig som jag är. och jag tycker faktiskt att jag lyckades. sen åkte vi till micka, anders och lille mian. söt är han! liiiten är han också för den delen. han är lite mer än två månader men väger inte så mycket mer än 4000 gram. liten skit asså ;) men han börjar lägga på sig lite nu, haha. fikade och spelade wii där iaf. sen åkte vi till annelie, peter, emilia, gustav och vilmer och hälsade på dom en snabbis barra. vilmer börjar bli stor nu, hihi. såå mysig är han. hans lår, jag älskar dom! jag älskar hela han!
världens bästa kusiner har jag! :)<3

imorgon ska jag iaf sitta i seket igen. ser inte fram emot det...

btw, jonna åkte till turkiet i torsdags och kommer hem på torsdag, victoria åkte till spanien idag och kommer hem på onsdag. jag saknar dom, att jag gör! längtar tills dom kommer hem! har ingen att sms:a med, buhu ;) men iaf, jag älskar er! <3

jag <3 jonna


jag <3 victoria


men nu ska jag äta, revbenspjäll och pommes för att vara lite mer exakt.

pussss


vård och omsorgslektion nu

sitter i datasalen med felicia och alexandra just nu. josefine är också i vår grupp men hon är inte här idag. ha det bra idag josefine, jag älskar dig!

morgan har vi idag, haha, konstig är han allt. lite rolig också faktiskt. vi jobbar med ngt grupparbete nu, skulle ta reda på lite fakta på internet. man fick välja ett handikapp man skulle ta reda på fakta om och vi valde Afasi. intressant faktiskt. vi ska redovisa det på onsdag efter lovet, wish us luck! vi har inte börjat skriva än och det här är sista lektionen, haha. duktigt (Y) har skrivit två meningar nu faktiskt. felicia är bra på att stava asså, inte! :)

men nu ska jag hjälpa till,

/hannalinneandersson.blogg.se

We´re groing apart

sitter och myser i soffan med mig själv typ, haha. har ingen läxa eller prov eller något tills imorgon, yeeey! i´m happy! och bara en dag kvar i skolan sen är det lov, höstlov? aja, lov är det iaf och det ska bli hur skönt som helst! tummen upp på den barra. vet faktiskt inte vad jag ska hitta på då, ta det lugnt och så antar jag. träffa "gamla gänget" hoppas jag, det va grymt länge sen nu. snackar med linus och vi kommer inte ens ihåg när vi sågs sist :o skandal ju, haha! hoppas iaf att få träffa dom under lovet nu :) och om någon vill träffas eller så, så hör av er! 

va ute och gick med victoria igår, eller ska jag säga rulla? joo, ni förstår, jag hoppar ju inte runt på kryckorna i samhället, det skulle bli för jobbigt. så hon drog runt mig i min kära rullstol. och vet ni vad? det blir en favorit i repris idag kan man säga ;) vi ska nämligen göra samma sak idag. hon kommer hit sen tror jag och då tar vi en liten runda. "ut och rasta hunda" som hon/vi säger, haha!



j a g  t r o d d e  j a g  v i s s t e  v a d  j a g  v i l l e ,  n u  v e t  j a g  i n t e  l ä n g r e.

/hannalinneaandersson.blogg.se


du va inte den jag hoppades du skulle va

nu är jag igång igen men jag tänker inte skriva alls mycket.

skolan va väl som vanligt idag.
metodrummet matade vi varandra idag. jag och josefine matade varandra. haha, kul va det!
fick mata med ögonbindel med, haha!

josefine blindstyre :)


<--- är gjord av mig (det står: josefine som bebis)
---> är gjord av josefine (det står: hanna som päron)
jag vet, vi ha kul på lektionerna.


jag just nu, sämst kvalité, jo jag vet.
orkade inte fixa håret imorse så blev som igår.




puss på skinkan!

it´s not ganna end good

nu ska jag ta och lägga upp ett inlägg igen, haha!
jag funderar återigen på att sluta asså, jag hinner inte med och känner att jag inte har ngt att skriva om som vanligt. elr så bloggar jag när jag känner fört och därför inte så ofta kanske. fårse, jag är ju inte direkt så bra på att fatta beslut..

vaccinera mig mot svininfluensan i fredags, jag och syrran, vi tillhör nämligen riskgruppen. fy fasiket va dåligt jag mådde natten till lördag och sen hela dagen på lördag fram till kvällen. sov inget på natte, mådde illa, hade feber, ont i huvet och det gjorde ont i hela kroppen så fort jag rörde mig. men det va pga av sprutan, kul! knarkade panodil (y) iaf så mådde jag bättre på kvällen och nu mår jag bra igen.
idag blev det mormor och morfar med släkten, morfar fyllde/fyller faktiskt 71 idag, grattis morfar! :)<3
sen skulle emelie och jag sitta i seket på f 94/95 match.

mian :)


skulle prova locka håret idag men det blev väl sådär :P


nu är jag iaf hemma och kollar på tv, och jag ska fortsätta kolla nu, puuss!


näringslära

sitter i datasalen nu och har näringslära. Har bakat muffins, chokladmuffins. men efter der gick vi upp till datasalen för att göra ett grupparbete. ska planera en måltid till nästa gång som vi sedan ska tilllaga och skit. spagetti och köttfärssås blev det med lite småsaker till.

börjar bli grymt trött på det nu, orkar inte jobba mer..ansträngande för hjärnan, haha. men jag är nog inte ensam om att va trött. och jag är verkligen död på morgonen när väckarklockan ringer! och jag har gått och lagt mig as tidigt varje kväll nu i ett tag men inte fan hjälper det!? :o jag är fortfarande lika trött på morgonen, illa. men sånt är livet.

nu har vi bara en kvart kvar av lektionen, skulle behöva hjälp med inlämningsuppgiften som vi ska lämna till henne, egentligen idag men går nog imorgon med. men hon kommer aldrig till mig :@ har väntat hela lektionen/dagen (har haft näringslära sen 08.10 ju) på att hon ska komma, men det gör hon inte. så börjar bli lite smått arg...

iaf så ska jag fixa lite annat nu innan vi ska sluta.

/hannalinneaandersson.blogg.se

bilder

nu hade jag tänk att slänga in bilderna från metodrummet i måndags. enjoy, haha!

josefine tvättar på, HAHA!


tvätta rumpa ;)


toorka måste man också ;)


sen va det dags att hämta nästa patient,
felicia och josefine bär.



haha! :)


tror det är felicia som petar och har sig, mohah! :)


nu ska jag plugga lite till sen ska jag nog bada!

/hannalinneaandersson.blogg.se

den stora dagen

idag va den dagen då det va tänkt att jag skulle ta bort mitt gips.
mamma och jag åkte in, väntade på att få komma in.
de tar bort gipset + stygnena (ca 10 st)
skulle fått ngn gipsskena
tar fram ngn skitstor typ stövel, större än en pjäxa.
va tänkt att jag skulle ha den, men nej.
fanns en annan grej också, inte den heller.
så det bestämdes att jag skulle få gips, ett lite mjukare.
de gipsade och vi väntade på att det skulle torka (vitt gips)
när det väl hade torkat skulle jag pröva att gå på det för att se hur det blev.
då märker dom att mitt knä går väldigt mkt inåt när jag går.
massor olika människor kommer och kollar på det.
de va tvugna att ta bort gipset igen och gipsa om pga knät.
konstaterade att jag hade överrörliga höftleder och hade knäna inåtvinklade (ko-bent).
de fick gipsa så att knät va rakt fram men att foten pekar utåt.
med LILA gips, för det vita va typ pissgult, as fult! men vetifan om de lila va snyggare asså.

det här gipset i 4 veckor nu, yeah...


det här gipset är iaf smidigare, men STENHÅRT.

nu måste jag göra lite näringslära.

haha!

jag orkar inte skriva mkt idag, jag har faktiskt inte hunnit det än och jag ska göra annat nu med så.
mattenprovet säger jag bara, hej ig! hälsoprovet hoppas jag iaf på godkänt på.
metodrummet idag, HAHA! fick tvätta nedre toalett idag. bilder kommer när jag orkar.
när jag kom hem så har jag bara pluggat, elr iaf försökt. hela näringslärauppgiften ska va klar på torsdag och jag har inte ens gjort alla kriterier för godkänt, kanon hanna! (Y) orkar inte med näringsläran asså. blääääää på´t!
jag orkar inte "plugga" mer nu.
ingen är social på mobilen.
jag har ont i huvet.
jag klagar 24/7.
hejdå.

i like it, like it

bra på att uppdatera är jag, att jag är, haha.
men jag hinner faktiskt inte.

va iaf i stan igår med mamma, syster emelie och simon. jag hade ont i händerna efter att ha gått typ 5 timmar på stan, att jag hade! har fortfarande ont, haha...är skit öm, ajaj :( men nu ska jag inte klaga. köpte iaf en vit vinterjacka och en illrosa mössa. elr jag fick jackan av mamma, TACK MAMMA! :) direkt efter stan skjutsade hon mig till klämman och jag kollade på innebandy med josefine och victoria. sen hem, äta och sen åka till josefine med några tjejer, mys! va kanske inte så social, somnade under filmen (a) men tack för kvällen tjejer! :)<3

mössan och jackan, haha (a)


jackan är verkligen jätteskön men undrar hur länge den kommer hålla sig vit (a)


nu ska jag kolla på wildfire sen ska jag plugga och sen blir det nog att kolla på b-lagsmatchen vid halv sex ikväll elr ngt.

/hannalinneaandersson.blogg.se


biffigast i stan sen?

nu är jag hemma!

taxin va rätt sen idag efter skolan. josefine åkte med mig hem i taxin så hon väntade ju med mig då va.
har idrott första lektionen på fredagar, och nu tyckte läraren att jag skulle va i "gymrummet" och träna överkroppen om det gick. och det gör det ju så jag ska va där inne så länge jag inte kan va med på idrotten pga benet vilket jag tycker är rätt kul ändå, men inte så kul att va där inne själv. iaf så fick jag kolla ut lite övningar jag kunde göra och så. men vet ni? på tisdag ska klassen simma i simhallen dårå, och jag kan ju inte det. så jag skulle va i idrottssalen själv och träna :o kul att va där själv, nej, inte direkt...får fan panik av att bara tänka på det. tycker inte om att va själv sådär. kommer ha värsta biffiga överkroppen efter de här veckorna sen, elr? naaaaat, haha! 
sista lektionen idag är ju dans och det har vi i elsas hus, alltså en bit att gå. och jag är ju inte bäst på att hoppa på kryckor och har inte världens starkaste armar så det va sjuuukt jobbig, haha! fick rida på felicias rygg ett tag med :$

ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, är sjukt pepp på fest men blir inte så pepp när jag kommer på att jag har gips på benet och inte kan röra mig sådär jättelätt. men ikväll blir det nog bara att va hemma och ta det lugnt, kan va skönt det med. är grymt trött på kvällarna. elr inte bara kvällarna utan hela dagarna.

men nu har jag inget mer att skriva, så vi får höras.
/hannalinneaandersson.blogg.se

ointressant men ändå

okej, det kanske inte syns så mycket på bilden men det känns kan jag lova. skinnet är "slappt", det går liksom att dra rätt mycket, och det är bara skinn. till skillnad mot det andra benet. där får jag inte tag i alls så mycket och det känns att det inte bara är skinn elr vad jag ska säga. kanske inte ser ut att va så stor skilland heller men men.



puss

i never thought

hejsan

lyssnar på den här låten just nu:
http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM

nu är jag iaf hemmafrån skolan. skönt! jag höll på att somna i taxin, pinsamt, haha. så nu ligger jag i sängen med nerdragna persienner, datorn i knät och läxböckerna bredvid mig. ska snart plugga hade jag tänkt. eftersom jag inte har ngt till imorgon och inte vill plugga i helgen så ska jag plugga lite nu till nästa vecka på måndag, elr göra lite på inlämningsuppgiften i omvårdnad.

jag har märkt en sak. gipset har blivit mycket större, precis under knät där de slutar får jag in hela fingrarna. och skinnet är sladdrigt, haha. kommer inte ha några muskler kvar alls sen, buhu. på tisdag ska jag iaf in och ta bort gipset och stygnena och sen förmodligen få gipsskena. kanske får ett annat gips men troligen inte. för det jag har nu är ngt specialgips.





/hannalinneaandersson.blogg.se



jag kan också va duktig ibland

okej, jag kanske inte är så duktigt på att blogga, men jag är duktig på annat vill jag lova!

för det första så va det första dagen i skolan utan rullstol idag, alltså en hel dag på kryckor, applåd till mig (a) inte nog med det, jag har jobbat ifatt i matten, jag har gjort engelska-läxan som jag missade och jag har lämnat in näringsläran som jag skulle lämnat in förra veckan. och idag när jag kom hem så badade jag, va själv hemma. så alltså tog jag fram allt jag behövde helt själv, wiihooo, det går frammåt (Y) och inte nog med det! jag BAR upp damsugaren för trappen och damsög mitt rum. GUD VAD JAG ÄR DUKTIG!
nu har jag bara att göra klart näringsläran till imorgon, har fyra frågor kvar, josefine har hjälp mig med dom andra, hihi. tack så mycket! nästa vecka ska jag göra hälso-provet som jag missade när jag låg på sjukhuset, efter skolan :O och på måndag har vi även matte-prov, kuul...och på onsdag nästa vecka ska vi va klara med någon uppgift i vård- och omsorg som vi fick idag och så har vi även engelska-läxa tills dess. och torsdag ska vi nog va klara med ett häfte i näringsläran. så nu framöver lär det bli en del plugg...


J a g  k a n  i n t e  f ö r s t å  n u
v a d  s o m  h ä n d e  h ä r  i n o m  m i g



/hannalinneaandersson.blogg.se


jag gav mig ut på en okänd väg

skulle varit själv hemma igårkväll, så fick rycket och mamma ringde till annelie och frågade om jag kunde komma dit och sova där. och det kunde jag. så mamma skjutsade dit mig strax efter klockan tre. jag sket i rullstolen och tog kryckorna ist, haha. kunde ju inte gå och bära runt på vilmer men han fick sitta hos mig i soffan ibland och så fick jag mata honom. sööt är han! emilia, gustav och annelie skrev på gipset med. och annelie skrev åt vilmer (jag älskar min kusin/vilmer). gick och la mig  tidigt igårkväll, ska sjukt trött :o kom hem runt klockan halv fyra idag. och då satte jag mig och gjorde matten som jag har kommit efter i sen jag va på sjukhuset elr inte i skolan. och nu är jag faktiskt ifatt igen, fast jag fattar typ inte ens hälften av det jag har gjort men men...

kommer lite bilder nu ist:

min lilla bebis


viiiilmer


:)


emilia, vilmer


naaaw


fiiint jag rita va? :)


bääst är jag ;)


emilia ritade mig, x)


(:


satte dit en blomma på tummen och lillfingret också, säämst bild.


ser pyttelite på tummen och lillfingret ser man inget på typ. men ajja


jag och josefine i fredags ;)


nu ska jag dra, PUSS




(Y)

ojoj, är man inte duktig? jag har precis lärt farmor skriva och skicka sms. så nu har jag fått tre av henne och så skickade hon ett till emelie. fast två av dom sms:n hon skickade till mig va till mitt gamla nummer för hon hade nämligen inte mitt nya, haha. men nu har hon det och jag har fått ett. är hon inte duktig? :) joo, det tycker jag.

men nu börjar idol, pussssss

studiedag

idag är det studiedag förstår ni, och det är väl skönt. men finns inte så mycket att göra. ville egentligen åka till stan men det känns inte så kul att åka runt i min rulltstol där + att jag inte har någon skjuts så.

oj! kollade på klockan nu och den är redan fem över tre! :o shiiet va fort dagen har gått. har legat framför tv:n hela dagen i princip. ovanligt, joo jag vet. haha. men jag har faktiskt gjort lite nytta, elr nytta och nytta men...jag har satt dit lösnaglar. blev inte så bra den här gången men orkade inte va noga juu. och det känns som att dom inte sitter så bra så dom åker nog av snart, haha.

så blev det iaf


/[email protected]

RSS 2.0