varamon/stan

idag blev det att åka till varamon med mamma, felicia och så hämtade vi emilia på vägen dit. åkte hem till micka och fikade och duschade lite snabbt sen åkte vi ner till stan och kollade lite där. skulle försöka hitta ett par helsvarta bikinibyxor med det va omöjligt ;o fanns inte ett enda par och sen när jag väl hade hittat ett par så fanns dom inte i min storlek. fick rycket då ett tag och det märkte felicia, haha! köpte iaf ett par shorts.

emilia, innan hon sprang ut i vattnet.


emilia springer.


byxorna/shortsen jag köpte idag. ingen bra bild men det får ni ta.


y o u  m a k e  m y  d a y

/hannalinneaandersson.blogg.se


lagunen/lkpg

skön dag idag med. gick upp rätt tidigt, åt frukost och packade lite badgrejer sen åkte mamma, jag, syster, frida och eliza till lagunen. va där till halv 3-3. väl hemma duschade vi lite snabbt sen åkte jag, mamma, pappa och syster till lkpg och gick på stan.
köpte det här:

* tre par trosor
* en bikini och sen en till bikiniöverdel
* ett par jeans



jeansen, fast på den här gången.
(har velat över dom här jeansen jättelänge verkligen och nu va dom billiga så jag köpte dom)


och:
* ett linne
* "klänning"
(elr vad jag nu ska säga, typ till stranden och så)

syster och jag delar på dom två, hihi.

imorgon åker victoria och jonna på cup, partille. dom kommer hem på söndag. usch. saknar dom redan. men vi får väl prata genom telefonen :) hoppas dom får det bra! syster ska också dit jue. så nu blir det väl lugnt hemma, haha

/hannalinneaandersson.blogg.se
 

(y)

nu är jag hemma.
tack för allt josefine! :)
har haft det riktigt bra. vi har solat, gått på stranden och kollat på folk och paddlat kajak, as mysigt. josefine och jag tog en sväng igår kväll :) snackade massa minnen och skit. orkar inte skriva mer. kommer några bilder nu:


jag medan josefine sover ;)josefine steker ;)sömntuta är hon haha (a):)skrev lite i sanden gjorde jag med.

imorgon blir det nog lagunen med mamma och syster rätt tidigt och sen åker vi till stan efter. ska försöka hitta en ny bikini. men nu ska jag ner.

d o n ´t  l e t  m e  d o w n

/hannalinneaandersson.blogg.se


varamon, fredag-söndag

åkte till lagunen med jonna idag vid halv 11. det räcker med att säga att jag skämde ut mig när jag skulle hem, sen säger jag inte mer, HAHA! kom hem vid halv 4. duschade och packade. nu sitter jag här. åker till josefines stuga vid halv 6 ungefär. 

jonna och vattnet ;)


skulle se om det  blev ngt märke efter hjärtat men jag brände stjärten ist :( haha


måste tacka gubben som kom också ;) hihi, söt va han.

vi hörs på söndag,
/hannalinneaandersson.blogg.se


ååh, vill ha

jag tycker navelpiercing är så jävla snyggt på bruna smala magar asså!
vill faktiskt ha en själv men det vill inte mamma och pappa, haha. men jag ska fan i mig tjata på dom :)
här kommer tre stycken jag skulle kunna tänka mig att ha om jag skulle ha:

tycker den här är snygg, men vill ha den i vit elr ljusrosa.


den här är enkel men snygg tycker jag.


typ lika dan som den ovanför men annan färg. den i vit asså (y)

stek med bästa idag

åkte till victoria med felicia och jonna vid halv 12. har varit där och haft trevligt hela dagen typ. men innan jag åkte till henne åkte jag till vårdcentralen. har fått utslag lite överallt på kroppen. typ halsen, armarna, magen, bena, ryggen och lite smått här och var. fick iaf kortison som jag ska äta i 6 dagar nu.

här kommer lite bilder från idag:
vi victoria, feliciafelicia, victoriajag, bjussar på den x)jag


nu kommer lite bilder från josefines stuga:

always and forever


felicia och jag.


josefine och jag.

josefine, hihifelicia, josefinehaha, jag och felicia.  ibland måste man bjuda på sig självHAHA
jag och josefine på cykelhär sov vi, myys :)

nu får det räcka.

imorgon åker jag till lagunen och steker med jonna sen på kvällen vid 7 åker jag till josefines stuga igen och stannar där till söndag kväll. så skicka gärna ngt sms då och då vettja :)

/hannalinneaandersson.blogg.se


döö trött

usch, jag är verkligen hur trött som helst! ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag slipper va såhär trött hela tiden.
idag åkte leo och jag till nisse iaf. badade och spelade fotboll och sånt förstår ni. kom hem strax innan klockan 5. gick in och åt lite sen ut igen och satte mig i en stol och somnade. gud så skönt! men ännu tröttare va jag när jag vaknade sen. jonna kom iaf till mig och vi åkte till mobilia och jag köpte en insmörjningskräm, luktar kokos :) sen hem igen och nu satte jag mig här.
jag orkar faktiskt inte försöka dra över dom där bilderna idag som är från josefines stuga. jag är för trött för att orka det (a)

/hannalinneaandersson.blogg.se

lova inte saker som du sen inte håller.

älskar vädret!

så jävla underbart väder det har varit asså! och ännu bättre blev det när igårkväll + idag spenderades i varamon på stranden. steeeek :) cyklade till maxi igår och idag. sen har vi typ bara legat på stranden och glassat, elr gått längs stranden och kollat på folk. mycket trevligt har det varit. tack så mycket felicia och josefine, mest till josefine eftersom vi fick va i hennes stuga :)

skulle dra över lite bilder men det är cp igen. det är något fel på det där och jag får fasiket damp på´t. åhh :@ men jag får prova imorgon om det går och om jag har tid. ska till nisse och bada med leo. ska ju bli fint väder imorgon med ju :')

jag innan jag åkte till josefines stuga igår.


/hannalinneaandersson.blogg.se

äntligen sommarlov

jag tycker att det inte har varit ngt riktigt sommarlov än. det har varit dåligt väder i princip hela tiden? men idag är det fint och det gillar jag. men jag sitter inne iaf? ;o usch på mig! borde gå ut och sola och försöka få lite färg men jag kanske ska till stan snart med nisse och leo. men det är inget bestämt än. ingen lång stund på stan ist, för vid klockan 5 så åker
jag, felicia och josefine till josefine stuga i varamon och sover där och är där till imorgon kväll tror jag. trevligt ska det bli.

HAHA! jag och josefine i hennes stuga förra sommaren. hade precis bakat ;)


jag och felicia i vintras :) lika dana mössor som vi hittade hos mig.


nu måste jag dra, tror vi åker till stan.

/hannalinneaandersson.blogg.se


rubrik va

förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt inte haft tid. det blev bad hos jonte igår. trevligt måste jag säga. tack så mycket för kvällen! :) åkte hem vid halv 3-3 och gick och la mig vid halv 4. vaknade vid halv elva, usch så sent (a) gick ner och åt frukost och vid frukosten säger mamma och pappa att vi ska till motala och hjälpa till att måla huset. så direkt efter frukosten åkte vi dit. kom hem strax efter klockan 4 och då var det bara att packa väskan och sen åka ner till klämman för att spela match mot derby. förlorade med 1-2. inte så bra men tycker faktiskt inte att domaren heller va så bra men men. nu har jag precis ätit. ikväll kommer nisse och leo hit tror jag :) kolla på film och bara ta det lugnt tror jag.

/ hannalinneaandersson.blogg.se

hem ljuva hem

nu är jag hemma. julia följde med också :)
jag säger bara såhär victoria: LÄR DIG CYKLA! ;o
helt seriöst, hon har fan inte lärt sig de än asså. hon körde in i mig så mitt styre fastnade i vickans bakhjul. haha. trilla av cykeln gjorde jag med, och allt pga victoria ;)

här kommer lite bilder:

jag i väntan på att vickan och julia skulle komma

craschen, haha! min cykel som ligger ner. "plasten" på cykeln gick sönder och det va julias mammas cykel.


vickan och julia på vägen dit


tänkte ta drive in men ångrade oss ;)


nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra. ska till vickan sen kanske vi bada hos jonte med några ikväll :) inte säkert men jag skriver imorgon.

/ hannalinneaandersson.blogg.se

cykeltur

ja, det va ju ett tag sen vi hade en cykeltur ni vet? nu är det dags igen. victoria och jag ska cykla till mcd typ snart. hurtbullar som vi är ;) finns på mobilen.

minnen

har precis kollat på gamla bilder sen valdemarsvik-cupen, "nisse-cupen". två elr tre sommrar åkte vi dit. gud så små vi va. men vi hade så grymt jävla kul! saknar det verkligen. hoppas vi åker på cup i sommar med fotbollslaget.

och just nu vill jag inte va hemma? jag vill åka någonstans. men jag vet inte vart. vill bara åka bort och va borta ett tag. skulle va så skönt. bara komma ifrån allting ett tag. helt ärligt så vet jag inte varför, haha.

det är ett svårt val, jag vill inte såra någon.

tack för igår allihoppa!

jag hade det trevligt igår iaf. åt lite sent men när vi väl hade gjort det drog vi till jessica där lite folk va och vi va där ett tag och sen gick vi en sväng ute och sen tillbaka dit då det var lite mer folk där. sen drog vi hem till linus. gick och la mig vid 3. hoppas att ni hade en bra midsommar med! :)  idag vet jag inte vad jag ska göra än, men det märks.

jag, igår när jag hade kommit hem.

ett snabbt litet inlägg

kom hem precis. linus kom hit när vi hade ätit precis med. vi har iaf varit och spelat boule. rätt kul ändå. nu ska dom väl snart börja grilla och sen åker jag, linus och david in till mantorp. vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra, vi pratar väl om det när vi äter antar jag. men ni får reda på mer imorgon kanske.

david och linus,


här spelas det boule


och här med


jag diggar bilden,
det ser ut som att linus kastar ringen runt halsen på gunlögg typ :)



/hannalinneaandersson.blogg.se

midsommarafton

glad midsommarafton allihoppa! :)

har precis gjort iordning mig. det "vanliga" folket har börjat trappa in nu, vi firar nyårsafton och så med det "gänget" okkos. dock är inte josefine med idag. david kommer iaf. vi brukar spela brännboll på dagen men i år ska vi spela boule och äta förstås. två gånger t om. fast det gör ni andra med förmodligen, haha. ikväll har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra än. men jag fårse.

jag just nu:

har inte gjort iordning mig särskilt mkt, men det får duga.

/hannalinneaandersson.blogg.se

film

har precis sett klart på vi hade i alla fall tur med vädret igen.  själv tycker jag att den första va bäst. så tycker jag nästan alltid. nu ser jag på den igen, haha. fråga mig inte varför. har faktiskt inte tänkt att skriva så mycket mer.

/hannalinneaandersson.blogg.se


inte riktigt som planerat

jag är hemma nu. skulle kommit hem imorgon ju. men så blev det inte. mamma ringde och sa att dom va på sjukhuset i motala vid 5 med syster. så då bestämde vi att jag skulle åka med dom hem. men så ringde dom senare och sa att dom skulle åka till lkpg sjukhus. men dom hämtade mig iaf och skjutsade hem mig, syster hade fått morfin så hon va rätt snurrig i bilen och så men åkte dom till lkpg iaf. dom får ligga över där inatt. lite läskigt att se sin egna syster må så dåligt.
jag älskar dig!

sov iaf hos "dom små" inatt, sov inte så jättemkt, hade så jävla ont i tänderna. bajs på´t. åkte till anders och micka idag och hjälpte dom att måla. målade nästan hela garaget idag. nu är jag iaf hemma. ikväll åker jag nog till josefine med en del tjejer.

ska fixa lite nu,
/hannalinneaandersson.blogg.se

tandläkaren/motala

ja, snart är det dags att ta tåget in till lkpg. ska ju till tandläkaren och få tandställning igen då. ser inte fram emot att ha så där jädrans ont igen asså. men det gick ju över efter typ en vecka sist så det gör det nog den här gången med förhoppningsvis. mamma och pappa jobbar så dom kunde inte följa med så jag tar med jonna älskling.
efter tandläkaren måste jag dra hem så fort som möjligt, ska till motala. stannar där till torsdag tror jag att det blir. sover hos småkusinerna inatt men imorgon åker jag förmodligen till min morbror som också bor i motala och målar lite på deras hus om vädret tillåter. sen vet jag inte om jag sover där sen elr om jag åker tillbaka till småkusinerna. det tar vi då. jag måste packa det sista nu och sen ska jag ta och dra mig. blir nog inget mer bloggande idag, fårse om jag hinner. men när jag är i motala kommer jag nog inte blogga.
så ni skicka massvis med sms tycker jag :)

/hannalinneaandersson.blogg.se


something is wrong

jag har fortfarande ingen lust med att blogga. men jag ska f*n i mig ta mig i kragen och skriva lite nu.
kom upp ur badkaret nyss, har badat. typ världens minsta badkar men det är ändå ett badkar som går att bada i, haha. det första josefine sa när jag sa till henne att jag hade badat var: första gången på 3 år elr? ;o okej, jag badar verkligen inte ofta. för det första är det litet men så tycker jag att det är jobbigt, typ att vänta på att badkaret ska fyllas upp och allt det där. men det är f*n i mig inte första gången på 3 år josefine, det ska du ha klart för dig ;)

hade ju match igår som jag sa och den gick inte bra. vi ledde dock första halvlek med 0-2 men dom vann med 5-2. vet ärligt talat inte vad vi gjorde. men det är bara att ta nya tag till nästa match, när den nu är (?). efter matchen åkte familjen till dom där små skitungarna som bor i motala ni vet. mikaela (min morbrors sambo) va även där. fikade och så. men jag stannade iaf inte i motala. kanske åker dit på tisdag kväll men vet inte när jag kommer hem, men det är inget bestämt än. tandställning på tisdag då, under den här gången. ser inte fram emot det så värst mkt men får tänka på att dom förmodligen kommer bli fina när jag väl tar bort tandställningen sen :)
igår va jag även duktig och hjälpte pappa och mamma lite i trädgården. bar sten/grus till landet och så planterade jag lite blommor och så. jag tycker iaf att jag va duktig (a)

i lördags (?) var jag hos nisse med jonna, vicoria, johanna k, fadi och leo. gick ut och gick med nisses hund tilda som är as söt! och j*vligt lydig, hon följde efter nisse som en svans, hon gick nämligen utan koppel ett tag. gick in och hälsade på deras grisar också. JAG HÖLL I EN LITEN GRIS! :D tro´t elr ej men det gjorde jag. as söt. griskulting elr vad det nu heter, hihi. hälsade även på dom stora/vuxna, dom va grymt stora! :o lite läskiga faktiskt. och jag kan inte sluta garva åt dig victoria, HAHA! så jävla kul asså.

jag diggar den här lillskiten vars namn är vilmer asså :) byxorna uppe vid halsen och en solhatt på sig, så söt!


nisses hund tilda


små pluttegrisar :)


så såg våran vagn ut på skolavslutningen.
* 9A ä bra tjalla..la..la..la
*inavelklassen 9A
* tuta (jag står för smilisarna, haha)



vilmer får avsluta det här inlägget.
vilmer, sötpöl :)

/hannalinneaandersson.blogg.se

match

snart drar jag till motala och spelar match. sen efter det åker vi och fikar hos dom här tre små ungarna ni vet.


sen vet jag inte om jag stannar i motala. isf kommer jag hem imorgon kväll. men jag har inte bestämt mig än. måste iaf packa väskan nu. see you.


fy skäms ;o

nae vet ni va, jag har ingen lust att blogga idag heller.

men en sak kan jag allt ta och skriva. jag hade överskottsenergi förut och stackars dom som är i närheten av mig då kan jag ju säga. jag blir rätt jobbig då måste jag erkänna (a) den här gången var det bara mamma och pappa som va nära mig. typ klängde på dom hela tiden och pratade som fan, hihi (a) men nu har jag inte tid att skriva mer ;o ska till nisse och det brått ;o haha

inget långt inlägg

idag har jag bakat kladdkaka och stekt pannkakor. sen har jag i princip inte gjort ngt. ikväll kommer det några stycken hit. kolla på film och så. felicia ska sova här sen med, länge sen nu. aja, vi hörs. puss

skolavslutning 09

9a, jag kommer sakna er! <3


ronja, sofie, jag, bea, julia


9a


jag, micaéla, maria, bea, sofie, josefine, emelie, julia


jag, josefine, victoria, felicia, jonna, bea


jag och syskona axelsson


orkar inte lägga upp mer bilder, finns några mer på min bdb: anderssonhanna

nu ska jag dra, chao!

finished

nu är jag färdig för middag. blev den röda klänningen fast jag inte tycker om den. efter middagen ska jag åka och klippa mig och hon ska även göra en frisyr på mig tills imorgon. men inte nog med det, ska till josefine efter att jag har klippt mig, klassen ska dit och klä vagnen. ska ju åka traktor och vagn imorgon.

så här ser jag ut just nu:


jag har trippeltångat håret och även lite av kinden, naerå men jag brännde kinden på trippeltången. ajaj, it hurts (a) har bara mascara på överögonfransarna för hade ingen vattenfast så tänkte ifall att det kommer ngn tår ner för kinden så blir jag inte så jättesvart, förhoppningsivs.

nu ska jag fixa det sista innan jag måste åka, puss!

i really need help

paniiiik! jag vet inte vad jag ska ha på mig på avslutningsmiddagen imorgon med alla nior. har provat 9 st elr mer, olika klänningar men vet fortfarade inte vilken jag ska ha. jag vill inte ha den rosa som jag hade på balen, har sagt att jag ska ha den på middagen men jag hat ångrat mig. funderar på den här:

(inte bästa bild men ni får faktiskt nöja er)

tror att det blir den, men jag vet inte. vad tycker ni? kan jag ha den? jag behöver verkligen hjälp.


snygga förr asså

idag på matten fick vi kolla i gamla skolkataloger. riktigt kul faktiskt. så folk såg ut förr i tiden asså, haha. typ varje kille hade mittbena och "luggen" typ inböjd. och tjejerna hade lockigt fluffigt hår. haha, snygga dom var asså!

och igår såg jag på rainman twins. sjukt läskigt. dom här tvillingarna kom ihåg varenda maträtt som dom hade ätit, vädret sen dom föddes och dom visste alla veckodagar. asså t ex om ngn frågade vad det va för dag den 20 augusti 1949 så visste dom det. dom visste t om vad det var för dag den 30 november 1938 då dom inte ens va födda. det va en onsdag. dom svarade på typ mindire än 1 sekund. scary asså!

me today.

alltid vi!


nu är det inte långt kvar tills vi går åt olika håll.
men det kommer ändå alltid vara vi?
ni betyder så sjukt jävla mycket för mig.
ni är underbara, ni är helt klart bäst!
jag behöver verkligen er!
ni stöttar mig i alla lägen.
ni är allt för mig.
ALLTID VI, lova mig det.
jag älskar er!

tröött jue

kom hem vid halv 9 idag. hade trevligt igår/idag. jag badade faktiskt igår. blev inte så mycket sömn men vad gör det?
orkar faktiskt inte skriva mer om klassresan. är trött jue. ni kan få en bild iaf.

precis när vi har satt upp tälten.
 

godnatt typ.

klass"resa"

ni förstår, klassen ska på en klassresa om man nu kan kalla det för en klassresa, haha. vi ska nämligen bara till Öjebro, inte alls långt bort. men där ska vi iaf tälta. åker strax innnan klockan fyra idag och kommer hem imorgon någon gång, vet inte när. kallt lär det ju bli, men vi ska ha kul iaf, elr hur? ;)

har varit på mobilia med jonna nyss, köpte godis tills ikväll. nu ska jag kolla på tv och sen ska jag packa. ha en trevlig lördag, PUSS

gött mos!

hemma nu, vann matchen med 3-2, så jävla gött! :)

mantorp - malmslätt

ja, då var det fotbollsmatch igen. mantorp mot malmslätt, alltså hemmamatch, klockan 18.00. inte så pepp, svinkallt ute och blåser och har sig. inte skönt. men jag ska nog bli pepp ska ni se.

gjorde tre inbakade flätor på linus idag. kanske inte dom finaste men. haha, han såg ut som en riktig bög ;)


/hannalinneaandersson

tre grymt bra låtar

jag verkligen älskar dom här låtarna:
Jason Mraz - Sleeping To Dream
vitamin C - Graduation song
Medina - Sagoland

sjukt fina!

temadag

idag har det varit temadag nere på klämman. fotbollstunering och 5-kamp. hoppa säck och ngn "kortgrej" va jag med på, och dragkamp en gång. slutade tidigt idag, starx innan klockan 2, men vi missade faktiskt våran sovmorgon. nu har jag iaf precis duschat och vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.

C mot A
(jag går ju i bästa klassen, alltså i A, hihi)



haha, vi släppte, så jävla kul :)

C mot BC mot B igen.
/hanna

i´m alive

asså den här tjejen

och jag, vi bestämde igår att vi skulle springa idag innan skolan. och det gjorde vi! :o strax efter 6 imorse kom hon till mig och vi sprang veta rundan! tro´t eller ej, men det gjorde vi. lite chockad själv faktiskt, hihi. men segt va det, att det va. sen duscha och så och sen till skolan. hade tårttävling på hemkunskapen. jag jobbade med julia. och jag tycker våran blev bäst faktiskt! ;) tog lite bilder på tårtorna som dom gjorde i vår del av klassen.

julias och min chockladtrårta.


ronja och emmasida och evelinasanton och henriksdavid och adams. HAHA, misslyckad :D

dom senaste mattelektionerna har josefine och jag suttit och designat våra matteböcker. fint va? haha.
min räknebok i matten

och mitt papper på spanska boken ser ut såhär. göran (läraren) som har gjort.
bokomslag på spanska boken

svenskan idag, asså fy på den. en sak jag tycker är jävligt jobbig är att jag inte kan se andra gråta utan att jag själv börjar gråta. pinsamt är det med. usch usch usch.

/hannalinneaandersson.blogg.se

skolan/linköping

skolan gick rätt fort idag faktiskt, slutade lite tidigare också. då drog josefine och jag in till linköping och gick på stan, fast hon kallar inte det stan utan ikano, slasch care ;) haha. åt på donken först, en kille som jobbade där hade värsta morgonfrillan vill jag lova, hihi. sen gick vi runt i affärerna, fram och tillbaka.
velade mellan den här tröjan från stadium:

och en annan tjock tröja från carlings. beslutsångest hade jag. men det blev den tröjan från carlings sen iaf.

den tjocka tröjan till höger är den från carlings för dom som inte ser. köpte även en annan tröja från gina tricot och en mascara.


kul på vägen hem hade vi. haha, typ uttalade ord as konstigt. lättroade, jag vet. men huvudsaken är ju att vi har kul, elr hur? ;)

min egna lilla sötpöl, hihi.



/ hannalinneaandersson.blogg.se


skön dag

dagen började med att jag försov mig till 07.35, då kom mamma in och väckte mig. så jag hade en kvart på mig att fixa och så men jag hann. skolan va slapp idag med, hade kortare so än vanligt och på spanskan gjorde vi några frågor och så slapp vi hela bildlektionen igen så slutade strax efter 2 idag. då åkte jag, julia, josefine och ronja hem till ronja, la oss vid hennes stuga och sola och bada. tog även med oss hennes två hundar.
strax innan klockan sex åkte vi hem och josefine och jag åt lite här innan träningen och åkte sedan ner och träna. efter träningen gick jonna, jag, josefine och vickan hem till vickan och badade i hennes pool. när jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här.
lite bilder från idag:

josefine, ronja och affe (hunden)


på väg till stugan, ronja, julia, josefine och affe



josefine, affe och basse (andra hunden). jag höll basse och josefine affe på vägen dit, hihi.



basse



lite ben,



affe bet sönder ett koppel så fick hålla dom i samma koppen på vägen hem.


i´ve got other things to do right now, typ watch tv ;) HAHA, jag är bra på engelska, jag vet (a)

/hannalinneaandersson.blogg.se

-

cp


RSS 2.0